{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

De domæner, som Dropbox bruger i embeds medfør

Dropbox bruger flere domæner til at køre tjenesten. Hvert domæne har et særligt formål, f.eks. at køre Dropbox-produktet, sørge for kommunikation eller opbevare marketingmateriale. Tjek domænerne i denne artikel, hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er sikkert at gå til et bestemt website eller åbne en meddelelse fra en e-mailadresse, der ser ud, som om den kommer fra Dropbox.

Afsnit i artiklen:

www.dropbox.com og paper.dropbox.com

De fleste af de ting, du kan gøre med Dropbox på nettet, foregår på dropbox.com og paper.dropbox.com. dropbox.com er det eneste domæne, hvor Dropbox nogensinde vil bede om personlige oplysninger som e-mailadressen og adgangskoden til din Dropbox-konto. Vær forsigtig med andre domæner, der ligner Dropbox, og som beder dig om din e-mailadresse eller adgangskode til Dropbox.

Officiel e-mail fra Dropbox

Hvis du modtager en meddelelse, der ser ud til at være fra Dropbox, men som ikke kommer fra et af de anførte domæner, skal du være forsigtig, da den kan indeholde malware eller være et forsøg på phishing.

• Alle e-mails fra medarbejdere, supportmedarbejdere og nogle servicerelaterede e-mails (f.eks. bekræftelse af e-mailadresse og nulstilling af adgangskode samt invitationer til Dropbox-forskningsundersøgelser) sendes fra dropbox.com, dropboxmail.com eller dropbox.zendesk.com
  • Alle Dropbox Business-relaterede e-mails kommer fra dropbox.com eller dropboxpartners.com
  • Alle e-mails med kampagnetilbud og tip kommer fra dropboxmail.com

Bekræftede Dropbox-domæner

Alt Dropbox-indhold bør komme fra et af følgende domæner:

• db.tt
  • dropbox.com
  • dropboxapi.com
  • dropboxbusiness.com
  • dropboxforums.com
  • dropboxforum.com
  • dropboxinsiders.com
  • dropboxmail.com
  • dropboxpartners.com
  • dropboxstatic.com
  • dropbox.zendesk.com
  • getdropbox.com
  • instructorledlearning.dropboxbusiness.com
  • paper.dropbox.com

Andre domæner til netværksbrug

• dropbox-dns.com

Webadresser til hosting af brugerdata

Disse stier bruges til at opbevare indhold for brugerne, når de opretter links til deres mapper og filer (for eksempel delte links). Dropbox bruger ikke disse stier til at bede dig om private eller personlige oplysninger.

• dl.dropboxusercontent.com/*
  • dl.dropbox.com/*
  • dl-web.dropbox.com/*
  • dl-client.dropbox.com/*
  • dl-doc.dropbox.com/*
  • dl-doc.dropboxusercontent.com/*
  • api-content.dropbox.com/*
  • content.dropboxapi.com/*
  • api-content-photos.dropbox.com/*
  • showbox-tr.dropbox.com/*
  • photos.dropbox.com/*
  • photos-*.dropbox.com/*
  • dl-debug*.dropbox.com/*
  • bolt.dropbox.com/
  • *.dropbox.com/content_link/*
  • *.dropbox.com/content_link_zip/*
  • *.dropbox.com/content_link_htmlify/*
  • *.dropbox.com/content_link_preview/*
  • *.dropbox.com/link_token_dl/*
  • *.dropbox.com/link_token_dl_zip/*
  • *.dropbox.com/zip_collection/*
  • *.dropbox.com/transcode_video/*
  • *.dropbox.com/hls_transcode/*
  • *.dropbox.com/t/*
  • *.dropbox.com/u/
  • *.dropbox.com/s/*
  • *.dropbox.com/sh/*
  • *.dropbox.com/sc/
  • *.dropbox.com/photos/album/*
  • *.dropbox.com/photos/c/*
  • *.dropbox.com/photos/cc/*
  • *.dropbox.com/photos/cl/*
  • *.dropbox.com/photos/cp/*
  • *.dropbox.com/photos/conversation_add/*
  • *.dropbox.com/photos/conversation_invite/*
  • *.dropbox.com/photos/conversation_preview/*
  • *.dropbox.com/photos/post/*
  • *.dropbox.com/photos/c/permanent_collection_thumb/*