Sådan opretter og formaterer du en tabel i Dropbox Paper

Opdateret Nov 09, 2023

Sådan tilføjer du nemmest en tabel i dit Paper-dokument:

1. Skriv “/table” i dokumentet (det er tilføj hurtigt-kommandofunktionen).
  2. Tilføj det ønskede antal rækker og kolonner.
    • Hvis du f.eks. vil oprette en tabel med 3 rækker og 4 kolonner, skriver du “/table 3x4”.
  3. Tryk på Enter.

Du kan også oprette en tabel manuelt:

1. Klik på en tom linje i dokumentet.
  2. Klik på gitterikonet (Tilføj tabel) i den grå ikonmenu, der vises.

Sådan formaterer du en tabel i Paper

Tilføj rækker eller kolonner

1. Klik et sted i tabellen. Der vises vælgere uden for tabellen.
  2. Hvis du vil tilføje en enkelt kolonne, skal du klikke på ikonet + oven over tabellen.
  3. Hvis du vil tilføje en enkelt række, skal du klikke på ikonet + til venstre for tabellen.
  4. Hvis du vil tilføje flere kolonner eller rækker, skal du klikke på og trække ikonet +.

Slet rækker eller kolonner

1. Klik et sted i den række eller kolonne, du vil fjerne. Der vises vælgere uden for tabellen.
  2. Du sletter en kolonne ved at klikke på vælgeren oven over den og klikke på papirkurvikonet.
  3. Du sletter en række ved at klikke på vælgeren til venstre for den og klikke på papirkurvikonet.
  4. Du sletter flere rækker eller kolonner ved at holde Skift nede, mens du klikker på flere vælgere og derefter på papirkurvikonet.

Omorganiser rækker eller kolonner

1. Klik på en celle i den række eller kolonne, du vil ændre rækkefølge på. Der vises vælgere uden for tabellen.
  2. Klik på vælgeren for den række eller kolonne, du vil flytte, og træk den til den ønskede placering.

Tilføj billeder

1. Klik i den celle, du vil tilføje et billede i.
  2. Klik på ikonet Tilføj billeder i den viste menu.

Føj en baggrundsfarve til en række eller kolonne

1. Klik et sted i den række eller kolonne, hvor du vil ændre farven. Der vises vælgere uden for tabellen.
  2. Du ændrer baggrundsfarven til en række ved at klikke på vælgeren til venstre for den og klikke på paletikonet.
  3. Du ændrer baggrundsfarven til en kolonne ved at klikke på vælgeren over den og klikke på paletikonet.
  4. Du kan ændre baggrundsfarven til flere rækker eller kolonner ved at holde Skift nede, mens du klikker på flere vælgere, og derefter klikke på paletikonet.
highlight icon

Bemærk! Tabeller i fuld bredde understøttes ikke længere. Du kan i stedet rulle vandret i tabellen.

Sådan sorterer du en tabel i Paper

Du kan sortere kolonnerne i din tabel kronologisk, alfabetisk eller numerisk. Sådan gør du:

1. Konvertér den øverste række til en overskrift ved at klikke på vælgeren til venstre for rækken og slå overskriftsknappen til (Aktivér/deaktiver topbjælke).
  2. Klik i overskriftscellen i den kolonne, du vil sortere. Der vises en pil i cellen.
  3. Klik på pilen for at sortere.
highlight icon

Bemærk! Sorteringen ændrer indholdet af tabellen permanent.