Adgang til de private oplysninger på din Dropbox-konto

Adgang til filer

Hvis Dropbox-programmet på computeren er forbundet med din konto, så findes alle dine filer allerede på din computer. Hvis det ikke er forbundet, kan du forbinde en ny computer for at downloade alle dine filer. Hvis Selektiv synkronisering er aktiveret for en mappe, kan du redigere dine indstillinger for Selektiv synkronisering for også at downloade disse filer til din computer.

Adgang til oplysninger om min konto og hardware

Du kan få oplysninger ud over de filer, du gemmer i Dropbox, ved at logge på websitet og gå til din kontoside for at se kontooplysninger såsom navnet og e-mailadressen til din konto. På sikkerhedssiden kan du se IP-adresserne for forbundne sessioner, computere og mobilenheder samt apps, der er forbundet med din konto.

Adgang til min kommunikation med Dropbox

Hvis du har været i kontakt med Dropbox' tekniske supportteam, kan du logge på vores kundeserviceportal for at få en oversigt over din kontakt til os. Hvis du ikke kan logge på, skal du bruge linket "Glemt adgangskode" på siden. Det vil ikke påvirke dine logonoplysninger til Dropbox på nogen måde.

Beskyttelse af personlige oplysninger og anmodninger om dataadgang

Hvis du mener, at Dropbox har flere oplysninger om dig, kan du kontakte os via privacy@dropbox.com. Skriv ordene "Data Access Request" som emne eller i e-mailteksten.