Tilføj billeder, videoer og andre medier i Dropbox Paper

Optimer dine Paper-dokumenter ved at tilføje billeder, videoer og andre medier direkte i dem. I Paper kan du:

• Arrangere medier, præcis som du vil
  • Integrere filer fra andre tjenester i dine Paper-dokumenter

Indsæt medier i Paper-dokumenter

Du kan indsætte medier i Paper-dokumenter på flere måder:

• Hold markøren over teksten, og klik på ikonet + (plus), når det vises. Vælg, om du vil tilføje en fil fra din computer eller fra Dropbox
  • Træk en mediefil fra din computer direkte til et Paper-dokument
  • Kopiér og indsæt en mediefil eller en webadresse

Billedet vises automatisk, uanset hvilken metode du vælger.

Når du har indsat et billede, kan du tilføje en billedtekst:

1. Klik på billedet for at vælge det.
  2. Klik på Skriv en billedtekst nederst i billedet.
  3. Skriv billedteksten.

Gallerier og billedlayouts

Hvis du trækker eller kopierer og indsætter billeder ved siden af hinanden i dit dokument, organiseres billederne automatisk i et galleri.

Hvis du vil placere billederne i en anden rækkefølge, kan du trække dem rundt på siden. Deres størrelse tilpasses automatisk. Paper understøtter følgende billedtyper: .png, .tiff, .jpeg, .gif og mange flere.

Hvis du vil oprette et billede i bredformat eller ændre billedets retning på siden, klikker du på billedet og vælger den relevante mulighed i menuen.

Bemærk! Du kan kun flytte og forstørre individuelle billeder – ikke billeder, der vises side om side i et galleri.

Vælg formatet på et billede

Billedlyskasse

Klik på et billede i et dokument for at åbne billedlyskassen. Fra billedlyskassen kan du gøre følgende:

• Se billedet i fuld størrelse
  • Gennemse, besvar og løs kommentarer til billedet
  • Klik mellem billeder i dokumentet

Integrer medier i dokumenter

Paper understøtter integration af video- og lydfiler samt andre dokumenttyper. Du integrerer dem på samme måde som billeder: Kopiér og indsæt et link, træk et link, eller klik på  +  (plusikonet). I øjeblikket understøtter Paper integration af følgende medier:

• Dropbox-filer
  • Facebook
  • Figma
  • Framer
  • Github-issues
  • Google Docs
  • Google Drev
  • Google Maps
  • Google Sheets
  • Google Slides
  • Instagram
  • Invision
  • Marvel
  • Pinterest
  • Sketch
  • Slideshare
  • Soundcloud
  • Spotify
  • Trello
  • Twitter
  • Vimeo
  • XKCD
  • YouTube