Præsentationstilstand

Brug af præsentationstilstand

Du kan præsentere alle Paper-dokumenter på fuld skærm ved at bruge præsentationstilstand. Sådan skifter du til præsentationstilstand:

1. Klik på ikonet i det dokument, du har åbnet.
  2. Klik på Præsenter.

Dit dokument åbnes i præsentationstilstand i en ny fane i browseren.

Styring af din præsentation

I præsentationstilstand kan du navigere i din præsentation med piletasterne på tastaturet. Du kan få din præsentation til at fylde hele skærmen ved at klikke på ikonet Fuld skærm.

Handling

Mac

Windows

Næste slide → eller mellemrum → eller mellemrum
Forrige slide
Start slideshow F5 eller ⌘ + Enter F5 eller Ctrl + Enter
Afslut slideshow Esc Esc
Slå sort skærm til/fra b b
Slå hvid skærm til/fra w w
Slå temaer til/fra ⌘ + ⌥ + t Ctrl + Alt + t
Hjælp til tastaturgenveje ⌘ + / Ctrl + /

Slides

Paper opdeler automatisk dit dokument i slides.

Hvis du selv vil vælge, hvor der skal skiftes til næste slide, kan du tilføje en vandret streg:

• Skriv ---, og tryk på Enter

Hvis du f.eks. har en punktopstilling, vises hele opstillingen måske på samme slide:

• Punkt 1
  • Punkt 2
  • Punkt 3
  • Punkt 4
  • Punkt 5
  • Punkt 6

Du kan tilføje en vandret streg for at fordele dine punkter på to slides:

• Punkt 1
  • Punkt 2
  • Punkt 3

• Punkt 4
  • Punkt 5
  • Punkt 6