{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Anvendelse af cookies og lignende teknologier

Denne artikel forklarer, hvordan vi bruger teknologier som cookies og pixeltags.

Cookies

Cookies er små datafiler, der sendes til din browser, når du besøger et website. Vi bruger både vore egne cookies og cookies fra tredjeparter til et par forskellige ting:

• logge dig på vores tjenester
  • huske præferencer og indstillinger
  • beskytte din konto
  • få et bedre indblik i, hvordan folk bruger vores tjenester, og til at forbedre og promovere disse tjenester på baggrund af oplysningerne

For at promovere vores tjenester benytter vi tredjepartstjenesteudbydere, der eventuelt gemmer cookies på din enhed. Det hjælper tredjepartstjenesteudbyderne med at forstå dine reklamepræferencer, så de kan vise dig reklamer, der er mere relevante for dig.

Pixels

Et pixeltag ("pixel") er et lille stykke kode, der kan indlejres på websites og i e-mails. Vi bruger pixels og cookies til at se, hvordan du interagerer med vores websider og e-mails. Disse oplysninger hjælper os, og de reklameudbydere, vi bruger, med at promovere vores tjenester bedre. Hvis du f.eks. besøger en af siderne i Dropbox Business, ser du måske senere en annonce for Dropbox Business, når du besøger et website med teknologinyheder.

Framelding og DNT

Du kan indstille din browser til ikke at acceptere cookies, men dette kan begrænse dig i din brug af vores tjenester. Vores systemer reagerer i øjeblikket ikke på DNT:1-signaler fra browsere, der åbner vores websites, men Dropbox overholder de selvregulerende principper for annoncering baseret på onlineadfærd ("Principper") fra Digital Advertising Alliance.

Du kan framelde dig indsamling af oplysninger foretaget af tredjeparter, der overholder principperne, og som vi bruger til at promovere vores tjenester, ved at gå til www.aboutads.info/choices.