Sådan ændrer eller nulstiller du din adgangskode til Dropbox

Opdateret Aug 08, 2023
Hvis du har glemt din adgangskode til Dropbox, eller hvis du vil ændre den, kan du når som helst gøre det ved at følge instruktionerne herunder.
highlight icon

Bemærk!

Sådan nulstiller du din adgangskode til Dropbox

Hvis du har glemt din adgangskode og ikke kan logge ind, skal du følge instruktionerne nedenfor for at nulstille din adgangskode fra login-skærmen:

1. Gå til dropbox.com/login.
  2. Indtast den e-mailadresse, der er tilknyttet din konto.
  3. Klik på Continue.
  4. Klik på Har du glemt din adgangskode? under feltet Adgangskode.
  5. Indtast den e-mailadresse, der er tilknyttet din konto.
  6. Klik på Send. Dropbox sender et link til nulstilling af adgangskoden til den pågældende e-mailadresse.
  7. Klik på linket i e-mailen for at oprette en ny adgangskode. Se, hvordan du opretter en stærk adgangskode.
highlight icon

Bemærk! Hvis du ikke har modtaget en e-mail, skal du se i din spam- eller junkmappe. Hvis e-mailen ikke findes der, skal du tilføje no-reply@dropbox.com til dine kontakter eller i dit adressekartotek og gentage trinnene til nulstilling af adgangskoden.

Sådan ændrer du din adgangskode til Dropbox

Hvis du kan logge ind, skal du følge instruktionerne nedenfor for at ændre din Dropbox-adgangskode, mens du er logget ind:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Sikkerhed.
  5. Klik på Skift adgangskode.
  6. Skriv den e-mailadresse, du brugte til at oprette kontoen. Dropbox sender et link til nulstilling af adgangskoden til den adresse.
  7. Klik på linket i e-mailen for at oprette en ny adgangskode. Se, hvordan du opretter en stærk adgangskode.
highlight icon

Bemærk! Hvis du ikke har modtaget en e-mail, skal du se i din spam- eller junkmappe. Hvis e-mailen ikke findes der, skal du tilføje no-reply@dropbox.com til dine kontakter eller i dit adressekartotek og gentage trinnene til nulstilling af adgangskoden.