Aktivér eller deaktiver kameraoverførsler

Inden du kan aktivere kameraoverførsler på din mobilenhed, skal du gøre følgende:

• Forbind din computer med din private Dropbox-konto, eller
  • Opgrader din private konto til Dropbox Plus

Vis vejledning til:

Android

Kameraoverførsler uploader automatisk billeder og videoer fra din telefon eller tablet til mappen Kameraoverførsler. Du kan styre kameraoverførslerne, og hvor meget båndbredde de bruger, i app-indstillingerne.

Aktivér kameraoverførsler

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på menuknappen.
  3. Tryk på tandhjulet (eller Indstillinger i ældre versioner af appen).
  4. Rul til sektionen Kameraoverførsel.
  5. Vælg Aktivér eller Deaktiver kameraoverførsel.

Som standard uploader kameraoverførsler kun, når din enhed har forbindelse via Wi-Fi. Sådan ændrer du indstillingen:

1. Tryk på Dropbox-appens menuknap.
  2. Tryk på tandhjulet (eller Indstillinger i ældre versioner af appen).
  3. Rul til sektionen Kameraoverførsel.
  4. Vælg Kun Wi-Fi eller Wi-Fi eller dataplan under Sådan uploader du.
    • Du har mulighed for at begrænse uploads via din dataplan til filer på højst 25 MB.

Når du uploader filer manuelt, benytter Dropbox-appen den type forbindelse, den har adgang til, inklusive din dataplan. Du kan altid deaktivere kameraoverførsler i indstillingerne til Dropbox-appen

iPad

Kameraoverførsler uploader automatisk billeder og videoer fra din telefon eller tablet til mappen Kameraoverførsler. Du kan styre kameraoverførslerne i app-indstillingerne.

Aktivér kameraoverførsler

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på Seneste.
  3. Tryk på tandhjulet øverst på skærmen.
  4. Tryk på Kameraoverførsel.
  5. Slå Kameraoverførsel til eller fra på det næste skærmbillede.

iPhone

Kameraoverførsler uploader automatisk billeder og videoer fra din telefon eller tablet til mappen Kameraoverførsler. Du kan styre kameraoverførslerne i app-indstillingerne.

Aktivér kameraoverførsler

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på Seneste.
  3. Tryk på tandhjulet øverst på skærmen.
  4. Tryk på Kameraoverførsel.
  5. Slå Kameraoverførsel til eller fra på det næste skærmbillede.

Linux

Kameraoverførsler kan udelukkende anvendes på:

• Windows-computere
  • Mac-computere
  • Mobilenheder med iOS
  • Mobilenheder med Android

Macintosh

Kameraoverførsel uploader automatisk billeder og videoer fra din telefon, dit kamera, dit SD-kort og mange andre medieenheder, når du forbinder dem med din computer. Du finder indstillingerne for kameraoverførsler i præferencerne for Dropbox på computeren.

Aktivér kameraoverførsler

Du skal have den nyeste version af Dropbox på computeren for at aktivere kameraoverførsler.

1. Klik på Dropbox-ikonetmenulinjen.
  2. Klik på tandhjulsikonet.
  3. Klik på Præferencer.
  4. Aktivér Kameraoverførsler på fanen Importér.

Vista/Win7/Win8/Win10

Kameraoverførsler tilføjer automatisk billeder og videoer fra din telefon, dit kamera, dit SD-kort og mange andre medieenheder, når du forbinder dem med din computer. Funktionen kræver, at automatisk afspilning i Windows fungerer korrekt. Sådan finder du indstillingerne for automatisk afspilning:

1. Åbn Kontrolpanel på computeren.
  2. Klik på Hardware og lyd.
  3. Klik på Automatisk afspilning.

Når du er sikker på, at automatisk afspilning er konfigureret, skal du sørge for, at du har den nyeste version af Dropbox på computeren. Derefter er du klar til at bruge kameraoverførsler.

Aktivér kameraoverførsler

1. Klik på Dropbox-ikonetproceslinjen.
  2. Klik på tandhjulsikonet.
  3. Vælg Præferencer…
  4. Klik på Rediger indstillinger for automatisk afspilning under Kameraoverførsel.
  5. Indstillingerne for automatisk afspilning vises i et nyt vindue.
    • Du aktiverer kameraoverførsler ved at klikke på menuen ud for den relevante medieenhed og vælge Importér billeder og videoer med Dropbox
    • Du deaktiverer kameraoverførsler ved at klikke på menuen ud for den relevante medieenhed og vælge Udfør ingen handling

Windows Phone

Kameraoverførsler uploader automatisk de billeder, du har taget med din telefon, til mappen Kameraoverførsler. Du kan styre kameraoverførsler i Dropbox-appens indstillinger.

Aktivér kameraoverførsler

1. Åbn fanen Filer, Billeder eller Favoritter.
  2. Tryk på ... (de tre prikker).
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Tryk på Kameraoverførsel.
  5. Slå Kameraoverførsel til eller fra.

Windows Tablet

Kameraoverførsler uploader automatisk de billeder, du har taget med din tablet, til mappen Kameraoverførsler. Du kan styre kameraoverførsler i Dropbox-appens indstillinger.

Aktivér kameraoverførsler

1. Stryg til højre for at åbne amuletlinjen.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på Kameraoverførsel.
  4. Slå Kameraoverførsel til eller fra.

Kameraoverførsler og Dropbox Business-konti

• Billeder og videoer, der er tilføjet før 9. april 2014, forbliver i din arbejdsrelaterede Dropbox.
  • Siden den 9. april 2014 har vi kun understøttet kameraoverførsler for private Dropbox-konti.
  • Siden Billeder på dropbox.com viser kun de billeder, der findes i din private Dropbox.

Ændringerne er foretaget, så du undgår at få blandet dine private og arbejdsrelaterede filer. Hvis du vil tilføje billeder og videoer til en Dropbox Business-konto, kan du vælge filerne og uploade dem manuelt.

Sådan aktiverer du kameraoverførsler på din mobilenhed:

• Forbind din computer med din private Dropbox-konto, eller
  • Opgrader din private konto til Dropbox Plus

Få flere oplysninger om, hvordan du gemmer billeder på en Dropbox Business-konto.

Optimer uploadhastigheden for kameraoverførsler

Du kan gøre dine kameraoverførsler hurtigere ved at bruge Dropbox på computeren. Hvis du aktiverer kameraoverførsler i Dropbox på computeren, uploades dine billeder og videoer, når du tilslutter din mobilenhed til computeren. Det bør også gøre upload hurtigere.

Sådan aktiverer du kameraoverførsler i Dropbox på computeren:

1. Sørg for, at du har installeret den nyeste version af Dropbox på computeren.
  2. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen eller menulinjen.
  3. Klik på tandhjulet i meddelelsesvinduet.
  4. Vælg Præferencer.
  5. Klik på fanen Import.
  6. Markér afkrydsningsfeltet Aktivér kameraoverførsler.
  7. Du kan vælge kun at uploade billeder eller både billeder og videoer.

Næste gang du tilslutter din telefon, bliver du spurgt, om du vil importere de billeder og videoer, du har på enheden, til Dropbox. Hvis du klikker på Ja, starter kameraoverførsler. Efterfølgende uploader Dropbox automatisk nye billeder og videoer, hver gang du tilslutter enheden til computeren.

Meddelelsen "Venter på hurtigere netværk" i kameraoverførsler

Kameraoverførsler viser meddelelsen "Venter på hurtigere netværk", når din enhed:

• Venter på en 3G-forbindelse eller hurtigere (4G, WiFi osv.).
  • Er i roaming-tilstand (i dette tilfælde vil Dropbox-appen ikke bruge mobildata).
  • Er forbundet med WiFi og data (2G eller mindre), og der er et problem med din WiFi-forbindelse.

Kontrollér, at du har en hurtig WiFi-forbindelse. Hvis det ikke løser problemet, så prøv at logge af Dropbox-appen, og log på igen. Det gør du på følgende måde:

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på Seneste.
  3. Tryk på tandhjulet.
  4. Tryk på Indstillinger.
  5. Tryk på Log af Dropbox.

Meddelelsen "Kameraoverførsel stoppet " under kameraoverførsel

Når du aktiverer kameraoverførsler på din iOS-enhed, uploader Dropbox-appen alle eksisterende billeder fra din kamerarulle til Dropbox.

Nogle ældre versioner af Dropbox-appen havde et problem, der gjorde, at eksisterende billeder ikke blev uploadet i følgende tilfælde:

• Kameraoverførsler blev aktiveret første gang, da din enhed ikke havde forbindelse til internettet (hvis den f.eks. var i flytilstand).
  • Kameraoverførsler blev aktiveret første gang, da din iOS-enhed var indstillet til kun at oprette forbindelse til mobilnetværket, og kameraoverførsler var indstillet til kun at fungere, når enheden havde forbindelse til Wi-Fi.

Billeder, der blev taget, efter at du oprettede forbindelse til internettet, blev uploadet til Dropbox.

Dette gælder ikke i version 17.2 og nyere versioner af Dropbox-appen. Hvis du kører en tidligere version, har vi stoppet kameraoverførsler, indtil du opdaterer til en nyere version af Dropbox-appen.

Sådan ser du, hvilken version af Dropbox-appen du bruger:

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på Seneste.
  3. Tryk på tandhjulskionet, og rul til sektionen Appversion.

Hvis du kører en version før 17.2, kan du nemt opdatere:

1. Gå til App Store på din iOS-enhed.
  2. Søg efter "Dropbox".
  3. Tryk på Opdater.