Hvor længe gemmer Dropbox mine slettede filer og oplysninger?

Dropbox gemmer slettede og tidligere versioner af filer i en specifik periode, hvis du skulle få brug for at gendanne dem. Efter denne periode, markeres de slettede filer til sletning i vores system og fjernes fra vores servere. Herefter kan de ikke længere gendannes.

Hvor længe du kan gendanne dine filer, afhænger af, hvilken Dropbox-plan du har:

  • Brugere af Dropbox Basic (gratis) og Plus har 30 dage
  • Dropbox Plus-brugere, der tidligere har købt udvidet versionshistorik, har et helt år (udvidet versionshistorik sælges dog ikke længere)
  • Brugere af Dropbox Professional og Business (Standard, Advanced, Enterprise eller Education) har 120 dage til at gendanne filer

Slet filer permanent

Du kan vælge straks at starte fjernelsen af filer fra vores servere, når du markerer filer til permanent sletning.

Dropbox Business-brugere: Måske har kun teamadministratoren mulighed for at slette filer permanent.

Slet din konto

Hvis du sletter din Dropbox Basic-, Plus- eller Professional-konto, begynder vi at slette de Dropbox-filer, du opbevarer i Dropbox, efter 30 dage. Hvis du bruger en Dropbox Business-konto, er det kun din administrator, der kan deaktivere din konto og slette dine filer.

Se afsnittet "Opbevaring" i vores privatlivspolitik for at få mere at vide.

Hvor nyttig var denne artikel?

Det er vi kede af at høre.
Fortæl os, hvordan vi kan gøre det bedre:

Tak for din feedback!
Fortæl os, hvordan denne artikel hjalp dig:

Tak for din feedback!

Svar fra community