{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hvor længe gemmer Dropbox mine slettede filer og oplysninger?

Dropbox gemmer slettede og tidligere versioner af filer i en specifik periode, hvis du skulle få brug for at gendanne dem. Efter denne periode, markeres de slettede filer til sletning i vores system og fjernes fra vores servere. Herefter kan de ikke længere gendannes.

Hvor længe du kan gendanne dine filer, afhænger af, hvilken Dropbox-plan du har:

• Brugere af Dropbox Basic (gratis) og Plus har 30 dage
  • Dropbox Plus-brugere, der tidligere har købt udvidet versionshistorik, har et helt år (udvidet versionshistorik sælges dog ikke længere)
  • Brugere af Dropbox Professional og Business (Standard, Advanced, Enterprise eller Education) har 120 dage til at gendanne filer

Slet filer permanent

Du kan vælge straks at starte fjernelsen af filer fra vores servere, når du markerer filer til permanent sletning.

Dropbox Business-brugere: Måske har kun teamadministratoren mulighed for at slette filer permanent.

Slet din konto

Hvis du sletter din Dropbox Basic-, Plus- eller Professional-konto, begynder vi at slette de Dropbox-filer, du opbevarer i Dropbox, efter 30 dage. Hvis du bruger en Dropbox Business-konto, er det kun din administrator, der kan deaktivere din konto og slette dine filer.

Se afsnittet "Opbevaring" i vores privatlivspolitik for at få mere at vide.