{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Tilføj billeder, videoer og andre medier i Dropbox Paper

Optimer dine Paper-dokumenter ved at tilføje billeder, videoer og andre medier direkte i dem. I Paper kan du:

• Arrangere medier, præcis som du vil
  • Integrere filer fra andre tjenester i dine Paper-dokumenter

Indsæt medier i Paper-dokumenter

Du kan indsætte medier i Paper-dokumenter på flere måder:

• Klik på en tom linje i dit Paper-dokument, og klik derefter på ikonet med to rektangler. Vælg den fil, du vil tilføje, fra din computer eller fra Dropbox.
  • Træk en mediefil fra din computer direkte til et Paper-dokument
  • Kopiér og indsæt en mediefil eller en webadresse
  • Tryk på kameraikonet, når du redigerer et dokument i mobilappen.

Billedet vises automatisk, uanset hvilken metode du vælger.

Når du har indsat et billede, kan du tilføje en billedtekst:

1. Klik på billedet for at vælge det.
  2. Klik på Skriv en billedtekst nederst i billedet.
  3. Skriv billedteksten.

Gallerier og billedlayouts

Hvis du trækker eller kopierer og indsætter billeder ved siden af hinanden i dit dokument, organiseres billederne automatisk i et galleri.

Hvis du vil placere billederne i en anden rækkefølge, kan du trække dem rundt på siden. Deres størrelse tilpasses automatisk. Paper understøtter følgende billedtyper: .png, .tiff, .jpeg, .gif og mange flere.

Hvis du vil oprette et billede i bredformat eller ændre billedets retning på siden, klikker du på billedet og vælger den relevante mulighed i menuen.

Bemærk! Du kan kun flytte og forstørre individuelle billeder – ikke billeder, der vises side om side i et galleri.

Vælg formatet på et billede

Billedlyskasse

Klik på et billede i et dokument for at åbne billedlyskassen. Fra billedlyskassen kan du gøre følgende:

• Se billedet i fuld størrelse
  • Gennemse, besvar og løs kommentarer til billedet
  • Klik mellem billeder i dokumentet

Integrer medier i dokumenter

Paper understøtter integration af video- og lydfiler samt andre dokumenttyper. Brugerne kan interagere med visse filtyper, f.eks. Figma og Google Maps.

Du kan integrere medier i et dokument ved at klikke på en tom linje i dokumentet og derefter klikke på ikonet med to rektangler. Paper understøtter alle de filtyper, der kan forhåndsvises i Dropbox, og:

• Facebook
  • Figma
  • Framer
  • Gist
  • Github-problemer i offentlige lagre
  • Google Kalender
  • Google Docs
  • Google Drev
  • Google Maps
  • Google Sheets
  • Google Slides
  • Instagram
  • Invision
  • Marvel
  • Pastebin
  • Pinterest
  • Prezi
  • Slideshare
  • Soundcloud
  • Speaker Deck
  • Spotify
  • Trello
  • Twitter
  • Vimeo
  • XKCD
  • YouTube