Hvad sker der med mine Paper-dokumenter, hvis jeg skifter kontotype?

Opdateret Dec 18, 2023

Du kan finde ud af, hvad der sker med dit indhold, når du skifter kontotype, ved at finde det scenarie nedenfor, der gælder for dig.

Du melder dig til et Dropbox-team eller -prøveabonnement

Hvis du i forvejen har en gratis konto, kan du vælge at bruge den samme e-mailadresse, når du bliver medlem af en Dropbox-teamkonto. Alle dine dokumenter flyttes sammen med dig til din teamkonto.

Du kan også vælge at oprette en ny konto med en anden e-mailadresse. I så fald starter du med en helt ny, tom konto.

highlight icon

Bemærk! Hvis du brugte den gamle version af Dropbox Paper, og du har tilmeldt dig et Dropbox-team, der bruger den nye 2020-udgivelse af Paper, kan du kun få adgang til dokumenterne på din gamle konto via søgelinjen på dropbox.com.Du kan bruge søgelinjen til at finde dine Paper-dokumenter ved at søge efter deres titler eller noget af deres indhold.

Du opsiger dit Dropbox-teamabonnement og opløser et team

Hvis du er administrator og vælger at opløse et team, flyttes alt det indhold, du ejer, tilbage til din private konto sammen med dig, inklusive delte dokumenter, som du tidligere har åbnet eller er blevet inviteret til.

Du bliver fjernet fra eller forlader et team

Hvis din administrator konverterer din konto til en privat konto, eller hvis teamet er i låst tilstand, og du forlader holdet:

• Alt privat indhold (dokumenter, du har oprettet, men ikke delt med andre) flyttes tilbage til din private konto sammen med dig.
    • Hvis du ikke har en privat konto, har din administrator mulighed for at konvertere din konto til en privat konto.
  • Du mister adgang til alt delt indhold, herunder de dokumenter, du ejer og har delt med andre (dette forhindrer, at teamdata kan ses af andre end teamet).
highlight icon

Bemærk! Alle delte dokumenter, der er blevet oprettet af det pågældende medlem, flyttes til kontoen tilhørende den administrator, der fjernede medlemmet.

Gælder intet af det for dig?

Kontakt support for at få svar, hvis du har andre spørgsmål.