Sådan gendanner du manglende filer i din Dropbox-konto

Opdateret Feb 12, 2024
person icon

Denne artikel beskriver en funktion, der er tilgængelig for alle Dropbox-brugere, medmindre andet er angivet.

Hvis din Dropbox-fil eller -mappe mangler, fordi den ikke blev synkroniseret med den enhed, du bruger, skal du læse denne artikel for at løse synkroniseringsproblemer. Du kan kontrollere dette ved at logge på din konto på dropbox.com og se, om filen eller mappen er der.

Se herunder, hvilke muligheder du har for at genskabe din fil eller mappe, hvis den mangler af en anden årsag.

Gendan filer

Hvis filen eller mappen mangler, fordi den blev flyttet, omdøbt eller slettet af dig eller af en, du deler den med:

warning icon

Vigtigt! Standardperioder og -muligheder for filgendannelse gælder ikke for de filer, som slettes direkte fra Send og spor-funktionen. Hvis du sletter en fil fra Send og spor, slettes den permanent, og eventuelle tilknyttede metadata eller dataanalyser kan ikke gendannes, når filen er slettet.

Dropbox Rewind

Denne funktion er kun tilgængelig for Dropbox Plus, Family, Professional, Essentials og teamkonti.

Se, hvordan du opgraderer din konto

Dropbox Rewind er et værktøj, du kan bruge til at gendanne en mappe eller hele din konto til et tidligere tidspunkt.

Den kan bruges til følgende:

• Når en virus krypterer dine filer med ransomware
  • Utilsigtet flytning og sletning af et stort antal filer

Se, hvordan du bruger Dropbox Rewind.

Versionshistorik

På siden med din versionshistorik kan du forhåndsvise og gendanne ældre versioner af filer.

Det kan bruges til følgende:

• Se eller gendanne en ældre version af et dokument

Læs mere om versionshistorik.

Slettede filer

Siden med dine slettede filer viser en liste med alle de filer og mapper, der er blevet slettet.

Det kan bruges til følgende:

• Gendanne en slettet fil eller mappe
  • Finde en fil eller mappe, du mangler

Læs mere om slettede filer.

Kontakt support

Hvis ingen af ovennævnte metoder virkede, kan du kontakte support. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at finde det, du har brug for.

highlight icon

Bemærk! Hvis du er på en betalt Dropbox-plan, kan du også følge disse trin for at anmode om filgendannelse fra Dropbox-support.