{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Præsentationstilstand

Brug af præsentationstilstand

Du kan præsentere alle Paper-dokumenter på fuld skærm ved at bruge præsentationstilstand. Sådan skifter du til præsentationstilstand:

1. Klik på ikonet i det dokument, du har åbnet.
  2. Klik på Præsenter.

Dit dokument åbnes i præsentationstilstand i en ny fane i browseren.

Styring af din præsentation

I præsentationstilstand kan du navigere i din præsentation med piletasterne på tastaturet. Du kan få din præsentation til at fylde hele skærmen ved at klikke på ikonet Fuld skærm.

Handling

Mac

Windows

Næste slide → eller mellemrum → eller mellemrum
Forrige slide
Start slideshow F5 eller ⌘ + Enter F5 eller Ctrl + Enter
Afslut slideshow Esc Esc
Slå sort skærm til/fra b b
Slå hvid skærm til/fra w w
Slå temaer til/fra ⌘ + ⌥ + t Ctrl + Alt + t
Hjælp til tastaturgenveje ⌘ + / Ctrl + /

Slides

Paper opdeler automatisk dit dokument i slides.

Hvis du selv vil vælge, hvor der skal skiftes til næste slide, kan du tilføje en vandret streg:

• Skriv ---, og tryk på Enter

Hvis du f.eks. har en punktopstilling, vises hele opstillingen måske på samme slide:

• Punkt 1
  • Punkt 2
  • Punkt 3
  • Punkt 4
  • Punkt 5
  • Punkt 6

Du kan tilføje en vandret streg for at fordele dine punkter på to slides:

• Punkt 1
  • Punkt 2
  • Punkt 3

• Punkt 4
  • Punkt 5
  • Punkt 6