{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Gendan slettede filer eller mapper på Dropbox

Afsnit i artiklen:

Gendan en slettet fil eller mappe

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Filer i venstre sidepanel.
  3. Klik på Slettede filer i sidepanelet til venstre.
  4. Find den slettede fil eller mappe, du vil gendanne, og klik på navnet.
  5. Klik på Gendan.

Du kan gendanne filer, som du havde redigeringsadgang til. Filer, du kun har læseadgang til, er synlige på siden Slettede filer, men du kan ikke gendanne dem.

Bemærk! Det kan tage noget tid at gendanne mange filer.

Gendan flere filer eller mapper

Hvis du har en Dropbox Basic- (gratis) eller Plus-konto, kan du gendanne slettede filer og mapper fra de seneste 30 dage. Hvis du har en Dropbox Professional- eller Business-konto, kan du gendanne slettede filer fra de seneste 120 dage.

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Filer i venstre sidepanel.
  3. Klik på Slettede filer i sidepanelet til venstre.
  4. Find de slettede filer eller mapper, du vil gendanne. Peg på navnet på den slettede fil eller mappe, du vil gendanne, og klik på ikonet med fluebenet for hvert af de elementer, du vil gendanne.
    • Bemærk! Du kan vælge flere filer eller mapper på en gang ved at klikke på ikonet med afkrydsningsfeltet.
  5. Klik på knappen Gendan for at gendanne den slettede fil eller mappe.

Har du slettet en delt mappe? Du kan tilføje den i din Dropbox igen.

Se, hvor nemt det er at gendanne filer med Dropbox.

Jeg slettede en delt mappe. Påvirker det andre medlemmer af mappen?

Sletning af en delt mappe i Dropbox påvirker kun din konto. Når du sletter en delt mappe, forlader du den. Når du forlader en delt mappe ved at slette den, fjernes mappen fra din konto, men andre har stadig adgang til den. Du kan når som helst tilføje mappen i din Dropbox igen. Hvis du derimod sletter individuelle filer i en delt mappe, vil de blive fjernet hos alle medlemmer af den delte mappe.