Nulstil adgangskoden til Dropbox

Du kan nulstille din adgangskode på flere måder, men den nemmeste er at åbne siden Glemt adgangskode og følge vejledningen.

Hvis det ikke virker, kan du prøve en af de andre muligheder i denne artikel.

Jeg kan slet ikke logge på min konto

1. Gå til dropbox.com i din webbrowser.
  2. Klik på Log på.
  3. Klik på Har du glemt din adgangskode?
  4. Skriv den e-mailadresse, du brugte til at oprette kontoen.
  5. Se din indbakke, og klik på linket i den modtagne e-mail for at nulstille din adgangskode.

Jeg er allerede logget på Dropbox' website

1. Åbn dropbox.com i din webbrowser.
  2. Klik på dit navn øverst på skærmen.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Sikkerhed.
  5. Klik på Skift adgangskode.
  6. Skriv den e-mailadresse, du brugte til at oprette kontoen.
  7. Se din indbakke, og klik på linket i den modtagne e-mail for at nulstille din adgangskode.

Bemærk! Hvis du ikke modtager e-mailen om nulstilling, skal du se din spammappe. Hvis du heller ikke kan finde e-mailen der, kan du prøve at tilføje e-mailadressen no-reply@dropbox.com til dit adressekartotek. Nulstil derefter adgangskoden igen, så du får en ny e-mail.

Jeg er logget på Dropbox-appen på min computer

Hvis du har oprettet forbindelse mellem din konto og Dropbox på din computer, kan du nulstille din adgangskode på den måde.

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen eller menulinjen.
  2. Klik på globusikonet for at komme til dropbox.com.
  3. Klik på dit navn øverst på skærmen.
  4. Klik på Indstillinger.
  5. Klik på fanen Sikkerhed.
  6. Klik på Skift adgangskode.
  7. Skriv den e-mailadresse, du brugte til at oprette kontoen.
  8. Se din indbakke, og klik på linket i den modtagne e-mail for at nulstille din adgangskode.

Bemærk! Hvis du bruger Dropbox på computeren, skal du kun angive din adgangskode, når du installerer appen første gang, og når du forbinder computeren med din Dropbox-konto. Du kan styre adgangen til din Dropbox-konto via fanen Sikkerhed i kontoindstillingerne på dropbox.com.

Brugere af Dropbox Business:

Du kan måske ikke nulstille din adgangskode via Dropbox, hvis din administrator har slået enkeltlogon (SSO) til. Med denne funktion kan brugerne åbne Dropbox fra deres virksomheds logonside. Kontakt din administrator for at få at vide, om funktionen er slået til. Hvis enkeltlogon var aktiveret for dit team, skal du angive din e-mailadresse og lade feltet til adgangskoden være tomt på logonsiderne til Dropbox.

Få mere at vide om, hvordan du logger på Dropbox, hvis enkeltlogon er aktiveret for dit team.

Jeg har forsøgt alt, men jeg kan stadig ikke nulstille min adgangskode

Hvis du har forsøgt alle trinnene til fejlfinding herover, og du stadig ikke modtager e-mailen om nulstilling af din adgangskode, har du brug for yderligere hjælp. Sådan får du yderligere hjælp:

1. Hvis du ikke har gjort det endnu, kan du indsende en supportanmodning.
  2. Hvis du har indsendt en supportanmodning, og du er kommet til denne side på baggrund af en automatisk e-mail fra os, skal du besvare e-mailen.
    • Bemærk! Husk at fortælle, om du har forsøgt alle de trin, der er beskrevet i denne artikel, herunder at tilføje no-reply@dropbox.com til adressekartoteket til din indbakke.

Vi vil gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig. Vær dog opmærksom på, at langt de fleste problemer med e-mailen om nulstilling af adgangskoden kan løses ved hjælp af et eller flere af løsningsforslagene i denne artikel.