Slet en Dropbox-konto

Hvis du sletter din Dropbox-konto, slettes alle dine data fra dropbox.com, og forbindelsen mellem dine enheder og Dropbox afbrydes. Når du sletter din Dropbox-konto:

  • Alle de computere, telefoner og tablets, der er forbundet med din konto, stopper med at blive synkroniseret
  • Du kan ikke få adgang til din konto på dropbox.com
  • Du kan ikke redigere filer i delte mapper
  • Dine filer forbliver i Dropbox-mappen på din computer
  • De filer, du har delt i delte mapper, er stadig tilgængelige for mappens medlemmer
  • Dine filer slettes fra Dropbox-serverne

Brugere af Dropbox Basic, Plus og Professional

  1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Slet konto under Generelt.

Hvis du sletter din konto, begynder vi at slette de filer, du opbevarer i Dropbox, efter 30 dage. Hvis du markerer en fil på din konto til permanent sletning, bliver den slettet permanent inden for 60 dage.

Hvis du opsiger et Dropbox Plus- eller Professional-abonnement, bliver din konto ændret til en Dropbox Basic-konto. Derefter kan du slette kontoen permanent. 

Vigtigt! Sletning af en Dropbox Basic-, Plus- eller Professional-konto kan ikke fortrydes.

Administratorer for Dropbox Business-teams

Hvis du opsiger et Dropbox Business-abonnement, nedgraderes alle teammedlemmer til Dropbox Basic-konti. Disse konti vil stadig have forbindelse via et gratis team. Teammedlemmer kan når som helst vælge at forlade teamet.

Sådan sletter du et team permanent sammen med data og filer på medlemskontiene:

  1. Slet alle medlemmer i teamet.
  2. Opsig dit Dropbox Business-abonnement.
  3. Slet din egen konto.

Dropbox Business-teammedlemmer

Medlemmer af Dropbox Business-teams kan ikke slette konti eller opsige dit abonnement. Hvis du er teammedlem, og du gerne vil slette din konto, skal du kontakte din teamadministrator.

Dropbox Business-teamadministratorer kan slette teammedlemmer. Af sikkerhedshensyn kan teamadministratorer gendanne et teammedlem i op til syv dage efter sletning.

Hvis en teamadministrator vil bevare de data og filer, der er knyttet til et slettet teammedlems konto, kan administratoren overføre det slettede teammedlems konto til et andet aktivt teammedlem. 

Bemærk! 

  • De filer, der er placeret i en slettet brugers delte mapper, er stadig tilgængelige for andre medlemmer af den delte mappe. Afhængigt af de tilladelser, som teamadministratoren har indstillet, kan de resterende medlemmer af en delt mappe se, redigere, slette og permanent slette filerne.
  • Der findes muligvis stadig kopier af dine filer i teamet, selvom din konto er blevet slettet. Kontakt din teamadministrator, hvis du har spørgsmål om organisationens politikker for dataopbevaring, procedurer for sikkerhedskopiering og andre forpligtelser.

Hvad sker der, hvis min arbejdskonto slettes fra et Dropbox Business-team?

Hvor nyttig var denne artikel?

Det er vi kede af at høre.
Fortæl os, hvordan vi kan gøre det bedre:

Tak for din feedback!
Fortæl os, hvordan denne artikel hjalp dig:

Tak for din feedback!

Svar fra community