Hvilke oplysninger får en tredjepartsapp adgang til, når jeg forbinder den til min konto?

Som Dropbox-bruger har du mulighed for at forbinde andre apps til din Dropbox-konto. Du bestemmer selv hvilke, og Dropbox giver dig overblik over de apps, der har adgang til din konto.

Når du forbinder en app til Dropbox, kræver appen et specifikt adgangsniveau:

• Adgang til dens egne data: Data vises ikke i en mappe i Dropbox, men indgår i din lagerkvote
  • Adgang til dens egen mappe i Dropbox: Appen har adgang til alt i sin egen mappe og kender stien til mappen, men den har ikke adgang til andre filer eller mapper i Dropbox
  • Adgang til specifikke mappe- og filtyper i hele din Dropbox: Appen har adgang til generelle filgrupper, f.eks. billeder eller dokumenter, eller specifikke filtyper (se de specifikke inkluderede filtypenavne i vores udviklerguide)
  • Adgang til alle mapper og filer i din Dropbox
  • Adgang til den e-mailadresse, der er tilknyttet din konto

Hvis du vil afbryde forbindelsen til en app, kan du til enhver tid gøre det via dine kontoindstillinger.