{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Slet en Dropbox-konto

Hvis du sletter din Dropbox-konto, slettes alle dine data fra dropbox.com, og forbindelsen mellem dine enheder og Dropbox afbrydes. Når du sletter din Dropbox-konto:

• Alle de computere, telefoner og tablets, der er forbundet med din konto, stopper med at blive synkroniseret
  • Du kan ikke få adgang til din konto på dropbox.com
  • Du kan ikke redigere filer i delte mapper
  • Dine filer forbliver i Dropbox-mappen på din computer
  • De filer, du har delt i delte mapper, er stadig tilgængelige for mappens medlemmer
  • Dine filer slettes fra Dropbox-serverne

Brugere af Dropbox Basic, Plus og Professional

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Slet konto under Generelt.

Hvis du sletter din konto, begynder vi at slette de filer, du opbevarer i Dropbox, efter 30 dage. Hvis du markerer en fil på din konto til permanent sletning, bliver den slettet permanent inden for 60 dage.

Hvis du opsiger et Dropbox Plus- eller Professional-abonnement, bliver din konto ændret til en Dropbox Basic-konto. Derefter kan du slette kontoen permanent.

Vigtigt! Sletning af en Dropbox Basic-, Plus- eller Professional-konto kan ikke fortrydes.

Administratorer for Dropbox Business-teams

Hvis du opsiger et Dropbox Business-abonnement, nedgraderes alle teammedlemmer til Dropbox Basic-konti. Disse konti vil stadig have forbindelse via et gratis team. Teammedlemmer kan når som helst vælge at forlade teamet.

Sådan sletter du et team permanent sammen med data og filer på medlemskontiene:

1. Slet alle medlemmer i teamet.
  2. Opsig dit Dropbox Business-abonnement.
  3. Slet din egen konto.

Dropbox Business-teammedlemmer

Medlemmer af Dropbox Business-teams kan ikke slette konti eller opsige dit abonnement. Hvis du er teammedlem, og du gerne vil slette din konto, skal du kontakte din teamadministrator.

Dropbox Business-teamadministratorer kan slette teammedlemmer. Af sikkerhedshensyn kan teamadministratorer gendanne et teammedlem i op til syv dage efter sletning.

Hvis en teamadministrator vil bevare de data og filer, der er knyttet til et slettet teammedlems konto, kan administratoren overføre det slettede teammedlems konto til et andet aktivt teammedlem.

Bemærk!

• De filer, der er placeret i en slettet brugers delte mapper, er stadig tilgængelige for andre medlemmer af den delte mappe. Afhængigt af de tilladelser, som teamadministratoren har indstillet, kan de resterende medlemmer af en delt mappe se, redigere, slette og permanent slette filerne.
  • Der findes muligvis stadig kopier af dine filer i teamet, selvom din konto er blevet slettet. Kontakt din teamadministrator, hvis du har spørgsmål om organisationens politikker for dataopbevaring, procedurer for sikkerhedskopiering og andre forpligtelser.

Hvad sker der, hvis min arbejdskonto slettes fra et Dropbox Business-team?