Hvor opbevares mine data?

Opdateret Feb 20, 2024

Når en fil er føjet til din Dropbox-konto, synkroniseres den til vores sikre onlineservere. Alle de filer, som gemmes online i Dropbox, krypteres og opbevares på sikre lagerservere. Lagerserverne er placeret i datacentre rundt omkring i USA. Der er desuden servere med lagerplads i Australien, EU, Japan og Storbritannien for kvalificerede Dropbox-brugere.

Få mere at vide om, hvordan Dropbox-tjenesten virker.

Kan jeg ændre, hvor mine fildata lagres?

Hvis dit teams data er lagret i USA, men dit team har faktureringsadresse i et andet land, kan du muligvis migrere dataene til en server, som er tættere på teamets faktureringsadresse.

highlight icon

Bemærk!

• Den valgte serverplacering gælder for et teams fildata, når de er permanent gemt som inaktive. Se vores Hvidbog om sikkerhed for at få flere oplysninger.
  • Du kan ikke vælge placeringen af den nye server.
  • Datamigrering kan ikke fortrydes.
  • Filer, der blev tilføjet til Send og spor eller siden Signaturer, før den lokale lagerplads blev aktiveret på din konto, vil ikke blive gemt på den valgte placering.
    • Hvis du aktiverede den lokale lagerplads før 15. februar 2024, er det kun de filer, der er uploadet eller på anden måde føjet til Send og spor eller siden Signaturer efter 15. februar 2024, der gemmes på den valgte placering.

For at være berettiget til at ændre, hvor dit teams fildata opbevares, kræves der følgende:

• Brug Dropbox Standard, Advanced, Business, Business Plus eller Enterprise
  • Din faktureringsadresse skal være forskellig fra det sted, hvor dataene aktuelt opbevares
  • Du skal have mindst 10 licenser
  • Du skal benytte årlig fakturering
  • Du må ikke have en igangværende migrering
highlight icon

Bemærk! For at være berettiget til at migrere dit teams data til EU-servere, skal din betalingsmetode være indstillet til enten manuel fakturering (bankoverførsel eller check) eller kreditkort.

Sådan flytter du dine fildata til en server på en anden placering:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Teamprofil.
  5. Klik på Skift ud for Lokaliseret datalagring.
  6. Læs vores Vilkår og betingelser.
  7. Klik på Migrer.

Du kan se statussen for migreringen ud for Lokaliseret datalagring. Når dine data er flyttet, modtager du en e-mail med en bekræftelse på den nye placering.