{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Valg af en sikker adgangskode til Dropbox

Vi anbefaler, at alle forbedrer deres egen sikkerhed på Dropbox og andre steder på nettet. Her er nogle nemme og almindelige metoder til beskyttelse af adgangskoder, som sikrer dine online konti.

Vælg unikke adgangskoder til alle dine tjenester

Det er mest sikkert at vælge unikke adgangskoder til alle de tjenester, du bruger, og beskytte dem omhyggeligt. Hvis du nogensinde har brugt den samme adgangskode til mere end ét website, bør du oprette nye unikke adgangskoder til hvert website.

Værktøjer som 1Password kan hjælpe dig med at administrere stærke adgangskoder på tværs af flere sites og gøre dine konti mere sikre.

Aktivér totrinsbekræftelse

Totrinsbekræftelse tilføjer et ekstra sikkerhedslag til din konto. Hver gang du logger på Dropbox, bliver du bedt om at indtaste den kode, der er sendt til din telefon, eller en tidsbegrænset engangskode, der genereres fra en understøttet mobilapp, f.eks. Google Authenticator. Dette er en meget effektiv måde at beskytte din konto mod uautoriseret adgang på. For at aktivere totrinsbekræftelse skal du følge trinene i denne hjælpecenterartikel.

Opret stærke adgangskoder, og test dem

En god adgangskode er let at huske, men svær at gætte for en fremmed. Usædvanlige ord er gode, men kun hvis du bruger flere af dem sammen. Følgende er også en god idé:

• Ualmindelig brug af store og små bogstaver (f.eks. "stORebogSTAver")
  • Ualmindelig stavning (f.eks. "stavvvvning")
  • Personlige slangudtryk
  • Ualmindelige tal og symboler (bemærk, at brugen af "$" i stedet for "s" og "0" i stedet for "o" er ret almindeligt og ikke rigtig udgør nogen forøgelse af sikkerheden).

Du kan bruge Dropbox' adgangskodestyrkemåler til at teste din adgangskode her.

Adgangskodestyrke

Få mere at vide om, hvordan vores adgangskodestyrkemåler fungerer, ved at læse indlægget på vores teknologiske blog.

Skift dine adgangskoder fra tid til anden

En anden måde at beskytte dine adgangskoder på er ved at opdatere dem. Det er en god idé at ændre dem regelmæssigt og aldrig gentage tidligere anvendte adgangskoder.

Relaterede emner: