Sådan løser du problemer med totrinsbekræftelse

Vælg det afsnit i artiklen, der beskriver det problem, du oplever med totrinsbekræftelse:

Jeg har mistet min telefon eller skiftet telefonnummer

Hvis du har ændret det telefonnummer, du bruger til totrinsbekræftelse, eller hvis du har mistet din telefon, skal du måske kontakte Dropbox-support. Vi anbefaler dog, at du først prøver følgende:

Find forbundne computere eller enheder

Se, om du har nogen computere, der er forbundet med din konto. Hvis du har en computer, der automatisk logger dig på din Dropbox-konto, behøver du ikke totrinsbekræftelse for at logge på. Når du er logget på den forbundne enhed, kan du slå totrinsbekræftelse fra for din konto og logge på fra en anden computer eller enhed.

Brug din reservekode

Du indstillede muligvis en "nødreservekode", da du opretter din Dropbox-konto. I så fald blev du bedt om at gemme den til eventuel senere brug. Hvis du stadig har din reservekode, skal du klikke på Har du problemer med at få en kode? i det vindue, der vises, når du prøver at logge på, og derefter klikke på Indtast nødsikkerhedskode og skrive din kode.

Brug din alternative telefon

Da du indstillede din Dropbox-konto, tilføjede du måske et alternativt telefonnummer, der kan modtage sms'er. Hvis du gjorde, eller mener, at du gjorde, skal du klikke på Har du problemer med at få en kode? i det vindue, der vises, når du prøver at logge på, og derefter klikke på Send en sms til mit alternative telefonnummer. Find derefter telefonen, eller kontakt den person, som har den, og følg instruktionerne på den.

Hvorfor modtager jeg koder til totrinsbekræftelse i min e-mail eller på min telefon, når jeg ikke logger på?

Hvis du modtager sekscifrede sikkerhedskoder i din e-mail eller på din telefon, når du ikke prøver at logge på, skal du muligvis kontakte Dropbox-support for at sikre, at din konto er sikker. Vi anbefaler også, at du skifter adgangskoden til Dropbox så hurtigt som muligt.

Dropbox anbefaler stærke adgangskoder, som du ikke bruger til andre websites eller tjenester.

Jeg bliver ikke bedt om at indtaste min kode til totrinsbekræftelse, når jeg logger på. Hvorfor ikke?

Dropbox' website (dropbox.com)

Hvis du har indstillet totrinsbekræftelse, men ikke bliver bedt om at skrive en kode, når du logger på dropbox.com, skyldes det nok, at du klikkede på Hav tillid til denne computer som svar på spørgsmålet, sidst du loggede på.

Hvis du vil se spørgsmålet igen, skal du rydde cachen og cookies i webbrowseren på din computer. Næste gang du logger på, bliver du bedt om at skrive en kode til totrinsbekræftelse.

Dropbox-appen på din computer

Når du bruger Dropbox på computeren, bliver du ikke bedt om at indtaste en kode til totrinsbekræftelse. Det skyldes, at computeren allerede er blevet bekræftet. Filerne i din Dropbox-konto er allerede synkroniseret med Dropbox-mappen på din computer. Vi anbefaler derfor, at du beskytter din computer ved at følge en god sikkerhedspraksis:

• Lås altid din computer, når du forlader den.
  • Sørg for, at der skal bruges en adgangskode, når computeren aktiveres igen fra dvale, pauseskærm og låst skærm.
  • Installer kun Dropbox på ikke-offentlige computere, der er tillid til.

Jeg vil gerne deaktivere totrinsbekræftelse for min konto

Når du er logget på din konto, kan du når som helst slå totrinsbekræftelse fra for din Dropbox-konto. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (dit profilbillede).
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Sikkerhed.
  5. Vælg Fra for Totrinsbekræftelse.

Hvad nu, hvis jeg ikke kan logge på, fordi jeg har mistet min telefon eller skiftet telefonnummer?