Sådan administrerer du apps fra tredjeparter på Dropbox

Du kan forbinde apps fra tredjeparter med både din Dropbox-konto til privat brug og til arbejdsbrug. Der findes både apps rettet mod virksomheder til din erhvervskonto og personlige værktøjer til din private konto.

Sådan forbinder du en app fra tredjepart med din Dropbox-konto

Følg vejledningen fra tredjeparten, når du vil installere en app fra en tredjepart på Dropbox. Dropbox stiller ikke vejledninger i installation af apps fra tredjeparter til rådighed.

Hvilken adgang vil appen fra tredjeparten have til min Dropbox-konto?

Når du forbinder en app med Dropbox, kræver appen adgang til bestemte oplysninger:

• Adgang til dens egne data: Det betyder, at appen ikke vises i en mappe i Dropbox, men indgår i din lagerkvote.
  • Adgang til dens egen mappe i Dropbox: Det betyder, at appen har adgang til alt i sin egen mappe og kender stien til mappen, men at den ikke har adgang til andre filer eller mapper i Dropbox.
  • Adgang til specifikke mappe- og filtyper i hele din Dropbox: Det betyder, at appen har adgang til generelle filgrupper, f.eks. billeder eller dokumenter, eller specifikke filtyper (du kan se de specifikke inkluderede filtypenavne i vores vejledning til udviklere).
  • Adgang til alle mapper og filer i din Dropbox
  • Adgang til den e-mailadresse, der er tilknyttet din konto

Sådan afbryder du forbindelsen mellem en app fra tredjepart og din Dropbox-konto

Hvis du vil afbryde forbindelsen til en app fra din konto, kan du gøre det via dine kontoindstillinger.

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Forbundne apps.
  5. Rul til sektionen Forbundne apps, og klik på X ud for den app, du vil afbryde forbindelsen til.