{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Sådan skifter du en udløbet adgangskode

Som en forbyggende foranstaltning markerer Dropbox undertiden adgangskoder som udløbne. Hvis din adgangskode er udløbet, skal du ændre den, før du kan få adgang til din Dropbox-konto igen. Du skal også ændre din adgangskode, før du forbinder en ny computer, telefon, tablet eller API-app.

Hvis din adgangskode er udløbet, får du vist denne besked, næste gang du logger på dropbox.com:

Sådan ændrer du en udløbet adgangskode

Du kan enten ændre en udløbet adgangskode ved at nulstille adgangskoden fra en forbundet enhed eller ved at følge denne vejledning:

1. Åbn dropbox.com i din webbrowser.
  2. Prøv at logge på med din udløbne adgangskode.
  3. Når du ser beskeden ovenfor, skal du indtaste den e-mailadresse, der er forbundet med din Dropbox-konto.
    1. Hvis du ikke ser beskeden ovenfor, kan du gå direkte til siden, hvor du kan ændre adgangskoden.
  4. Klik på Send e-mail.
  5. Du bør modtage en e-mail med et link, du kan bruge til at skifte adgangskode. Klik på linket i e-mailen, og følg instruktionerne for at nulstille adgangskoden.

Bemærk!

Hvad kan jeg ellers gøre for at beskytte min Dropbox-konto?

Dropbox vil med jævne mellemrum lade adgangskoder udløbe for at beskytte din konto. Ud over at nulstille din adgangskode er der nogle andre ting, du kan gøre for at beskytte dine data:

Hvis du vil vide mere om, hvordan du beskytter dine konti bedst muligt, kan du besøge vores side om sikkerhed og persondata.