Sådan opretter du en tidslinje i et Paper-dokument

Opdateret Nov 09, 2023

Du kan tilføje en samarbejdstidslinje i dit Paper-dokument og holde styr på tidsfrister, filer og opgaver på ét sted.

Sådan opretter du en tidslinje:

1. Klik på en tom linje i dokumentet.
  2. Klik på kalenderikonet i den menu, der vises.

Sådan opretter du en opgave på en tidslinje i Paper

Sådan tilføjer du en opgave på din tidslinje:

1. Klik på kolonnen under den ønskede startdato.
  2. Tilføj en titel og en beskrivelse.
  3. Træk opgavens kant til den ønskede slutdato, eller indtast den manuelt under titlen.

Sådan opretter du en milepæl på en tidslinje i Paper

En milepæl repræsenterer en vigtig dato i dit projekt (f.eks. en afleveringsdato eller en udgivelsesdato). Den kan kun ligge på én dato. Sådan opretter du en milepæl:

1. Peg på den ønskede dato til milepælen.
  2. Klik på det flag, der vises.
  3. Tilføj en titel. Dine ændringer gemmes automatisk.

Sådan ændrer du perioden for en tidslinje i Paper

Du kan indstille, hvor lang tid din tidslinje skal vise. Sådan ændrer du perioden for en tidslinje:

1. Peg på tidslinjen.
  2. Klik på standardperioden (2 uger) i øverste højre hjørne.
  3. Vælg den ønskede periode på rullemenuen.
highlight icon

Bemærk!

• Du kan vælge at se din tidslinje efter uge, måned, kvartal eller år.
  • Standardtiden for en tidslinje er 2 uger.
  • Du kan skifte mellem perioder, uden at elementer og milepæle ændres.

Sådan markerer du en opgave på en tidslinje i Paper som færdig

Sådan markerer du en opgave på en tidslinje som færdig:

1. Klik på opgaven.
  2. Klik på fluebenet i øverste venstre hjørne. Opgavens farve nedtones på tidslinjen.

Sådan sletter du en tidslinje i Paper

Sådan sletter du en tidslinje:

1. Klik på den grå kant over tidslinjen.
  2. Klik på ikonet for papirkurven.

Sådan sletter du en opgave på en tidslinje i Paper

Sådan sletter du en opgave på din tidslinje:

1. Klik på opgaven.
  2. Klik på papirkurven i øverste højre hjørne af vinduet med nærmere oplysninger.

Sådan redigerer du en opgave på tidslinjen i Paper

Sådan ændrer du farven på en opgave på tidslinjen

1. Klik på opgaven.
  2. Klik på malerpaletten i øverste højre hjørne af vinduet med nærmere oplysninger.
  3. Vælg en farve på den palet, der vises. Dine ændringer gemmes automatisk.

Sådan ændrer du start- eller slutdato for en opgave på tidslinjen

Du kan ændre start- eller slutdatoen for en opgave på tidslinjen på to måder.

Træk start- eller slutdatoen:

1. Peg til venstre eller højre for opgaven på tidslinjen.
  2. Klik, og træk til højre eller venstre til den ønskede dato ved hjælp af den sorte pil.

Vælg en anden start- eller slutdato manuelt:

1. Klik på opgaven.
  2. Klik på start- eller slutdatoen under titlen.
  3. Vælg den ønskede dato i den kalender, der vises. Dine ændringer gemmes automatisk.

Sådan tildeler du en opgave på tidslinjen til en anden

1. Klik på opgaven.
  2. Klik på ikonet Tildel i øverste venstre hjørne (det ligner en person med et +).
  3. Skriv et navn eller en e-mailadresse.
  4. Tryk på Enter.
highlight icon

Bemærk! Du kan tildele en opgave på tidslinjen til flere personer, men det skal gøres én person ad gangen. Du tildeler en anden person ved at pege på ikonet med billedet eller initialerne til den første person, du inviterede. Klik på ikonet Tildel igen.

Ofte stillede spørgsmål om tidslinjer i Paper

Hvad er forskellen mellem en opgave på en tidslinje i Paper og en opgave på en opgaveliste?

Opgaver på tidslinjer kan repræsentere større projekter med flere interessenter, som det kan tage lang tid at gennemføre. Opgaver på opgavelister kan repræsentere små, konkrete opgaver.

Bliver opgaver på tidslinjer vist på listen Arbejdsopgaver i Paper?

Nej. Opgaver på tidslinjen vises ikke på Paper-opgavelisten.

Kan jeg redigere en tidslinje i Paper fra min telefon?

Nej. I øjeblikket kan tidslinjer kun ses på din mobilenhed, ikke redigeres.