{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Integrer Dropbox Paper i Dropbox

Paper er et Dropbox-produkt. Du skal have en Dropbox-konto for at bruge Paper. Paper er tilgængeligt for alle Dropbox-kunder.

Bemærk! Hvis du er medlem af et Dropbox Business-team, har din administrator måske deaktiveret Paper. Kontakt din administrator, hvis du har adgang til Paper.

Optager Paper-dokumenter lagerplads ift. min Dropbox-kvote?

Ikke i øjeblikket. P.t. er der ingen grænse for, hvor mange Dropbox Paper-dokumenter du kan oprette, og du får ubegrænset versionshistorik, uanset hvilken Dropbox-plan du er på. Vi forbeholder os dog ret til at ændre på dette i fremtiden.

Har jeg adgang til mine Paper-dokumenter fra Dropbox?

Du åbner Paper ved at klikke på fanen Paper på dropbox.com eller ved at gå til paper.dropbox.com.

Hvis du bruger Dropbox Business og ikke ser et link til Paper, har din teamadministrator sandsynligvis deaktiveret Paper. Kontakt din administrator, hvis du vil lave om på det.

Har jeg adgang til mine Dropbox-filer i Paper?

Du har ikke direkte adgang til dine Dropbox-filer i Paper, men du kan linke til eller integrere en fil fra din Dropbox direkte i et dokument (f.eks. et billede eller en mediefil):

1. Klik på en tom linje i dit dokument.
  2. Klik på Dropbox-ikonet.
  3. Vælg den relevante fil i pop op-vinduet.

Skal jeg logge på Dropbox for at få adgang til Paper?

Ja, du skal være logget på Dropbox for at have adgang til Paper. Hvis du ikke er logget på Dropbox, anmodes du om at logge på, når du åbner startsiden for Paper.

Er Paper inkluderet i API'en til Dropbox?

Med Paper API version 1 kan du dele, arkivere, slette og eksportere dokumenter. Partnere kan udvikle løsninger, der hjælper administratorer for Dropbox Business med at overvåge medarbejderaktivitet, administrere politikker for deling og beskytte data.

Få mere at vide om API'en til Paper.

Har Paper samme grad af sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger som Dropbox?

Paper har samme sikkerhed som Dropbox, dog med et par undtagelser for Dropbox Business-teams.

Få mere at vide om sikkerheden i Dropbox.