{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Sådan nulstiller du adgangskoden til Dropbox

Hvis du kan huske din adgangskode, kan du logge på dropbox.com og skifte adgangskoden i dine kontoindstillinger.

Hvis du ikke kan logge på din konto, er det lettest at bruge siden Glemt adgangskode til at nulstille adgangskoden. Du kan også prøve en af metoderne herunder.

Sådan nulstiller du din adgangskode på dropbox.com

1. Åbn dropbox.com i din webbrowser.
  2. Klik på Log på.
  3. Klik på Har du glemt din adgangskode?
  4. Skriv den e-mailadresse, du brugte til at oprette kontoen.
  5. Se din indbakke, og klik på linket i den modtagne e-mail for at nulstille din adgangskode.

Din nye adgangskode gælder automatisk for alle de computere og mobilenheder, der er forbundet med din konto. Når du har nulstillet adgangskoden, bør du tjekke, hvilke enheder der er forbundet med din Dropbox-konto.

Sådan nulstiller du din adgangskode i Dropbox på computeren

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen eller menulinjen.
  2. Klik på globusikonet for at komme til dropbox.com.
  3. Klik på dit navn øverst på skærmen.
  4. Klik på Indstillinger.
  5. Vælg fanen Sikkerhed.
    • Hvis du er logget på både en privat konto og en arbejdskonto på samme tid, vises sektionen Sikkerhed for hver konto.
  6. Klik på Skift adgangskode.
  7. Skriv den e-mailadresse, du brugte til at oprette kontoen.
  8. Se din indbakke, og klik på linket i den modtagne e-mail for at nulstille din adgangskode.

Hvis du bruger Dropbox på computeren, skal du kun bruge din adgangskode, første gang du installerer appen, og når du forbinder computeren med din Dropbox-konto eller afbryder forbindelsen. Når du har nulstillet adgangskoden, bør du tjekke, hvilke enheder der er forbundet med din Dropbox-konto.

Sådan nulstiller du din adgangskode med Dropbox-mobilappen

Hvis du har mistet adgangen til den e-mailkonto, der er knyttet til din Dropbox-konto, kan du nulstille din adgangskode ved at sende en meddelelse til din telefon eller tablet. Denne metode forudsætter, at du er logget på Dropbox-mobilappen på en iOS- eller Android-enhed.

1. Log på dropbox.com eller Dropbox-mobilappen med din udløbne adgangskode.
  2. Klik på Jeg kan ikke genoprette min konto ved hjælp af denne side
  3. Klik på Ja.
  4. Klik på Send meddelelser. Der sendes meddelelser til alle dine forbundne enheder.
  5. Klik på Detaljer, når du ser meddelelsen på din forbundne enhed.
  6. Klik på Fortsæt, hvis du nulstiller i en webbrowser. Tryk på Ja, hvis du nulstiller i Dropbox-appen.
  7. Indtast din nye e-mailadresse.
  8. Klik på Send
  9. Find et link til nulstilling af adgangskoden i indbakken til din nye e-mailadresse.
  10. Klik på Nulstil adgangskode
  11. Indtast din nye adgangskode.
  12. Klik på Send.

Når du har nulstillet adgangskoden, skifter din Dropbox-kontos e-mailadresse til din nye e-mailadresse. Når du har nulstillet adgangskoden, bør du tjekke, hvilke enheder der er forbundet med din Dropbox-konto.

Sådan skifter du adgangskode (hvis du kan huske den gamle)

Hvis du allerede er logget på dropbox.com, kan du opdatere adgangskoden i dine kontoindstillinger.

1. Åbn dropbox.com i din webbrowser.
  2. Klik på avataren øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Vælg fanen Sikkerhed.
    • Hvis du både er logget på en privat konto og en arbejdskonto, vises en sektion for hver konto på fanen Sikkerhed.
  5. Klik på Skift adgangskode i sektionen Adgangskode.
  6. Skriv den e-mailadresse, du brugte til at oprette kontoen.
  7. Se din indbakke, og klik på linket i den modtagne e-mail for at nulstille din adgangskode.
    • Hvis du ikke modtager e-mailen om nulstilling, skal du se i spammappen i din indbakke. Hvis du heller ikke kan finde e-mailen der, kan du prøve at tilføje e-mailadressen no-reply@dropbox.com til dit adressekartotek. Nulstil derefter adgangskoden igen, så du får en ny e-mail.

Når du har ændret din adgangskode, bør du tjekke, hvilke enheder der er forbundet med din Dropbox-konto.

Sådan nulstiller du din adgangskode, hvis du er medlem af et Dropbox Business-team

Du kan måske ikke nulstille din adgangskode til din Dropbox-konto til arbejdsbrug, hvis din administrator har slået enkeltlogon (SSO) til. Kontakt din administrator for at få hjælp til at nulstille din adgangskode til Dropbox Business.

Jeg har forsøgt alt, men jeg kan stadig ikke nulstille min adgangskode

Hvis du har forsøgt alle trinnene til fejlfinding herover, og du stadig ikke modtager e-mailen om nulstilling, kan du indsende en supportanmodning.

Vi vil gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig. Vær dog opmærksom på, at langt de fleste problemer med e-mailen om nulstilling af adgangskoden kan løses ved hjælp af et eller flere af løsningsforslagene i denne artikel.