Samarbejd om Paper-dokumenter

I Dropbox Paper kan du samarbejde med andre ved at:

• Omtale dem i tekst og kommentarer
  • Kommentere tekst og billeder
  • Oprette opgavelister

Bruger du ikke Paper endnu? Se, hvor nemt teams arbejder sammen om indhold med Dropbox.

Omtaler

Du omtaler en kollega i dit Paper-dokument ved at skrive @ (snabel-a) efterfulgt af personens navn.

Hvis den omtalte person har en Dropbox-konto, forkortes hans eller hendes navn, så det svarer til navnet på vedkommendes konto.

Hvis du klikker på et navn med et link, vises en rullemenu. Du kan derefter søge i samtlige delte dokumenter, personen har oprettet.

Kommentarer

Skriv en kommentar til et dokument:

1. Fremhæv den relevante tekst, så du kan se formateringsmenuen.
  2. Klik på kommentarikonet (taleboblen) i menuen.

Du kan sende en meddelelse til en kollega ved at @omtale vedkommende (angive et snabel-a foran navnet ) i din kommentar.

Bemærk! Du kan også oprette en kommentar ved at holde musemarkøren i højre margen ud for en tekstlinje.

Skriv en kommentar til et punkt på et billede:

1. Klik på det billede, du vil skrive en kommentar til.
  2. Klik på det cirkelformede ikon med plustegnet for at skrive en kommentar til et bestemt område på et billede.
  3. Klik på det område på billedet, du vil skrive en kommentar til.
  4. Skriv din kommentar, og klik på Send.
Billedværktøjslinje

Du kan linke direkte til en kommentar i et Paper-dokument:

1. Klik i et Paper-dokument på den kommentar, du vil linke til.
  2. Klik på tidsstemplet (f.eks. for 2 timer siden).
  3. Webadressen i webbrowseren ændres. Kopiér denne webadresse.

Når nogen klikker på webadressen, kommer de til den pågældende kommentar.

Opgavelister

Du kan oprette lister over de opgaver, der skal udføres, og uddelegere opgaverne til dine kolleger. Du opretter opgaver ved at fremhæve den relevante tekst, så du kan se formateringsmenuen. Derefter klikker du på fluebenikonet i menuen.

Når du har oprettet din opgaveliste, kan du uddelegere specifikke opgaver til dine kolleger ved at @omtale dem (skrive et snabel-@ foran navnet). Dine kolleger modtager en meddelelse om hver opgave.

Kreditering

Kreditering viser, hvem der har skrevet et afsnit af et dokument. Navnet på forfatteren vises ud for teksten. Kreditering virker også, hvis du kopierer og indsætter fra et Paper-dokument til et andet.

Bemærk! Krediteringen viser ikke altid tekstens originale forfatter. Hvis indholdet er kopieret og indsat i Paper, kan der ske ændringer:

• Indhold, der er kopieret fra eksterne kilder eller indsat uden formatering, krediteres den person, der indsætter det.
  • Indhold, der kopieres fra et andet Paper-dokument, krediteres den originale bidragyder.