{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Tilføj billeder, videoer og andre medier i Dropbox Paper

I Paper kan du tilføje billeder, videoer og andre medier direkte i et dokuments brødtekst. Ved alle understøttede filtyper ser du en forhåndsvisning af mediet.

Sådan indsætter du billeder, videoer og andre medier i Paper-dokumenter

Du kan indsætte medier i Paper-dokumenter på flere måder:

• Klik på en tom linje i dit Paper-dokument, og klik derefter på ikonet med to rektangler. Vælg den fil, du vil tilføje, fra din computer eller fra Dropbox.
  • Træk en mediefil fra din computer direkte til et Paper-dokument
  • Kopiér og indsæt en mediefil eller en webadresse
  • Tryk på kameraikonet, når du redigerer et dokument i mobilappen.

Forhåndsvisningen vises automatisk i alle tilfælde. Klik på forhåndsvisningen for at se den i fuld størrelse, administrere kommentarer til den og se alle forhåndsvisninger i dokumentet.

Sådan tilpasser du forhåndsvisninger i Paper-dokumenter

Hvis du har tilføjet en Illustrator-, PDF- eller PowerPoint-fil i dit Paper-dokument, kan du tilpasse, hvordan filen forhåndsvises i Paper.

Sådan tilpasser du forhåndsvisningen af den Illustrator-, PDF- eller PowerPoint-fil, du har indsat:

1. Klik på den eksisterende forhåndsvisning af filen.
  2. Der vises en værktøjslinje øverst i forhåndsvisningen. Klik på ikonet med fire rektangler til venstre.
  3. Vælg det ønskede layout til din forhåndsvisning fra galleriet.
  4. Klik på Føj til dokument.
  5. Hvis du vil vælge, hvilken del af filen der skal vises, skal du klikke på den nye forhåndsvisning.
  6. Vælg ikonet Vælg visningsområde på redigeringsværktøjslinjen øverst i forhåndsvisningen.
  7. Klik og træk for at markere det område, der skal vises.
  8. Klik på Vælg.

Sådan føjer du en billedtekst til en forhåndsvisning i Paper-dokumenter

Sådan føjer du en billedtekst til en forhåndsvisning:

1. Klik på billedet af forhåndsvisningen for at vælge forhåndsvisningen.
  2. Klik på Skriv en billedtekst nederst i billedet.
  3. Skriv billedteksten.

Gallerier og billedlayouts

Hvis du trækker eller kopierer og indsætter billeder ved siden af hinanden i dit dokument, organiseres billederne automatisk i et galleri.

Hvis du vil placere billederne i en anden rækkefølge, kan du trække dem rundt på siden. Deres størrelse tilpasses automatisk. Paper understøtter følgende billedtyper: .png, .tiff, .jpeg, .gif og mange flere.

Hvis du vil oprette et billede i bredformat eller ændre billedets retning på siden, klikker du på billedet og vælger den relevante mulighed i menuen.

Bemærk! Du kan kun flytte og forstørre individuelle billeder – ikke billeder, der vises side om side i et galleri.

Vælg formatet på et billede

Filtyper, der understøttes til forhåndsvisning i Paper-dokumenter

Paper understøtter integration af video- og lydfiler samt andre dokumenttyper. Brugerne kan interagere med visse filtyper, f.eks. Figma og Google Maps.

Paper understøtter alle de filtyper, der kan forhåndsvises i Dropbox, og:

• Facebook
  • Figma
  • Framer
  • Gist
  • Github-problemer i offentlige lagre
  • Google Kalender
  • Google Docs
  • Google Drev
  • Google Maps
  • Google Sheets
  • Google Slides
  • Instagram
  • Invision
  • Marvel
  • Pastebin
  • Pinterest
  • Prezi
  • Slideshare
  • Soundcloud
  • Speaker Deck
  • Spotify
  • Trello
  • Twitter
  • Vimeo
  • XKCD
  • YouTube

Sådan tilføjer du et link til en mappe i et Paper-dokument

Du kan oprette links til mapper i et Dropbox Paper-dokument (på samme måde, som du kan oprette links til filer i et Paper-dokument).

Sådan opretter du et link til en mappe i et Dropbox Paper-dokument:

1. Åbn et Paper-dokument, og klik på en tom linje.
  2. Klik på ikonet Indsæt fra Dropbox (ligner Dropbox-logoet) på den værktøjslnije, der vises til højre.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for den mappe, du vil oprette et link til.
  4. Klik på Vælg.
  • Bemærk! Du kan også kopiere og indsætte URL-adressen til en mappe i et Paper-dokument, så oprettes linket automatisk.