{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Samarbejd om Paper-dokumenter

I Dropbox Paper kan du samarbejde med andre ved at:

• Omtale dem i tekst og kommentarer
  • Kommentere tekst og billeder
  • Oprette opgaver

Bruger du ikke Paper endnu? Se, hvor nemt teams arbejder sammen om indhold med Dropbox.

Omtaler

Du omtaler en kollega i dit Paper-dokument ved at skrive @ (snabel-a) efterfulgt af personens navn.

Hvis den omtalte person har en Dropbox-konto, forkortes hans eller hendes navn, så det svarer til navnet på vedkommendes konto.

Hvis du klikker på et navn med et link, vises en rullemenu. Du kan derefter søge i samtlige delte dokumenter, personen har oprettet.

Kommentarer

Skriv en kommentar til et dokument:

1. Fremhæv den relevante tekst, så du kan se formateringsmenuen.
  2. Klik på kommentarikonet (taleboblen) i menuen.

Du kan sende en meddelelse til en kollega ved at @omtale vedkommende (angive et snabel-a foran navnet ) i din kommentar.

Bemærk! Du kan også oprette en kommentar ved at holde musemarkøren i højre margen ud for en tekstlinje.

Skriv en kommentar til et punkt på et billede:

1. Klik på det billede, du vil skrive en kommentar til.
  2. Klik på det cirkelformede ikon med plustegnet for at skrive en kommentar til et bestemt område på et billede.
  3. Klik på det område på billedet, du vil skrive en kommentar til.
  4. Skriv din kommentar, og klik på Send.
Billedværktøjslinje

Du kan linke direkte til en kommentar i et Paper-dokument:

1. Klik i et Paper-dokument på den kommentar, du vil linke til.
  2. Klik på tidsstemplet (f.eks. for 2 timer siden).
  3. Webadressen i webbrowseren ændres. Kopiér denne webadresse.

Når nogen klikker på webadressen, kommer de til den pågældende kommentar.

Opgaver

Du kan oprette opgaver og tildele dem til dine kolleger.

Kreditering

Kreditering viser, hvem der har skrevet et afsnit af et dokument. Navnet på forfatteren vises ud for teksten. Kreditering virker også, hvis du kopierer og indsætter fra et Paper-dokument til et andet.

Bemærk! Krediteringen viser ikke altid tekstens originale forfatter. Hvis indholdet er kopieret og indsat i Paper, kan der ske ændringer:

• Indhold, der er kopieret fra eksterne kilder eller indsat uden formatering, krediteres den person, der indsætter det.
  • Indhold, der kopieres fra et andet Paper-dokument, krediteres den originale bidragyder.