{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Dropbox Paper: Gendan tidligere dokumentversioner, og fjern løsninger af kommentarer

Forfattere og redaktører af Dropbox Paper-dokumenter kan:

• Se og gendanne ældre versioner af dokumenter
  • Se og fjerne løsninger af kommentarer

Brugere, der kun kan se eller kommentere kan ikke gendanne ændringer eller fjerne løsninger af kommentarer.

Se og gendan tidligere versioner af Paper-dokumenter

Inden du går i gang, skal du være opmærksom på, at gendannelse af en tidligere version sletter nyere versioner af dokumentet fra versionshistorikken. Hvis du gendanner en ældre version, kan du altså ikke vende tilbage til en nyere version bagefter.

Du kan fortryde en gendannelse, så længe dokumentet ikke er blevet ændret (uanset om det er af dig eller en anden) efter gendannelsen. Så snart der er foretaget en ændring, forsvinder muligheden for at fortryde, så du skal være helt sikker på, at du vil beholde den gendannede version, inden du ændrer noget i den.

Sådan gendanner du en tidligere version af et Paper-dokument:

1. Åbn et Paper-dokument.
  2. Klik på ikonet "" (de tre prikker).
  3. Klik på Dokumenthistorik.
  4. Find listen over tidligere versioner under fanen Dokumentændringer.
  5. Klik på den version, du vil gendanne, og klik på Rul tilbage til denne version.
  6. Klik på Fortryd hertil.

Se og fjern løsninger af kommentarer

Bemærk! Du kan kun fjerne løsninger af kommentarer, hvis du har redigeringstilladelse til Paper-dokumentet.

Sådan fjerner du løsningen af en kommentar:

1. Åbn et Paper-dokument.
  2. Klik på ikonet "" (de tre prikker).
  3. Klik på Dokumenthistorik.
  4. Find listen over løste kommentarer under fanen Kommentarhistorik.
  5. Rul ned til den relevante kommentar, og klik på Fjern løsning.

Hvorfor kan jeg ikke finde en tidligere version i dokumenthistorikken?

Dokumentændringer registreres kun i dokumenthistorikken, hvis de:

• Er foretaget for mindst 30 minutter siden
  • Har ændret mere end 500 tegn i dokumentet

Fortryd gendannelsen af en tidligere version

Sådan fortryder du gendannelsen af et Paper-dokument til en tidligere version:

1. Gå tilbage til fanen Dokumentændringer i panelet Dokumenthistorik.
  2. Klik på Fortryd ud for Annuller denne ændring, og vend tilbage til versionen før tilbagerulningen.