Gendan slettede filer eller mapper på Dropbox

Afsnit i artiklen:

Gendan en slettet fil eller mappe

  1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Filer i venstre sidepanel.
  3. Klik på Slettede filer i sidepanelet til venstre.
  4. Find den slettede fil eller mappe, du vil gendanne, og klik på navnet.
  5. Klik på Gendan.

Bemærk! Det kan tage noget tid at gendanne mange filer.

Gendan flere filer eller mapper

Hvis du har en Dropbox Basic- (gratis) eller Plus-konto, kan du gendanne slettede filer og mapper fra de seneste 30 dage. Hvis du har en Dropbox Professional- eller Business-konto, kan du gendanne slettede filer fra de seneste 120 dage. Hvis du tidligere har købt udvidet versionshistorik , har du et helt år.

  • Bemærk! Vi sælger ikke længere udvidet versionshistorik.
  1. Klik på Vis slettede filer i højre sidepanel.
  2. Alle slettede filer og mapper vises med gråt på listen. Peg på navnet på den slettede fil eller mappe, du vil gendanne, og klik på (ikonet med tre prikker).
    • Bemærk! Du kan vælge flere filer eller mapper på en gang ved at klikke på ikonet med afkrydsningsfeltet.
  3. Klik på knappen Gendan for at gendanne den slettede fil eller mappe.

Har du slettet en delt mappe? Du kan tilføje den i din Dropbox igen.

Se, hvordan Dropbox gør det nemt at gendanne filer.

Gendan tidligere versioner i op til et år med udvidet versionshistorik

Hvis gendannelse af filer bliver et tilbagevendende problem, kan du opgradere din konto til at inkludere funktionen udvidet versionshistorik, som giver dig mulighed for at vende tilbage til en tidligere filversion eller gendanne en slettet fil når som helst inden for et år efter en redigering eller sletning, som er foretaget efter dit køb. Få mere at vide om udvidet versionshistorik.

Bemærk! Permanent slettede filer kan ikke gendannes med udvidet versionshistorik.

Få flere oplysninger om sletning af filer.

Jeg slettede en delt mappe. Påvirker det andre medlemmer af mappen?

Sletning af en delt mappe i Dropbox påvirker kun din konto. Når du sletter en delt mappe, forlader du den. Når du forlader en delt mappe ved at slette den, fjernes mappen fra din konto, men andre har stadig adgang til den. Du kan når som helst tilføje mappen i din Dropbox igen. Hvis du derimod sletter individuelle filer i en delt mappe, vil de blive fjernet hos alle medlemmer af den delte mappe.

Besvarede artiklen dit spørgsmål?

Det er vi kede af at høre. Fortæl os, hvordan vi kan blive bedre:

Tak for din feedback!

Svar fra community
    Svar fra community

      Andre måder, du kan få hjælp på

      Community

      Understøttelse af Twitter

      Trinvis hjælp

      Andre måder, du kan få hjælp på

      Community

      Understøttelse af Twitter

      Trinvis hjælp

      Andre måder, du kan få hjælp på

      Community

      Understøttelse af Twitter

      Contact support