Bekræft din kontos e-mailadresse

Før du kan bruge visse funktioner i Dropbox og offentliggøre indlæg i vores forummer, skal e-mailadressen til din Dropbox-konto bekræftes.

Hvis du nogensinde har klikket på et link i en e-mail, vi har sendt til dig, er du klar. Din e-mailadresse er allerede blevet bekræftet. Hvis din e-mailadresse endnu ikke er bekræftet, sender vi et link i en e-mail til dig, første gang du udfører en handling, der kræver bekræftelse. Du kan også gøre det lige nu:

Bekræft din e-mailadresse

1. Log på dropbox.com.
  2. Send bekræftelsesmail.
  3. Klik på linket i den bekræftelsesmail, du modtager i din indbakke. Der vises en bekræftelsesmeddelelse i din webbrowser.

Fik du ikke e-mailen?

Tjek din spammappe for at sikre, at e-mailen ikke er endt der. Du kan også tilføje e-mailadressen no-reply@dropbox.com til din adressebog og derefter prøve at sende e-mailen igen.

Hvis du stadig ikke modtager e-mailen, skal du kontakte din e-mailudbyder for at undersøge sagen nærmere.

Hvad sker der, hvis jeg ændrer den e-mailadresse, der er forbundet med min Dropbox-konto?

Hvis du på et tidspunkt ændrer den e-mailadresse, der er forbundet med din Dropbox-konto, skal du bekræfte den nye e-mailadresse, næste gang du f.eks. sender en henvisning eller en invitation til en delt mappe.

Relaterede emner