Sådan løser du problemer med totrinsbekræftelse

Når du har aktiveret totrinsbekræftelse, kræver Dropbox en sekscifret sikkerhedskode foruden din adgangskode, når du logger på din konto. Vejledningen herunder kan være en hjælp, hvis du har problemer med totrinsbekræftelse.

Afsnit i artiklen:

Jeg har en sikkerhedskode, men den virker ikke.

Prøv følgende, hvis du har en kode, der ikke ser ud til at virke:

• Indtast din sikkerhedskode, så snart du modtager den. Sikkerhedskoder er unikke og tidsbegrænsede.
  • Sørg for, at systemtiden er den samme på din telefon og den computer, du bruger til at få adgang til Dropbox.
  • Brug en reservekode, hvis du har en.
  • Få hjælp fra din administrator, hvis du er medlem af et Dropbox Business-team.

Jeg har ikke en sikkerhedskode og kan ikke modtage en.

Prøv følgende, hvis du har mistet din telefon, ikke kan modtage sms'er, eller ikke kan få din godkenderapp på mobilen til at generere en kode:

Sådan nulstiller du totrinsbekræftelse på dropbox.com

1. Log på dropbox.com på en computer, du for nylig har brugt til at få adgang til Dropbox.
    1. Hvis du ikke har logget af endnu, eller hvis du tidligere valgte Hav tillid til denne computer, da du loggede på, skulle du kunne gå til dropbox.com i din browser.
  2. Følg trinnene for at aktivere totrinsbekræftelse.
  3. Vælg Til for Totrinsbekræftelse

Sådan nulstiller du totrinsbekræftelse ved hjælp af Dropbox på computeren

Hvis appen kører og er forbundet med din Dropbox-konto, kan du få adgang til dine kontoindstillinger fra appen, uden at du skal logge på.

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen eller menulinjen.
  2. Klik på globusikonet. Du kommer til dropbox.com, hvor du bliver logget på automatisk.
  3. Følg trinnene for at aktivere totrinsbekræftelse.
  4. Vælg Til for Totrinsbekræftelse

Sådan nulstiller du totrinsbekræftelse på en iOS-enhed

1. Hvis din konto er forbundet med din iOS-enhed, skal du åbne Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på Forbind en computer.
  4. Følg de viste instruktioner.
  5. Når du har scannet QR-koden, bliver du automatisk logget på din Dropbox-konto.
    • Bemærk! Hvis du ikke bliver bedt om at angive en kode til totrinsbekræftelse, er appen på din telefon ikke forbundet med din Dropbox, og du kan ikke bruge denne metode til at logge på.
  6. Klik på Dropbox-ikonet i øverste venstre hjørne på velkomstsiden for at få adgang til din Dropbox-konto. Herfra kan du deaktivere totrinsbekræftelse fra siden Sikkerhed.

Sådan nulstiller du totrinsbekræftelse på en forbundet telefon eller tablet

Hvis du er logget på Dropbox-appen på en iOS- eller Android-enhed, kan du sende en meddelelse for at fuldføre dit login.

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Har du problemer med at få en kode?
  3. Gennemse listen med forbundne mobilenheder, og klik på Send en meddelelse til mig ud for navnet på den enhed, du vil sende meddelelsen til.
  4. Åbn meddelelsen på enheden.
  5. Tryk på Ja på mobilenheden. Du kommer til dropbox.com, hvor du bliver logget på automatisk.
  6. Følg trinnene for at aktivere totrinsbekræftelse.
  7. Vælg Til for Totrinsbekræftelse

Når du har løst problemet med totrinsbekræftelse, skal du sikre, at du genaktiverer totrinsbekræftelse. Hvis du ofte støder på problemer med at modtage sms'er, kan du genaktivere totrinsbekræftelse ved hjælp af en offlinegodkenderapp.

Jeg har forsøgt alle trin til fejlfinding, og jeg kan stadig ikke få totrinsbekræftelse til at virke.

Hvis trinnene til fejlfinding herover ikke virker for dig, kan du kontakte Dropbox-support. Bemærk, at vi først beder dig prøve hvert trin i denne artikel, herunder brug af en reservekode og nulstilling af totrinsbekræftelse. Udfør alle trinnene i denne artikel, før du indsender en supportanmodning.

Jeg er administrator, og et af mine teammedlemmer skal have hjælp med totrinsbekræftelse.

Hvis du er administrator for et Dropbox Business-team, kan du nulstille totrinsbekræftelse for et teammedlems konto i administratorpanelet.

Sådan nulstilles totrinsbekræftelse for et teammedlem

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Find teammedlemmet, og klik på tandhjulsikonet ud for personens navn.
  5. Klik på Nulstil totrinsbekræftelse.

Jeg fik en kode i en sms til totrinsbekræftelse, men jeg prøvede ikke at logge på.

Dropbox sender kun en sms om totrinsbekræftelse, hvis du (eller en anden person) indtaster den rigtige e-mailadresse og adgangskode til kontoen.

Hvis du har modtaget en sms, men ikke forsøgte at logge på, er det muligt, at en anden har indtastet din rigtige e-mailadresse og adgangskode. En anden person kan have din adgangskode, hvis:

• Du har delt den med andre.
  • Den er nem at gætte.
  • Du bruger samme adgangskode til en anden tjeneste, og den tjeneste er blevet kompromitteret.

Gør følgende for at gøre din konto så sikker som mulig:

• Skift adgangskode. Sørg for at bruge en stærk adgangskode, som du ikke bruger til andre tjenester.Når hackere skaffer personfølsomme oplysninger fra en tjeneste, bruger de dem ofte til at få adgang til konti til andre tjenester. Det kan de gøre, fordi mange mennesker bruger den samme adgangskode til flere tjenester.
  • Skift adgangskoden til den e-mailkonto, du bruger til din Dropbox-konto.
  • Afbryd forbindelsen til enheder, som du ikke kender, og til websessioner og apps, der er forbundet med din konto, ved at gå til din sikkerhedsside.

Kontakt os, hvis du stadig er bekymret for din kontos sikkerhed.

Jeg bliver ikke bedt om at indtaste min kode til totrinsbekræftelse, når jeg logger på. Hvorfor ikke?

Hvis du har indstillet totrinsbekræftelse, men ikke bliver bedt om at skrive en kode, når du logger på dropbox.com, skyldes det nok, at du valgte indstillingen Hav tillid til denne computer, sidst du loggede på. Hav tillid til denne computer betyder, at du kan få adgang til din konto i en webbrowser uden den ekstra sikkerhedskode.

Du kan fortryde indstillingen ved at rydde cachen og cookies i webbrowseren på din computer. Næste gang du logger på, bliver du bedt om at skrive en kode til totrinsbekræftelse.

Koder til totrinsbekræftelse fra Dropbox på computeren

Når du bruger Dropbox på computeren til at få adgang til dropbox.com, beder vi dig ikke om at indtaste en kode til totrinsbekræftelse. Det skyldes, at computeren allerede er blevet bekræftet.

Det ville ikke give ekstra beskyttelse af dine filer, hvis vi tilføjede totrinsbekræftelse til webadgang fra Dropbox på computeren, da filerne i din Dropbox-konto allerede er synkroniseret med Dropbox-mappen på din computer. Vi anbefaler derfor, at du beskytter din computer ved at følge en god sikkerhedspraksis, herunder:

• Lås altid din computer, når du forlader den.
  • Indstil, at der skal bruges en adgangskode, når computeren aktiveres igen fra dvale, pauseskærm og låst skærm.
  • Installer kun Dropbox på ikke-offentlige computere, der er tillid til.

Hvis forklaringerne ovenfor ikke dækker din situation, og du stadig ikke bliver bedt om koden til totrinsbekræfelse, bedes du kontakte os.