Sådan løser du problemer med kameraoverførsler

Funktionen Kameraoverførsler føjer automatisk billeder og videoer til din Dropbox-konto fra din computer, telefon eller tablet. Du kan få oplysninger om funktionen i vores oversigt over kameraoverførsler.

Ofte stillede spørgsmål, der besvares i denne artikel

Almindelige fejlmeddelelser

Hvad skal jeg gøre, hvis kameraoverførsler ikke virker?

Prøv disse hurtige fejlfindingstrin for kameraoverførsler, hvis de ikke fungerer som forventet:

• Opret forbindelse til Wi-Fi
    • Du behøver ikke altid at gøre dette, men kameraoverførsler kan gå langsommere, hvis dit datasignal er svagt
  • Slå flytilstand til, og opret forbindelse til Wi-Fi (så din telefon kun har forbindelse til Wi-Fi og ikke til mobildata)
  • Opret forbindelse til et andet Wi-Fi-netværk
  • Slut din computer, telefon eller tablet til en strømforsyning, og sørg for, at batteriet oplades
    • Kameraoverførsler kan gå langsommere, hvis batteriet er ved at løbe tør for strøm
  • Opdater til den nyeste version af Dropbox-appen
  • Opgrader operativsystemet på din enhed til den nyeste version
  • Slet eller deaktiver en eventuel anden app, der automatisk modtager uploadede billeder fra din computer, telefon eller tablet (f.eks. Google Fotos eller iCloud-fotos)
  • Kun iOS: Aktivér lokalitetstjenester
    • Kameraoverførsler sættes på pause, hvis der ikke registreres nogen ændring i lokaliteten efter et stykke tid

Kan jeg få lagt mine billeder i en anden mappe?

Dine billeder lægges altid i mappen Kameraoverførsler, hvis du bruger Kameraoverførsler. Du kan ikke ændre placeringen af dine billeder til en anden mappe. Men du kan flytte billederne til en anden mappe, efter at de er uploadet til mappen Kameraoverførsler.

Hvorfor har kameraoverførsler brugt al strømmen på batteriet?

Kameraoverførsler bruger måske en del batteristrøm under den første synkronisering med din Dropbox-konto. Når billederne i din telefon er uploadet, bør batteriforbruget vende tilbage til det normale niveau.

Som standard stopper Dropbox-appen den automatiske upload, når batteriet er ved at løbe tør for strøm for at få batteriet til at holde længere.

Hvis du stadig har et problem med batteridriftstiden, kan du prøve disse enkle fejlfindingstrin.

Hvorfor medtager kameraoverførsler ikke alle mine filer?

For at forhindre dubletter kontrollerer kameraoverførsler, om et billede eller en video tidligere er blevet uploadet. Billeder og videoer, der allerede er blevet importeret via kameraoverførsler, uploades ikke igen, heller ikke selvom du har slettet dem fra din konto.

Hvis du gerne vil tilføje billeder og videoer til din mappe med kameraoverførsler, kan du uploade dem manuelt til mappen Kameraoverførsler.

RAW-filer

Nogle RAW-filer uploades muligvis ikke med kameraoverførsler. Læs mere om godkendte formater på billedfiler i Android MediaStore eller på iOS-udviklersiden.

Hvorfor kan jeg se en anden persons billeder i min mappe med kameraoverførsler?

Du har et par muligheder, hvis du ser en anden persons billeder i mappen Kameraoverførsler:

• Du kan se alle de enheder, der er forbundet med din konto, og afbryde forbindelser til ukendte enheder, på siden Sikkerhed
  • Du kan se, hvem der uploadede billederne, hvilket kan hjælpe dig med at finde ud af, hvordan de havnede der

Hvordan blev disse billeder egentlig placeret der?

Når du forbinder en telefon eller en tablet med en computer med Dropbox-programmet installeret, vises et vindue, hvor du bliver spurgt, om du vil bruge kameraoverførsler. Hvis en anden person f.eks. brugte din computer til at oplade en telefon, kan han eller hun have klikket på OK uden at lægge mærke til det.

Sådan ser du, hvem der har uploadet billeder til din konto

Du kan tjekke, hvem billederne tilhører, hvilket kan hjælpe dig med at finde ud af, hvordan de havnede der. Sådan gør du:

1. Peg på en af filerne med musen.
  2. Klik på ... (de tre prikker).
  3. Klik på Versionshistorik. Se, hvordan du finder versionshistorikken
  4. Se efter et navn ud for Tilføjet af.

Sådan finder du siden Sikkerhed og afbryder forbindelsen til enheder

Du kan se alle de enheder, der er forbundet med din konto, og afbryde forbindelsen til ukendte enheder, på siden Sikkerhed. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (dit profilbillede).
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Sikkerhed.
  5. Rul til Enheder
  6. Klik på X for at afbryde forbindelsen til en enhed.