Sådan skifter du en udløbet adgangskode

Som en forbyggende foranstaltning markerer Dropbox undertiden adgangskoder som udløbne. Hvis din adgangskode er udløbet, skal du ændre den, før du kan få adgang til din Dropbox-konto igen. Du skal også ændre din adgangskode, før du forbinder en ny computer, telefon, tablet eller API-app.

Hvis din adgangskode er udløbet, får du vist denne besked, næste gang du logger på dropbox.com:

Sådan ændrer du en udløbet adgangskode

Du kan enten ændre en udløbet adgangskode ved at nulstille adgangskoden fra en forbundet enhed eller ved at følge denne vejledning:

1. Åbn dropbox.com i din webbrowser.
  2. Prøv at logge på med din udløbne adgangskode.
  3. Når du ser beskeden ovenfor, skal du indtaste den e-mailadresse, der er forbundet med din Dropbox-konto.
    1. Hvis du ikke ser beskeden ovenfor, kan du gå direkte til siden, hvor du kan ændre adgangskoden.
  4. Klik på Send e-mail.
  5. Du bør modtage en e-mail med et link, du kan bruge til at skifte adgangskode. Klik på linket i e-mailen, og følg instruktionerne for at nulstille adgangskoden.

Bemærk!

Hvad kan jeg ellers gøre for at beskytte min Dropbox-konto?

Dropbox vil med jævne mellemrum lade adgangskoder udløbe for at beskytte din konto. Ud over at nulstille din adgangskode er der nogle andre ting, du kan gøre for at beskytte dine data:

Hvis du vil vide mere om, hvordan du beskytter dine konti bedst muligt, kan du besøge vores side om sikkerhed og persondata.