{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Adgang til de private oplysninger på din Dropbox-konto

Adgang til filer

Hvis Dropbox-programmet på computeren er forbundet med din konto, så findes alle dine filer allerede på din computer. Hvis det ikke er forbundet, kan du forbinde en ny computer for at downloade alle dine filer. Hvis Selektiv synkronisering er aktiveret for en mappe, kan du redigere dine indstillinger for Selektiv synkronisering for også at downloade disse filer til din computer.

Adgang til oplysninger om min konto og hardware

Du kan få oplysninger ud over de filer, du opbevarer i Dropbox, ved at logge på websitet og gå til din kontoside for at se kontooplysninger såsom navnet og e-mailadressen til din konto. På sikkerhedssiden kan du desuden se IP-adresserne på forbundne sessioner, computere og mobilenheder samt de apps, der er forbundet med din konto.

Adgang til min kommunikation med Dropbox

Hvis du har været i kontakt med Dropbox' tekniske supportteam, kan du logge på vores kundeserviceportal for at få en oversigt over din kontakt til os. Hvis du ikke kan logge på, kan du bruge linket Glemt adgangskode på siden. Det påvirker ikke dine logonoplysninger til Dropbox på nogen måde.

Beskyttelse af personlige oplysninger og anmodninger om dataadgang

Hvis du vil anmode om dataadgang, kan du kontakte os på privacy@dropbox.com. Skriv ordene "Data Access Request" som emne eller i e-mailteksten.