Opdateringer til, hvordan du deler Dropbox Paper-dokumenter

I januar 2017 ændrede vi den måde, som mappetilladelser fungerer på i Paper. Ændringen vedrører kun Dropbox Paper. Filer, mapper eller tilladelser i selve Dropbox ændres ikke.

Hvad blev ændret?

Hvis du tidligere deaktivere linkadgang til et Paper-dokument, havde ingen andre adgang til dokumentet. Selvom du anbragte dokumentet i en mappe, havde medlemmer af mappen ikke adgang, medmindre de blev inviteret direkte.

Hvis du nu føjer et dokument til en Paper-mappe, har alle medlemmer automatisk adgang til dokumentet. De mulige indstillinger er også blevet ændret.

Mulige indstillinger for deling i Paper

Hvordan kan jeg opdatere adgangen til dokumenter i mine Paper-mapper?

Disse ændringer påvirker ikke eksisterende Paper-dokumenter i delte mapper i Paper. Private dokumenter, der ikke er delt, bliver ved med at være private og ikke-delte, og ingen har adgang uden din tilladelse.

Vi vil også hjælpe dig med at administrere eller flytte dokumenter, næste gang du logger på Paper. Du vil se et banner på hvert berørt dokument, som beder dig om at vælge mellem to muligheder:

• Fjern dokumentet fra mappen
  • Giv alle medlemmer af mappen adgang til dokumentet
Adgangstilladelser til Paper-mappe

Hvordan deler jeg en Paper-mappe?

1. Klik på knappen Del i en Paper-mappe.
  2. Skriv e-mailadressen til den eller de personer, du vil dele med.
  3. Klik på knappen Inviter.

Relaterede artikler om dokument- og mappetilladelser i Dropbox Paper:

Standardtilladelserne for deling og adgang i Dropbox Paper-dokumenter

Del et Dropbox Paper-dokument, og tilpas adgangstilladelserne