Hvordan deler jeg billeder med andre?

Del individuelle billeder eller videoer

1. Log på dropbox.com, og gå til photos.dropbox.com.
  2. Vælg de billeder og videoer, du vil tilføje. En blå kant og et flueben vises for hvert valg.
  3. Klik på knappen Del billeder eller Del filer øverst på siden. Du kan også højreklikke på et af de markerede elementer og vælge Del i pop op-menuen.
  4. Indtast navnene eller e-mailadresserne på de personer, som du vil dele med, og klik på Send. Eller klik på Hent link for at kopiere linket og indsætte det, hvor du vil.

Del billeder fra et album

Har du ikke oprettet et album før? Se, hvordan du gør det

1. Log på dropbox.com, og gå til photos.dropbox.com.
  2. Klik på Albummer, og vælg et album for at åbne det.
  3. Klik på Vælg alle.
  4. Klik på Del billeder i øverste højre hjørne.
  5. Indtast navnene eller e-mailadresserne på de personer, som du vil dele albummet med. Eller klik på Hent link for at kopiere linket og indsætte det, hvor du vil.

Relaterede emner