{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Gendan slettede filer

Afsnit i artiklen:

Fortryd en sletning

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Filer i venstre sidepanel.
  3. Klik på Slettede filer i sidepanelet til venstre.
  4. Find den slettede fil eller mappe, du vil gendanne, og klik på navnet.
  5. Klik på Gendan.

Bemærk! Det kan tage noget tid at gendanne mange filer.

Gendan udvalgte filer og mapper

Du kan gendanne enhver fil eller mappe fra Dropbox' website, så længe den er blevet slettet inden for de seneste 30 dage (eller længere, hvis du har en Dropbox Business-konto eller en Dropbox Pro-konto med udvidet versionshistorik).

1. Klik på Vis slettede filer i højre sidepanel.
  2. Alle slettede filer og mapper vises med grå farve på listen. Peg på navnet på den slettede fil eller mappe, du vil gendanne, og klik på .
    • Bemærk! Du kan vælge flere filer eller mapper på en gang ved at klikke på ikonet med afkrydsningsfeltet.
  3. Klik på knappen Gendan for at gendanne den slettede fil eller mappe.

Har du slettet en delt mappe? Du kan tilføje den i din Dropbox igen.

Opbevar ét års data med udvidet versionshistorik

Hvis gendannelse af filer bliver et tilbagevendende problem, kan du opgradere din konto til at inkludere funktionen udvidet versionshistorik, som giver dig mulighed for at vende tilbage til en tidligere filversion eller gendanne en slettet fil når som helst inden for et år efter en redigering eller sletning, som er foretaget efter dit køb. Få mere at vide om udvidet versionshistorik.

Bemærk! Permanent slettede filer kan ikke gendannes med udvidet versionshistorik.

Få flere oplysninger om sletning af filer.

Jeg slettede en delt mappe. Påvirker det andre medlemmer af mappen?

Sletning af en delt mappe i Dropbox påvirker kun din konto. Når du sletter en delt mappe, forlader du den. Når du forlader en delt mappe ved at slette den, fjernes mappen fra din konto, men andre har stadig adgang til den. Du kan når som helst tilføje mappen i din Dropbox igen. Hvis du derimod sletter individuelle filer i en delt mappe, vil de blive fjernet hos alle medlemmer af den delte mappe.