Sådan gendanner du slettede filer eller mapper i Dropbox

Opdateret Feb 12, 2024

Sådan gendanner du slettede filer eller mapper:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Slettede filer i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på navnet på den slettede fil eller mappe, du vil gendanne.
    • Du kan vælge flere filer eller mapper på en gang ved at klikke på ikonet med afkrydsningsfeltet.
  4. Klik på Gendan.
    • Bemærk! Det kan tage noget tid, hvis du gendanner mange filer.
highlight icon

Bemærk! Du kan kun gendanne en delt fil, hvis du har adgangsrettigheden Kan redigere til den. Du kan ikke gendanne en delt fil, hvis du har adgangsrettigheden Kan se til den.

Få mere at vide om versionshistorik for at få oplysninger om din plan.

warning icon

Vigtigt! Standardperioder og -muligheder for filgendannelse gælder ikke for de filer, som slettes direkte fra Send og spor-funktionen. Hvis du sletter en fil fra Send og spor, slettes den permanent, og eventuelle tilknyttede metadata eller dataanalyser kan ikke gendannes, når filen er slettet.

Hvis dine filer mangler, eller du skal gendanne et stort antal filer

Se, hvordan du finder eller gendanner manglende eller beskadigede filer.

Se denne video for at lære, hvordan du beskytter dine filer med Dropbox.