Hvor længe gemmer Dropbox mine slettede filer og oplysninger?

Dropbox gemmer slettede og tidligere versioner af filer i en specifik tidsperiode, hvis du skulle få brug for at gendanne dem. Når tidsperioden er udløbet, markeres de slettede filer til sletning i vores system og fjernes fra vores servere. Herefter kan de ikke længere gendannes.

Hvor længe du kan gendanne dine filer, afhænger af, hvilken Dropbox-plan du har:

• Brugere af Dropbox Basic (gratis) og Plus har 30 dage
  • Dropbox Plus-brugere, der tidligere har købt udvidet versionshistorik, har et helt år (udvidet versionshistorik sælges dog ikke længere)
  • Brugere af Dropbox Professional og Business (Standard, Advanced, Enterprise og Education) har 120 dage til at gendanne filer

Slet filer permanent

Du kan slette filer permanent for at få dem fjernet fra vores servere hurtigst muligt.

Dropbox Business-brugere: Måske har kun teamadministratoren mulighed for at slette filer permanent.

Slet din konto

Hvis du sletter din Dropbox-konto, bliver dine filer og kontooplysninger fjernet fra vores servere efter 30 dage.

Se afsnittet "Opbevaring" i vores privatlivspolitik for at få mere at vide.