Skift eller nulstil adgangskoden til Dropbox

Du kan ændre din adgangskode via siden Kontoindstillinger på dropbox.com. Når du har foretaget en ændring, anvendes den nye adgangskode automatisk på alle de computere og mobilenheder, du har forbundet med kontoen.

Skift din adgangskode på dropbox.com

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar øverst på en side.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Vælg fanen Sikkerhed.
  5. Klik på Skift adgangskode i sektionen Adgangskode.

Nulstil din adgangskode

Hvis du har glemt din adgangskode, skal du gå til siden Glemt adgangskode på dropbox.com og skrive din e-mailadresse. Du får tilsendt en e-mail med et link, du kan bruge til at nulstille din adgangskode.

Brug af Dropbox på computeren

Hvis du bruger Dropbox på computeren, skal du kun bruge din adgangskode i to tilfælde:

• Når du installerer Dropbox på computeren første gang
  • Når du forbinder din computer til din Dropbox-konto

Brugere af Dropbox Business:

Hvis du er logget på både en privat konto og en arbejdskonto på samme tid, vises sektionen Sikkerhed for hver konto.

Administrer sikkerhed og kontoadgang

Hvis du har ændret din adgangskode, kan du også administrere, hvilke enheder der er forbundet med din Dropbox.

Relaterede emner