Fjernslet Dropbox-filer på en mistet eller stjålet computer

Opdateret Nov 27, 2023
person icon

Denne funktion er tilgængelig for kunder med Dropbox Plus, Family, Professional, Essentials, Standard, Advanced, Business, Business Plus og Enterprise.

Administratorer på Dropbox-teamkonti kan bruge fjernsletning på alle teamfiler fra et teammedlems enheder.

Du kan bruge fjernsletning af alle dine Dropbox-filer på en computer, når den kommer online næste gang. Filerne vil stadig være tilgængelige på dropbox.com og de andre enheder, du bruger med Dropbox.

For telefoner og tablets kan du i stedet logge af eksternt, hvilket vil have samme effekt som en fjernsletning. Alle dine Dropbox-filer, herunder de filer, du gør tilgængelige offline, vil være utilgængelige på telefonen eller tabletten, indtil du forbinder enheden igen.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at bruge fjernsletning i Dropbox.

Når du fjernsletter filer på en computer, bliver du straks logget af, og synkroniseringen stopper. Dropbox forsøger derefter at slette alle Dropbox-filer fra den computer, når computeren er online og Dropbox-computerappen kører. De slettede filer vil stadig være tilgængelige på alle de andre steder, hvor du har adgang til dine Dropbox-filer.

Fjernslet filer på en computer

Hvis du vil fjernslette Dropbox-filer på en computer, skal du følge trinnene til at logge af eksternt fra computeren og markere afkrydsningsfeltet ud for Slet filer fra den Dropbox, der hører til [Kontonavn], næste gang denne computer er online, før det sidste trin, hvor du klikker på Log af.

highlight icon

Bemærk!

• Du kan ikke fjernslette på en computer, hvor du tidligere har logget af eksternt. Det skal gøres, når der logges af fra eksternt hold første gang.
  • Når sletningen er igangsat, er computeren ikke længere forbundet med din konto, og sletningen kan ikke fortrydes.
  • Dette overskriver ikke den tidligere placering på harddisken, så det er ikke det samme som en “sikker sletning”.

Se status for en fjernsletning på en enhed

Du kan se statussen for en fjernsletning på en enhed. Hvis du er administrator for en Dropbox-teamkonto, kan du se statussen for fjernsletning for teammedlemmernes enheder.

Sådan ser du status for en fjernsletning:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Sikkerhed.
  5. Find enheden og dens Status for enhed i sektionen Sletning i gang.
  6. Hvis du ikke længere har behov for at spore en enhed, kan du fjerne den fra listen ved at trykke på Skjul.
highlight icon

Bemærk! Hvis du bruger denne indstilling, annulleres sletningen ikke. Hvis statussen for fjernsletningen ændres, vises enheden igen på listen.

Dropbox viser Status for sletning for hver enhed. Du kan se følgende statusindikatorer:

• Afventer: Enheden har endnu ikke været online, og/eller Dropbox-appen kører ikke. Dropbox kan ikke slette mappen, før begge betingelser er opfyldt.
  • Under behandling: Dropbox er i forbindelse med enheden, og mappen er i gang med at blive slettet.
  • Gennemført: Hele Dropbox-mappen er blevet slettet fra enheden.
  • Mislykket: Hvis Dropbox ikke var i stand til at slette en eller flere filer i Dropbox-mappen, opretter vi en rapport med navnene på de filer, der ikke kunne slettes, og årsagen til hvorfor. Du kan se rapporten ved at klikke på linket Fejl og vælge Download rapport i pop op-vinduet.