Anvendelse af cookies og lignende teknologier

Denne artikel forklarer, hvordan vi bruger teknologier som cookies og pixeltags.

Cookies

Cookies er små datafiler, der sendes til din browser, når du besøger et website. Vi bruger bl.a. cookies til at:

• logge dig på vores tjenester
  • huske præferencer og indstillinger
  • beskytte din konto
  • få et bedre indblik i, hvordan folk bruger vores tjenester, samt til at forbedre og promovere dem på baggrund af disse oplysninger

For at promovere vores tjenester benytter vi tredjepartstjenesteudbydere, der eventuelt gemmer cookies på din enhed. Det hjælper tredjepartstjenesteudbyderne med at forstå dine reklamepræferencer, så de kan vise dig reklamer, der er mere relevante for dig.

Pixels

Et pixeltag ("pixel") er et lille stykke kode, der kan indlejres på websites og i e-mails. Vi bruger pixels og cookies til at se, hvordan du interagerer med vores websider og e-mails. Disse oplysninger hjælper os, og de reklameudbydere, vi bruger, med at promovere vores tjenester bedre. Hvis du f.eks. besøger en af siderne i Dropbox Business, ser du måske senere en annonce for Dropbox Business, når du besøger et website med teknologinyheder.

Framelding og DNT

Du kan indstille din browser til ikke at acceptere cookies, men dette kan begrænse dig i din brug af vores tjenester. Vores systemer reagerer i øjeblikket ikke på DNT:1-signaler fra browsere, der åbner vores websites, men Dropbox overholder de selvregulerende principper for annoncering baseret på onlineadfærd ("Principper") fra Digital Advertising Alliance.

Du kan framelde dig indsamling af oplysninger foretaget af tredjeparter, der overholder principperne, og som vi bruger til at promovere vores tjenester, ved at gå til www.aboutads.info/choices.