Sådan opretter du et Dropbox Paper-dokument

Opdateret Nov 30, 2023
Du kan oprette et Paper-dokument på dropbox.com, i Dropbox Paper-mobilappen og i Dropbox-mobilappen.
highlight icon

Hvis du bruger 2020-versionen af Dropbox Paper, kan du oprette Dropbox Paper direkte i en Dropbox-mappe.

Hvis du vil se, hvilken version du har, skal du følge disse trin:

1. Log på Dropbox' hjemmeside.
  2. Åbn mappen fra startsiden for Dropbox
  3. Klik på Opret.
  4. Peg på Dokument.
  • Hvis Dropbox Paper vises på rullelisten over dokumenttyper, bruger du 2020-versionen af Dropbox Paper.
  • Hvis Dropbox Paper ikke vises på listen over dokumenttyper, bruger du den gamle version af Paper.
    • De Dropbox Paper-dokumenter, der er oprettet i den gamle version, kan kun gemmes i mapper på paper.dropbox.com.

På dropbox.com

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Paper på den viste rulleliste.
  4. Klik på Opret nyt dokument eller Opret Paper-dokument afhængigt af din konto.

Der åbnes et nyt Paper-dokument.

highlight icon

Bemærk! Du kan også skrive “paper.new” (uden anførselstegnene) på adresselinjen i din internetbrowser for hurtigt at oprette et nyt Paper-dokument. Få flere oplysninger om genveje af typen .new.

I Dropbox Paper-mobilappen

1. Åbn Paper-mobilappen.
  2. Tryk på “+” (plustegn) øverst til højre.
  3. Tryk på Nyt tomt dokument.

Et nyt, tomt dokument åbnes.

1. Åbn Paper-mobilappen.
  2. Tryk på redigeringsknappen (blyantikonet) nederst til højre.

Et nyt, tomt dokument åbnes.

I Dropbox-mobilappen

Du kan oprette og organisere Paper-dokumenter ved hjælp af Dropbox-mobilappen, men du skal have Dropbox Paper-mobilappen for at kunne redigere dem på din mobilenhed.

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på Opret nederst.
  3. Tryk på Opret eller upload fil.
  4. Tryk på Paper.
highlight icon

Bemærk! Hvis du ikke ser muligheden Paper, bruger du den gamle version af Dropbox Paper i stedet for 2020-versionen. Hvis du bruger den ældre version, skal du bruge Dropbox Paper-mobilappen til at oprette Paper-dokumenter på din mobilenhed.

1. Tryk på Filnavn, skriv et filnavn for at udskifte teksten “Unavngivet”, og tryk derefter på Udført.
  2. Under Gem i skal du trykke på den mappe, hvor du vil gemme filen, eller du kan trykke på Vælg en anden mappe.
  3. Tryk på Opret.

Dropbox-appen opretter filen og sender dig til Dropbox Paper-appen, hvor du kan redigere den.

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på “+” (plustegnet) nederst til højre.
  3. Tryk på Opret nyt Paper-dokument.
highlight icon

Bemærk! Hvis du ikke ser muligheden Paper, bruger du den gamle version af Dropbox Paper i stedet for 2020-versionen. Hvis du bruger den ældre version, skal du bruge Dropbox Paper-mobilappen til at oprette Paper-dokumenter på din mobilenhed.

1. Navnet på dit nye Paper-dokument.
  2. Tryk på Opret fil.

Dropbox-appen opretter filen og sender dig til Dropbox Paper-appen, hvor du kan redigere den.