Gendan slettede filer

Afsnit i artiklen:

Fortryd en sletning

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Filer i venstre sidepanel.
  3. Klik på Slettede filer i sidepanelet til venstre.
  4. Find den slettede fil eller mappe, du vil gendanne, og klik på navnet.
  5. Klik på Gendan.

Bemærk! Det kan tage noget tid at gendanne mange filer.

Gendan udvalgte filer og mapper

Du kan gendanne enhver fil eller mappe fra Dropbox' website, så længe den er blevet slettet inden for de seneste 30 dage (eller længere, hvis du har en Dropbox Business-konto eller en Dropbox Pro-konto med udvidet versionshistorik).

1. Klik på Vis slettede filer i højre sidepanel.
  2. Alle slettede filer og mapper vises med grå farve på listen. Peg på navnet på den slettede fil eller mappe, du vil gendanne, og klik på .
    • Bemærk! Du kan vælge flere filer eller mapper på en gang ved at klikke på ikonet med afkrydsningsfeltet.
  3. Klik på knappen Gendan for at gendanne den slettede fil eller mappe.

Har du slettet en delt mappe? Du kan tilføje den i din Dropbox igen.

Opbevar ét års data med udvidet versionshistorik

Hvis gendannelse af filer bliver et tilbagevendende problem, kan du opgradere din konto til at inkludere funktionen udvidet versionshistorik, som giver dig mulighed for at vende tilbage til en tidligere filversion eller gendanne en slettet fil når som helst inden for et år efter en redigering eller sletning, som er foretaget efter dit køb. Få mere at vide om udvidet versionshistorik.

Bemærk! Permanent slettede filer kan ikke gendannes med udvidet versionshistorik.

Få flere oplysninger om sletning af filer.

Jeg slettede en delt mappe. Påvirker det andre medlemmer af mappen?

Sletning af en delt mappe i Dropbox påvirker kun din konto. Når du sletter en delt mappe, forlader du den. Når du forlader en delt mappe ved at slette den, fjernes mappen fra din konto, men andre har stadig adgang til den. Du kan når som helst tilføje mappen i din Dropbox igen. Hvis du derimod sletter individuelle filer i en delt mappe, vil de blive fjernet hos alle medlemmer af den delte mappe.

Gendan en mistet fil fra cachen

Hvis du har mistet en fil, så prøv at finde og gendanne filen ved hjælp af de trin, der er beskrevet ovenfor. Hvis du stadig ikke kan finde eller åbne en mistet fil, kan det være, at du kan gendanne den fra din Dropbox-cache i en nødsituation.

Dropbox opbevarer en skjult samling, eller cache, af dine filer som sikkerhedskopi. Filer i cachemappen gemmes ofte der, efter de er blevet flyttet eller slettet efter synkronisering. Hvis du ikke kan finde din fil ved hjælp af nogen andre praktiske metoder, kan du prøve at gendanne filen fra Dropbox-cachen som en sidste udvej. Dropbox-cachen opbevarer dine filer i op til tre dage efter de er blevet flyttet eller slettet.

Dropbox-cachemappen er skjult i dine indstillinger i Dropbox-programmet. Hvis du vil redde en fil fra din Dropbox-cache, skal du følge de instruktioner, der gælder for dit operativsystem:

Gendan fra cache på en Mac

1. Åbn Finder, og vælg Gå til mappe i menuen (eller tryk på Skift-Kommando-G).
  2. Der åbnes en dialogboks. Kopiér og indsæt følgende linje kode i feltet:
~/Dropbox/.dropbox.cache
  1. Tryk på Enter.
  2. Dette fører dig direkte til Dropbox' cachemappe.
  3. Gendan din mistede fil ved at trække den ud af Dropbox-cachemappen.

Gendan fra cache i Windows

1. Åbn et nyt vindue med Windows Stifinder ved at klikke på menuen Start og vælge Denne computer
  2. Kopiér og indsæt følgende kode på placeringslinjen øverst i vinduet:
%HOMEPATH%\Dropbox\.dropbox.cache
  1. Tryk på Enter.
  2. Dette fører dig direkte til Dropbox' cachemappe i mappen Application Data.
  3. Gendan din mistede fil ved at trække den ud af Dropbox-cachemappen.

Gendan fra cache i Linux

1. Åbn et nyt vindue med Terminal.
  2. Kopiér og indsæt følgende kommando for at gå til Dropbox' cachemappe:
cd ~/Dropbox/.dropbox.cache
  1. Vis indholdet af cachemappen (ls -l) for at finde din mistede fil.
  2. Gendan din mistede fil ved at flytte (mv) den ønskede fil til et sikkert sted.
Hvis filen ikke findes i Dropbox' cachemappe, og den ikke vises som en slettet fil på dropbox.com, er den sandsynligvis gået tabt og kan ikke gendannes. Vær opmærksom på, at Dropbox aldrig flytter eller sletter filer på egen hånd. I de fleste tilfælde er mistede filer simpelthen forlagt eller ubevidst fjernet af andre brugere med adgang til en computers Dropbox.