Tilføj billeder, videoer og andre medier i Dropbox Paper

I Paper kan du tilføje billeder, videoer og andre medier direkte i et dokuments brødtekst. Ved alle understøttede filtyper ser du en forhåndsvisning af mediet.

Sådan indsætter du billeder, videoer og andre medier i Paper-dokumenter

Du kan indsætte medier i Paper-dokumenter på flere måder:

• Klik på en tom linje i dit Paper-dokument, og klik derefter på ikonet med to rektangler. Vælg den fil, du vil tilføje, fra din computer eller fra Dropbox.
  • Træk en mediefil fra din computer direkte til et Paper-dokument
  • Kopiér og indsæt en mediefil eller en webadresse
  • Tryk på kameraikonet, når du redigerer et dokument i mobilappen.

Forhåndsvisningen vises automatisk i alle tilfælde. Klik på forhåndsvisningen for at se den i fuld størrelse, administrere kommentarer til den og se alle forhåndsvisninger i dokumentet.

Sådan tilpasser du forhåndsvisninger i Paper-dokumenter

Hvis du har tilføjet en Illustrator-, PDF- eller PowerPoint-fil i dit Paper-dokument, kan du tilpasse, hvordan filen forhåndsvises i Paper.

Sådan tilpasser du forhåndsvisningen af den Illustrator-, PDF- eller PowerPoint-fil, du har indsat:

1. Klik på den eksisterende forhåndsvisning af filen.
  2. Der vises en værktøjslinje øverst i forhåndsvisningen. Klik på ikonet med fire rektangler til venstre.
  3. Vælg det ønskede layout til din forhåndsvisning fra galleriet.
  4. Klik på Føj til dokument.
  5. Hvis du vil vælge, hvilken del af filen der skal vises, skal du klikke på den nye forhåndsvisning.
  6. Vælg ikonet Vælg visningsområde på redigeringsværktøjslinjen øverst i forhåndsvisningen.
  7. Klik og træk for at markere det område, der skal vises.
  8. Klik på Vælg.

Sådan føjer du en billedtekst til en forhåndsvisning i Paper-dokumenter

Sådan føjer du en billedtekst til en forhåndsvisning:

1. Klik på billedet af forhåndsvisningen for at vælge forhåndsvisningen.
  2. Klik på Skriv en billedtekst nederst i billedet.
  3. Skriv billedteksten.

Gallerier og billedlayouts

Hvis du trækker eller kopierer og indsætter billeder ved siden af hinanden i dit dokument, organiseres billederne automatisk i et galleri.

Hvis du vil placere billederne i en anden rækkefølge, kan du trække dem rundt på siden. Deres størrelse tilpasses automatisk. Paper understøtter følgende billedtyper: .png, .tiff, .jpeg, .gif og mange flere.

Hvis du vil oprette et billede i bredformat eller ændre billedets retning på siden, klikker du på billedet og vælger den relevante mulighed i menuen.

Bemærk! Du kan kun flytte og forstørre individuelle billeder – ikke billeder, der vises side om side i et galleri.

Vælg formatet på et billede

Filtyper, der understøttes til forhåndsvisning i Paper-dokumenter

Paper understøtter integration af video- og lydfiler samt andre dokumenttyper. Brugerne kan interagere med visse filtyper, f.eks. Figma og Google Maps.

Paper understøtter alle de filtyper, der kan forhåndsvises i Dropbox, og:

• Facebook
  • Figma
  • Framer
  • Gist
  • Github-problemer i offentlige lagre
  • Google Kalender
  • Google Docs
  • Google Drev
  • Google Maps
  • Google Sheets
  • Google Slides
  • Instagram
  • Invision
  • Marvel
  • Pastebin
  • Pinterest
  • Prezi
  • Slideshare
  • Soundcloud
  • Speaker Deck
  • Spotify
  • Trello
  • Twitter
  • Vimeo
  • XKCD
  • YouTube

Sådan tilføjer du et link til en mappe i et Paper-dokument

Du kan oprette links til mapper i et Dropbox Paper-dokument (på samme måde, som du kan oprette links til filer i et Paper-dokument).

Sådan opretter du et link til en mappe i et Dropbox Paper-dokument:

1. Åbn et Paper-dokument, og klik på en tom linje.
  2. Klik på ikonet Indsæt fra Dropbox (ligner Dropbox-logoet) på den værktøjslnije, der vises til højre.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for den mappe, du vil oprette et link til.
  4. Klik på Vælg.
  • Bemærk! Du kan også kopiere og indsætte URL-adressen til en mappe i et Paper-dokument, så oprettes linket automatisk.