Sådan administrerer du apps fra tredjeparter på Dropbox

Du kan forbinde apps fra tredjeparter med både din Dropbox-konto til privat brug og til arbejdsbrug. Der findes både apps rettet mod virksomheder til din erhvervskonto og personlige værktøjer til din private konto.

Dropbox er ikke ansvarlig for apps, der er udviklet af og tilbydes af andre virksomheder. Vi anbefaler, at du gennemgår hver apps tilknyttede vilkår for brug og persondatapolitik, før du giver en app adgang til din Dropbox-konto.

Sådan forbinder du apps fra tredjepart med din Dropbox-konto

Dropbox stiller ikke vejledninger i installation af apps fra tredjeparter til rådighed. Følg vejledningen fra tredjeparten, når du vil installere en app fra en tredjepart på Dropbox.

Hvilken adgang vil appen fra tredjeparten have til min Dropbox-konto?

Når du forbinder en app med Dropbox, får appen adgang til dine grundlæggende kontooplysninger som din registrerede e-mailadresse. Appen vil måske også anmode om adgang til:

• En bestemt mappe i din Dropbox-konto. Appen vil kun have adgang til filer i denne mappe.
  • Alle mapper og filer i din Dropbox-konto.

Sådan afbryder du forbindelsen mellem en app fra tredjepart og din Dropbox-konto

Hvis du vil afbryde forbindelsen til en app fra din konto, kan du gøre det via dine kontoindstillinger.

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar.
  3. Klik på Indstillinger
  4. Klik på Forbundne apps.
  5. Rul til sektionen Forbundne apps.
  6. Klik på X ud for den app, du vil afbryde forbindelsen til.