{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Sådan administrerer du apps fra tredjeparter på Dropbox

Du kan forbinde apps fra tredjeparter med både din Dropbox-konto til privat brug og til arbejdsbrug. Der findes både apps rettet mod virksomheder til din erhvervskonto og personlige værktøjer til din private konto.

Dropbox er ikke ansvarlig for apps, der er udviklet af og tilbydes af andre virksomheder. Vi anbefaler, at du gennemgår hver apps tilknyttede vilkår for brug og persondatapolitik, før du giver en app adgang til din Dropbox-konto.

Sådan forbinder du apps fra tredjepart med din Dropbox-konto

Dropbox stiller ikke vejledninger i installation af apps fra tredjeparter til rådighed. Følg vejledningen fra tredjeparten, når du vil installere en app fra en tredjepart på Dropbox.

Hvilken adgang vil appen fra tredjeparten have til min Dropbox-konto?

Når du forbinder en app med Dropbox, får appen adgang til dine grundlæggende kontooplysninger som din registrerede e-mailadresse. Appen vil måske også anmode om adgang til:

• En bestemt mappe i din Dropbox-konto. Appen vil kun have adgang til filer i denne mappe.
  • Alle mapper og filer i din Dropbox-konto.

Sådan afbryder du forbindelsen mellem en app fra tredjepart og din Dropbox-konto

Hvis du vil afbryde forbindelsen til en app fra din konto, kan du gøre det via dine kontoindstillinger.

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar.
  3. Klik på Indstillinger
  4. Klik på Forbundne apps.
  5. Rul til sektionen Forbundne apps.
  6. Klik på X ud for den app, du vil afbryde forbindelsen til.