Slet en Dropbox-konto

Der sker forskellige ting, når du sletter din Dropbox-konto:

• Alle computere og mobilenheder, der er blevet forbundet med Dropbox, stopper med at synkronisere
  • Du kan ikke længere få adgang til din konto på dropbox.com
  • Du kan ikke længere redigere filer i delte mapper
  • Filerne i Dropbox-mappen på din harddisk er stadig tilgængelige
  • Filerne i de mapper, som du har delt med andre, er stadig tilgængelige

Læs videre, hvis du vil fortsætte med at slette din Dropbox-konto.

Brugere af Dropbox Basic (gratis) og Plus

Når du sletter en Dropbox Basic-konto (gratis), påbegyndes en permanent sletning af alle dens filer. Processen tager normalt mellem 30 og 60 dage.

Hvis du opsiger et Dropbox Plus-abonnement, nedgraderes din konto først til Dropbox Basic. Du kan derefter vælge at slette din konto permanent. Processen tager normalt mellem 30 og 60 dage.

Administratorer for Dropbox Business-teams

Hvis du opsiger et Dropbox Business-abonnement, nedgraderes alle teammedlemmer til Dropbox Basic-konti. Disse konti vil stadig have forbindelse via et gratis team. Teammedlemmer kan når som helst vælge at forlade teamet.

Sådan sletter du et team permanent sammen med data og filer i medlemskonti:

1. Slet alle medlemmer i teamet.
  2. Opsig dit Dropbox Business-abonnement.
  3. Slet din egen konto.

Fuld kontosletning tager normalt mellem 30 og 60 dage.

Dropbox Business-teammedlemmer

Medlemmer af Dropbox Business-teams kan ikke slette konti eller opsige abonnementer. Hvis du er teammedlem, og du gerne vil slette din konto, skal du kontakte din teamadministrator.

Administratorer for Dropbox Business-teams kan fjerne teammedlemmer med funktionen Slet bruger. Funktionen bevarer data og filer i forbindelse med en konto, indtil et af følgende sker:

• Administratoren overfører kontoen eller sletter den permanent
  • Administratoren opsiger hele Dropbox Business-abonnementet

Sletning af data tager derefter normalt mellem 30 og 60 dage.

• Bemærk! De filer, der er placeret i en slettet brugers delte mapper, er stadig tilgængelige for andre medlemmer af de delte mapper. Afhængigt af de tilladelser, som teamadministratoren har indstillet, kan de resterende medlemmer af en delt mappe se, redigere, slette og permanent slette filerne.
  • Bemærk! Der findes muligvis stadig kopier af dine fildata i din organisation, selvom din konto er blevet slettet. Kontakt din teamadministrator, hvis du har spørgsmål om organisationens politikker for dataopbevaring, procedurer for sikkerhedskopiering og andre forpligtelser.

Hvad sker der, hvis min arbejdskonto slettes fra et Dropbox Business-team?