Gendan ældre filversioner

Dropbox gemmer snapshots af alle de ændringer, der er foretaget af filerne i din Dropbox-mappe inden for de sidste 30 dage (eller længere med Dropbox Business). Du kan gendanne ældre versioner af filer og slettede filer samt fortryde sletninger.

Afsnit i artiklen:

Vend tilbage til en ældre filversion på dropbox.com

1. Log på dropbox.com.
  2. Vælg den fil, du vil se tidligere versioner af.
  3. Klik på Versionshistorik i menuen i højre sidepanel.
    • Alternativt kan du klikke på "" (de tre prikker) ud for filnavnet for at se flere muligheder.
  4. Vælg en version for at se den.
  5. Klik på Gendan ud for den version, du vil gendanne.

Linux

Vend tilbage til en ældre filversion i Linux

1. Højreklik på filen.
  2. Vælg Versionshistorik.
  3. Følg anvisningerne til dropbox.com for at vende tilbage til en ældre version eller gendanne en fejlagtigt slettet fil.

Macintosh

Vend tilbage til en ældre filversion på en Mac

1. Hold Ctrl nede på tastaturet, og klik på filen.
  2. Vælg Se tidligere versioner.
  3. Følg anvisningerne til dropbox.com for at vende tilbage til en ældre version eller gendanne en fejlagtigt slettet fil.

Vista/Win7/Win8/Win10

Vend tilbage til en ældre filversion i Windows

1. Højreklik på filen.
  2. Peg på Dropbox-undermenuen med musen, og vælg Versionshistorik.
  3. Følg anvisningerne til dropbox.com for at vende tilbage til en ældre version eller gendanne en fejlagtigt slettet fil.