{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Gendan ældre filversioner

Dropbox gemmer snapshots af alle de ændringer, der er foretaget af filerne i din Dropbox-mappe inden for de sidste 30 dage (eller længere med Dropbox Business). Du kan gendanne ældre versioner af filer og slettede filer samt fortryde sletninger.

Afsnit i artiklen:

Vend tilbage til en ældre filversion på dropbox.com

1. Log på dropbox.com.
  2. Vælg den fil, du vil se tidligere versioner af.
  3. Klik på Versionshistorik i menuen i højre sidepanel.
    • Alternativt kan du klikke på "" (de tre prikker) ud for filnavnet for at se flere muligheder.
  4. Vælg en version for at se den.
  5. Klik på Gendan ud for den version, du vil gendanne.

Linux

Vend tilbage til en ældre filversion i Linux

1. Højreklik på filen.
  2. Vælg Versionshistorik.
  3. Følg anvisningerne til dropbox.com for at vende tilbage til en ældre version eller gendanne en fejlagtigt slettet fil.

Macintosh

Vend tilbage til en ældre filversion på en Mac

1. Hold Ctrl nede på tastaturet, og klik på filen.
  2. Vælg Se tidligere versioner.
  3. Følg anvisningerne til dropbox.com for at vende tilbage til en ældre version eller gendanne en fejlagtigt slettet fil.

Vista/Win7/Win8/Win10

Vend tilbage til en ældre filversion i Windows

1. Højreklik på filen.
  2. Peg på Dropbox-undermenuen med musen, og vælg Versionshistorik.
  3. Følg anvisningerne til dropbox.com for at vende tilbage til en ældre version eller gendanne en fejlagtigt slettet fil.