{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Bekræft din kontos e-mailadresse

Før du kan bruge visse funktioner i Dropbox og offentliggøre indlæg i vores forummer, skal e-mailadressen til din Dropbox-konto bekræftes.

Hvis du nogensinde har klikket på et link i en e-mail, vi har sendt til dig, er du klar. Din e-mailadresse er allerede blevet bekræftet. Hvis din e-mailadresse endnu ikke er bekræftet, sender vi et link i en e-mail til dig, første gang du udfører en handling, der kræver bekræftelse. Du kan også gøre det lige nu:

Bekræft din e-mailadresse

1. Log på dropbox.com.
  2. Send bekræftelsesmail.
  3. Klik på linket i den bekræftelsesmail, du modtager i din indbakke. Der vises en bekræftelsesmeddelelse i din webbrowser.

Fik du ikke e-mailen?

Tjek din spammappe for at sikre, at e-mailen ikke er endt der. Du kan også tilføje e-mailadressen no-reply@dropbox.com til din adressebog og derefter prøve at sende e-mailen igen.

Hvis du stadig ikke modtager e-mailen, skal du kontakte din e-mailudbyder for at undersøge sagen nærmere.

Hvad sker der, hvis jeg ændrer den e-mailadresse, der er forbundet med min Dropbox-konto?

Hvis du på et tidspunkt ændrer den e-mailadresse, der er forbundet med din Dropbox-konto, skal du bekræfte den nye e-mailadresse, næste gang du f.eks. sender en henvisning eller en invitation til en delt mappe.

Relaterede emner