De domæner, som Dropbox bruger i embeds medfør

Dropbox bruger flere domæner til at køre tjenesten. Hvert domæne har et særligt formål, f.eks. at køre Dropbox-produktet, sørge for kommunikation eller opbevare marketingmateriale. Tjek domænerne i denne artikel, hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er sikkert at gå til et bestemt website eller åbne en meddelelse fra en e-mailadresse, der ser ud, som om den kommer fra Dropbox.

Afsnit i artiklen:

www.dropbox.com og www.paper.dropbox.com

De fleste af de ting, du kan gøre med Dropbox på nettet, foregår på www.dropbox.com og www.paper.dropbox.com. dropbox.com er det eneste domæne, hvor Dropbox nogensinde vil bede om personlige oplysninger som e-mailadressen og adgangskoden til din Dropbox-konto. Vær forsigtig med andre domæner, der ligner Dropbox, og som beder dig om din e-mailadresse eller adgangskode til Dropbox.

Officiel e-mail fra Dropbox

Hvis du modtager en meddelelse, der ser ud til at være fra Dropbox, men som ikke kommer fra et af de anførte domæner, skal du være forsigtig, da den kan indeholde malware eller være et forsøg på phishing.

• Alle e-mails fra medarbejdere, supportmedarbejdere og nogle servicerelaterede e-mails (f.eks. bekræftelse af e-mailadresse og nulstilling af adgangskode samt invitationer til Dropbox-forskningsundersøgelser) sendes fra dropbox.com, dropboxmail.com eller dropbox.zendesk.com
  • Alle Dropbox Business-relaterede e-mails kommer fra dropbox.com eller dropboxpartners.com
  • Alle e-mails med kampagnetilbud og tip kommer fra dropboxmail.com

Bekræftede Dropbox-domæner

Alt Dropbox-indhold bør komme fra et af følgende domæner:

• db.tt
  • dropbox.com
  • dropboxapi.com
  • dropboxbusiness.com
  • dropboxforums.com
  • dropboxforum.com
  • dropboxinsiders.com
  • dropboxmail.com
  • dropboxpartners.com
  • dropboxstatic.com
  • dropbox.zendesk.com
  • getdropbox.com
  • paper.dropbox.com

Andre domæner til netværksbrug

• dropbox-dns.com

Webadresser til hosting af brugerdata

Disse stier bruges til at opbevare indhold for brugerne, når de opretter links til deres mapper og filer (for eksempel delte links). Dropbox bruger ikke disse stier til at bede dig om private eller personlige oplysninger.

• dl.dropboxusercontent.com/*
  • dl.dropbox.com/*
  • dl-web.dropbox.com/*
  • dl-client.dropbox.com/*
  • dl-doc.dropbox.com/*
  • dl-doc.dropboxusercontent.com/*
  • api-content.dropbox.com/*
  • content.dropboxapi.com/*
  • api-content-photos.dropbox.com/*
  • showbox-tr.dropbox.com/*
  • photos.dropbox.com/*
  • photos-*.dropbox.com/*
  • dl-debug*.dropbox.com/*
  • *.dropbox.com/content_link/*
  • *.dropbox.com/content_link_zip/*
  • *.dropbox.com/content_link_htmlify/*
  • *.dropbox.com/content_link_preview/*
  • *.dropbox.com/link_token_dl/*
  • *.dropbox.com/link_token_dl_zip/*
  • *.dropbox.com/zip_collection/*
  • *.dropbox.com/transcode_video/*
  • *.dropbox.com/hls_transcode/*
  • *.dropbox.com/t/*
  • *.dropbox.com/u/
  • *.dropbox.com/s/
  • *.dropbox.com/sh/
  • *.dropbox.com/sc/
  • *.dropbox.com/photos/album/*
  • *.dropbox.com/photos/c/*
  • *.dropbox.com/photos/cc/*
  • *.dropbox.com/photos/cl/*
  • *.dropbox.com/photos/cp/*
  • *.dropbox.com/photos/conversation_add/*
  • *.dropbox.com/photos/conversation_invite/*
  • *.dropbox.com/photos/conversation_preview/*
  • *.dropbox.com/photos/post/*
  • *.dropbox.com/photos/c/permanent_collection_thumb/*