{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Beskyt dig selv, hvis du ser, at en ukendt enhed er forbundet med din konto

Der kræves altid en adgangskode for at forbinde en enhed med en Dropbox-konto. Hvis du ser en enhed, som du ikke genkender, er det muligt, at du loggede på din Dropbox-konto fra en ny enhed og autoriserede den ved en fejl. Det kan også være, at en anden har adgang til din e-mail og din adgangskode. Det kan ske, hvis du har delt din e-mail og adgangskode med andre.

Start med at gøre din e-mailkonto mere sikker. Gør derefter din Dropbox-konto mere sikker ved at følge trinnene i denne artikel.

Afsnit i artiklen:

Find den geografiske placering af en enhed, der er forbundet med din Dropbox

Dropbox registrerer IP-adressen på alle de enheder, der opretter adgang til din konto. Du kan bruge IP-adressen til at se det sted, der blev logget på fra, og den internetudbyder, som blev brugt.

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Sikkerhed.
  5. Hold markøren over ikonet ? (spørgsmålstegn) ud for enheden for at se den senest registrerede IP-adresse. IP-adressen opdateres, når en forbundet enhed opretter forbindelse til internettet.

Du kan få flere oplysninger i alle tjenester til opslag af IP-adresser.

Bemærk! Placeringsoplysningerne er ikke altid nøjagtige. Enkelte IP-adresser kan være knyttet til et forkert land. Hvis landet ikke er korrekt, kan du tjekke det ved hjælp af en onlinetjeneste til opslag af IP-adresser.

Afbryd forbindelsen til en enhed

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Sikkerhed.
  5. Klik på X ud for den enhed, du vil afbryde forbindelsen til.

Når du afbryder forbindelsen til en enhed, slås synkronisering fra, og enheden kan ikke længere få adgang til din konto.

Beskyt din Dropbox og e-mailkonto

• Skift adgangskoden til din Dropbox-konto. Sørg for at bruge en stærk adgangskode , som du ikke bruger til andre tjenester. Når hackere skaffer personfølsomme oplysninger fra en tjeneste, bruger de dem ofte til at få adgang til konti til andre tjenester. Det kan de gøre, fordi mange mennesker bruger den samme adgangskode til flere tjenester.
  • Skift adgangskoden til den e-mailkonto, du bruger til din Dropbox-konto.
  • Afbryd forbindelsen til enheder, som du ikke kender, og til websessioner og apps, der er forbundet med din konto, ved at gå til din sikkerhedsside.
  • Indstil totrinsbekræftelse, der kan beskytte din konto, selvom din adgangskode er blevet opsnappet af andre.

Bemærk! Dropbox-mappen er bare en normal mappe på din computer, så den er hverken mere eller mindre sikker end enhver anden mappe på din computer. Vi anbefaler, at du beskytter hele din computer ved at følge en god sikkerhedspraksis. Det omfatter blandt andet krav om adgangskode for at logge på din konto – også når der startes fra dvale, pauseskærme og låste skærme.