Gendan ældre filversioner

Dropbox gemmer snapshots af alle filændringer i din Dropbox-mappe inden for de sidste 30 dage (eller længere med udvidet versionshistorik eller Dropbox Business). Du kan gendanne ældre filversioner og slettede filer samt fortryde sletninger.

Afsnit i artiklen:

Vend tilbage til en ældre filversion på dropbox.com

1. Log på dropbox.com.
  2. Højreklik på filen, og vælg Versionshistorik.
    • Alternativt kan du klikke på det hvide område ud for filnavnet for at fremhæve det og derefter klikke på Mere for at få adgang til valgmuligheden Versionshistorik.
    • Hvis du har slettet filen ved en fejl, klikker du på papirkurven, så du kan se alle dine slettede filer. Højreklik på filen, vælg Gendan, og klik på Se andre versioner i pop op-vinduet.
  3. Find den filversion, du vil vende tilbage til.
  4. Vælg Gendan.

Vend tilbage til en ældre filversion via Dropbox-badget

1. Klik på Dropbox-badget.
  2. Klik på Versionshistorik i pop op-vinduet.
Se filhistorik med Dropbox-badget

Der åbnes et browservindue på dropbox.com med en komplet liste over filversioner af dit dokument. Følg anvisningerne til dropbox.com for at vende tilbage til en ældre version eller gendanne en fejlagtigt slettet fil.

Vis vejledning til:

Linux

Vend tilbage til en ældre filversion i Linux

1. Højreklik på filen.
  2. Vælg Versionshistorik.
  3. Følg anvisningerne til dropbox.com for at vende tilbage til en ældre version eller gendanne en fejlagtigt slettet fil.

Macintosh

Vend tilbage til en ældre filversion på en Mac

1. Hold Ctrl nede på tastaturet, og klik på filen.
  2. Vælg Se tidligere versioner.
  3. Følg anvisningerne til dropbox.com for at vende tilbage til en ældre version eller gendanne en fejlagtigt slettet fil.

Vista/Win7/Win8/Win10

Vend tilbage til en ældre filversion i Windows

1. Højreklik på filen.
  2. Peg på Dropbox-undermenuen med musen, og vælg Versionshistorik.
  3. Følg anvisningerne til dropbox.com for at vende tilbage til en ældre version eller gendanne en fejlagtigt slettet fil.

Opbevar ét års data med udvidet versionshistorik

Du kan opgradere din konto til at inkludere funktionen Udvidet versionshistorik. Udvidet versionshistorik giver dig mulighed for at vende tilbage til ældre filversioner og gendanne slettede filer når som helst inden for et år efter en ændring eller sletning (gældende fra købsdatoen). Få flere oplysninger om udvidet versionshistorik.

Relaterede emner: