Opret albummer

Albummer er den nemmeste måde at organisere og dele billeder og videoer i din Dropbox. Billeder, der føjes til et album, kopieres ikke til din Dropbox – de er stadig kun gemt på deres oprindelige placeringer.

Opret et album på siden Billeder

1. Log på dropbox.com.
  2. Gå til photos.dropbox.com.
  3. Klik på øverste højre hjørne på hvert af de billeder, du vil have med i albummet. En blå kant og et flueben vises.
  4. Klik på ikonet med de tre prikker (...) og vælg Tilføj til album.

5. Opret et album på siden Billeder

6. Klik på Opret nyt album i pop op-vinduet, og indtast albummets navn.

Hvad gør jeg, hvis de ændringer, jeg laver i albummer, ikke synkroniseres?

De billeder, der tilføjes til delbare albummer via photos.dropbox.com, synkroniseres ikke med din computer som almindelige mapper. Selvom billederne i et album allerede findes på din computer (i den lokale Dropbox-mappe), organiseres de ikke i albummet som vist på dropbox.com.

Følg disse trin, hvis du kun vil downloade en separat kopi af billeder i albummet:

1. Gå til photos.dropbox.com, og åbn det album, du vil downloade.
  2. Vælg alle de billeder, du gerne vil downloade via knappen Vælg alle øverst på albumsiden.
  3. Klik på ikonet med de tre prikker (...) og vælg Download. Dette downloader et zip-arkiv med alle billeder i albummet.

Relaterede emner