Må jeg dele en Dropbox-konto med en anden?

Opdateret Apr 17, 2024

Af sikkerhedsmæssige årsager frarådes det at dele en konto med andre. Hvis du deler din adgangskode til Dropbox med andre, er det en overtrædelse af Dropbox' servicebetingelser

Det er ikke nødvendigt at dele en konto for at kunne dele filer med andre. I stedet skal den person, du vil dele med, oprette sin egen konto, hvorefter du kan sende et link til filen.

Hvis du har brug for at indsamle en fil fra en anden, kan du sende vedkommende en filanmodning – også selvom vedkommende ikke har en Dropbox-konto. Se, hvordan du opretter og administrerer filanmodninger.

Hvis du vil dele filer og lagerplads som en del af et team eller en gruppe, skal du se nærmere på Dropbox Standard, Advanced, Business, Business Plus og Enterprise eller Dropbox Family. Du kan alternativt se, hvordan du tilmelder dig et Dropbox-team eller inviterer andre til dit team.

Kan jeg give en anden adgang til min Dropbox-konto?

Hvis du deler din adgangskode til Dropbox med andre, er det en overtrædelse af Dropbox' servicebetingelser

Hvis du deler dine logonoplysninger til din Dropbox-konto med en anden, og hvis vedkommende ændrer e-mailadressen eller adgangskoden til din konto, kan vi ikke hjælpe dig med at få adgang til din konto.