Er min Acer-enhed kvalificeret til Dropbox' pladskampagne?

Afsnit i artiklen:

Hvad er Dropbox-kampagnen på Acer-enheder?

Når du bruger Dropbox på en Acer-enhed, som er omfattet af et kampagnetilbud, er det lettere end nogensinde før at få adgang til dine vigtigste dokumenter, billeder og videoer, uanset hvor du er, og dele dem med andre.

Udvalgte modeller af Acer-computere til forbrugere, der er købt i udvalgte lande i maj 2015 eller senere, kan være kvalificeret til ekstra 15 GB Dropbox-plads i tre måneder.

Hvis du har købt en ny Acer Iconia B1-810-tablet i udvalgte lande på et tidspunkt i løbet af eller senere end efteråret 2014, kan du være kvalificeret til at få yderligere 10 GB Dropbox-plads i tre måneder.

Udvalgte Acer-tablets købt før efteråret 2014 er muligvis omfattet af et andet kampagnetilbud. Se afsnittet Vilkår for Dropbox' 6-måneders kampagne til Acer-enheder herunder for at få flere oplysninger.

Kampagnevilkår og kvalifikation

Hvor længe er kampagnepladsen gyldig?

Kampagnepladsen på 10 GB på Acer-tablets er gyldig i tre måneder. Kampagnetilbuddet skal indløses inden for 90 dage efter købet af enheden.

Kampagnepladsen på 15 GB på Acer-computere er gyldig i tre måneder. Kampagnetilbuddet skal indløses inden for 90 dage efter, at du har forbundet din kvalificerede enhed med din Dropbox-konto.

Hvilke Acer-enheder er omfattet af kampagnen?

Kampagnen gælder i øjeblikket for Acer Iconia B1-810-tablets og udvalgte Acer-computere.

Hvordan kan jeg se, om min enhed er kvalificeret?

Din enhed er muligvis kvalificeret, hvis følgende krav er opfyldt:

• Dropbox-appen er forudinstalleret på din Acer-tablet, og
  • Din operatør deltager i kampagnen, eller
  • Installationsprogrammet til Dropbox er forudinstalleret på din Acer-computer.

For at indløse kampagnetilbuddet skal du gennemføre mindst fem trin i guiden Kom i gang.

Hvis jeg har købt flere enheder, som er omfattet af kampagnen, kan jeg så indløse det samme tilbud flere gange?

Nej. Hver enkelt Dropbox-konto kan kun indløse den samme type kampagnetilbud én gang. Du kan for eksempel ikke indløse Acer-kampagnetilbuddet med 10 GB i tre måneder mere end én gang.

Kan jeg overføre min kampagneplads til en anden Dropbox-konto?

Nej, kampagnepladsen kan ikke overføres, når den først er blevet indløst.

Kan jeg benytte kampagnen på en istandsat eller brugt enhed?

Nej. Kampagnepladsen gælder kun for den oprindelige køber af den nye, kvalificerede enhed.

Hvorfor er jeg ikke kvalificeret til kampagneplads?

Der kan være en række forskellige årsager til, at du ikke er kvalificeret til at indløse kampagneplads:

• Du har allerede indløst et kampagnetilbud på en Acer-enhed. Du kan kun indløse den samme type kampagnetilbud én gang. Du kan for eksempel ikke indløse Acer-kampagnetilbuddet med 10 GB i tre måneder mere end én gang, selvom du køber flere kvalificerede Acer-enheder.
  • Dropbox-appen var ikke forudinstalleret på din enhed.
  • Du købte din enhed brugt eller istandsat, og den tidligere ejer indløste det kampagnetilbud, der var knyttet til enheden. Hver enkelt enhed kan kun indløse et kampagnetilbud én gang.
  • Din enhed er muligvis ikke kvalificeret til kampagnetilbuddet på grund af undtagelser i forhold til nogle lande og forhandlere.

Hvordan kan jeg se, om Dropbox var forudinstalleret på min enhed?

Hvis Dropbox var forudinstalleret på din Acer-tablet, var Dropbox-appen allerede installeret på din enhed, så du ikke behøvede at downloade den fra Google Play Store.

Hvis Dropbox var forudinstalleret på din Acer-computer, fandtes ikonet for installationsprogrammet til Dropbox allerede på skrivebordet på din computer, da du startede computeren første gang.

Indløsning af kampagnetilbud

Hvordan indløser jeg kampagnepladsen på min Acer-tablet?

Hvis din enhed er kvalificeret, skal du gennemføre følgende trin for at indløse din plads:

1. Opret en konto eller log på via Dropbox-applikationen på din kvalificerede enhed for at forbinde den til Dropbox.
  2. Gennemfør mindst fem trin i vores guide Kom i gang inden for 90 dage.

Hvordan indløser jeg kampagnepladsen på min Acer-computer?

Hvis din computer er kvalificeret, skal du gennemføre følgende trin for at indløse din plads:

1. Brug installationsprogrammet, der findes på din kvalificerede enhed, til at forbinde enheden med Dropbox.
  2. Opret en konto, eller log på via Dropbox-programmet på din kvalificerede enhed.
  3. Gennemfør mindst fem trin i vores guide Kom i gang inden for 90 dage efter, at du har forbundet din kvalificerede enhed til din Dropbox-konto.

Hvordan forbinder jeg min Acer-computer med Dropbox?

For at installere Dropbox på din Acer-computer skal du finde og dobbeltklikke på Dropbox-ikonet på skrivebordet (hvis du ikke kan finde installationsprogrammet til Dropbox på din Acer-computer, kan du downloade det her).

Du kan oprette en ny Dropbox-konto ved at udfylde oplysningerne på denne side. Klik på log på, hvis du allerede har en Dropbox-konto.

Når installationen af Dropbox er færdig, får du vist denne side:

Forbind din Acer-computer med Dropbox

Du skal bruge Acer-installationsprogrammet på din computers skrivebord eller dette installationsprogram til Acer Dropbox-appen på vores website. Hvis du tidligere har installeret en anden version af Dropbox, f.eks. fra Dropbox' website, skal du fjerne den pågældende version. Du kan læse om, hvordan du fjerner tidligere versioner af Dropbox-programmet, i denne artikel.

Hvornår skal pladsen senest være indløst?

Kampagnetilbuddet skal indløses inden for 90 dage efter anskaffelse af din enhed. Du skal oprette en konto eller logge på Dropbox på din kvalificerede enhed og gennemføre fem af trinene i guiden Kom i gang inden for 90 dage efter anskaffelse af din enhed.

Jeg kan ikke indløse kampagnepladsen på en kvalificeret enhed. Kan I hjælpe mig?

Hvis du ikke kan indløse din kampagneplads fra din kvalificerede enhed, skal du tjekke følgende:

• Har du gennemført mindst fem trin i vores guide Kom i gang? Bemærk, at du skal gennemføre disse trin inden for 90 dage efter anskaffelse af din kvalificerede enhed.
  • Loggede du på Dropbox-appen med en anden Dropbox-konto? Du kan kun indløse kampagnetilbuddet med den første Dropbox-konto, du brugte til at logge på Dropbox på den kvalificerede enhed. Kampagnetilbuddet kan ikke overføres mellem konti. Hvis du ikke har adgang til den e-mailadresse, som du brugte til at logge på Dropbox første gang på din enhed, kan du ikke indløse kampagnetilbuddet.
  • Har du indløst et andet Acer-kampagnetilbud? Hver bruger kan kun indløse samme type kampagnetilbud én gang. Du kan for eksempel ikke indløse Acer-kampagnetilbuddet med 10 GB i tre måneder mere end én gang.
  • Var din enhed istandsat eller brugt? Kampagnepladsen gælder kun for den oprindelige køber af den nye, kvalificerede enhed.
  • Installerede du Dropbox ved hjælp af genvejen til installationsprogrammet på din Acer-computers skrivebord? Du skal bruge Acer-installationsprogrammet på din computers skrivebord eller dette installationsprogram til Acer Dropbox-appen på vores website. Hvis du tidligere har installeret en anden version af Dropbox, f.eks. fra Dropbox' website, skal du fjerne den pågældende version. Du kan læse om, hvordan du fjerner tidligere versioner af Dropbox-programmet, i denne artikel.

Hvordan kan jeg se, om det lykkedes mig at indløse kampagnen?

Du kan tjekke din kampagneplads ved at gå til din kontoside og klikke på Vis al optjent plads.

Kampagnens ophør

Hvordan kan jeg se, hvornår min kampagneplads udløber?

Du kan tjekke, hvornår din kampagneplads udløber, ved at gå til din kontoside og klikke på Vis al optjent plads.

Hvad sker der, når min kampagneplads udløber?

Når dit kampagnetilbud udløber, vil din Dropbox-pladsgrænse automatisk vende tilbage til det, den var uden kampagnepladsen. Hvis du for eksempel har en Basic-konto, vil din grænse vende tilbage til 2 GB plus eventuel plads, som du måtte have optjent gennem henvisninger eller andre bonusordninger.

Hvis du er over din grænse efter udløbsdatoen, vil du ikke længere kunne gemme nye billeder, videoer og dokumenter i Dropbox. Du kan få mere plads ved at opgradere til Dropbox Plus.

Vilkår for Dropbox' 3-måneders kampagne til Acer-tablets

På de Acer-tablets, hvor Dropbox-programmet er forudinstalleret, er kampagnen tilgængelig for den første bruger, som (a) opretter en Dropbox-konto eller logger på en eksisterende konto, og (b) gennemfører Dropbox' guide "Kom i gang" inden for 90 dage efter købet af enheden. Kampagnen gælder for en enkelt Dropbox-konto med et privat abonnement, som i tre måneder vil have 10 GB ekstra lagerplads ud over den lagerplads, som Dropbox tilbyder brugere med gratis konti. Hver bruger kan kun benytte sig af ét kampagnetilbud af denne type til hver konto. Kampagnen er muligvis ikke tilgængelig for de brugere, som tidligere har modtaget et Dropbox-kampagnetilbud i forbindelse med et køb af en enhed fra en anden producent end Acer. Når kampagneperioden på tre måneder slutter, vil kampagnepladsen på 10 GB, som er blevet tilføjet til brugerens Dropbox-tjeneste, automatisk blive fjernet. Brug af Dropbox skal ske i henhold til Dropbox' servicebetingelser, politik for beskyttelse af personlige oplysninger og andre vilkår. Kampagnen er ikke tilgængelig i Kina, Cuba, Iran, Nordkorea, Sudan og Syrien.

Vilkår for Dropbox' 3-måneders kampagne til Acer-computere

På de nye Acer-computere, hvor Dropbox-programmet er forudinstalleret, er kampagnen tilgængelig for den første bruger, som (a) opretter en Dropbox-konto eller logger på en eksisterende konto, og (b) gennemfører Dropbox' guide "Kom i gang" inden for 90 dage efter at have forbundet den kvalificerede enhed med en Dropbox-konto. Kampagnen gælder for en enkelt Dropbox-konto med et privat abonnement, som i tre måneder vil have 15 GB ekstra lagerplads ud over den lagerplads, som Dropbox tilbyder brugere med gratis konti. Hver bruger kan kun benytte sig af ét kampagnetilbud af denne type til hver konto. Kampagnen er muligvis ikke tilgængelig for de brugere, som tidligere har modtaget et Dropbox-kampagnetilbud i forbindelse med et køb af en enhed fra en anden producent end Acer. Når kampagneperioden på tre måneder slutter, vil kampagnepladsen på 15 GB, som er blevet tilføjet til brugerens Dropbox-tjeneste, automatisk blive fjernet. Brug af Dropbox skal ske i henhold til Dropbox' servicebetingelser, politik for beskyttelse af personlige oplysninger og andre vilkår. Kampagnen er ikke tilgængelig i Kina, Cuba, Iran, Nordkorea, Sudan og Syrien.

Vilkår for Dropbox' 6-måneders kampagne til Acer-enheder

På de Acer-tablets, hvor Dropbox-programmet er forudinstalleret, er kampagnen tilgængelig for den første bruger, som (a) opretter en Dropbox-konto eller logger på en eksisterende konto og (b) gennemfører Dropbox' "Kom i gang"-vejledning inden for 90 dage efter at have oprettet forbindelse mellem sin kvalificerede enhed og sin Dropbox-konto. Kampagnen gælder for en enkelt Dropbox-konto med et privat abonnement, som i 6 måneder vil have 28 GB ekstra lagerplads ud over den lagerplads, som Dropbox tilbyder brugere med gratis konti. Hver enkelt bruger er kun kvalificeret til ét kampagnetilbud af denne type til en enkelt konto. Kampagnen er muligvis ikke tilgængelig for de brugere, som tidligere har modtaget et Dropbox-kampagnetilbud gennem køb af en anden enhed end Acer. Når kampagneperioden på 6 måneder slutter, vil kampagnepladsen på 28 GB, som er blevet tilføjet til brugerens Dropbox-tjeneste, automatisk blive fjernet. Brug af Dropbox skal ske i henhold til Dropbox' servicebetingelser, politik for beskyttelse af personlige oplysninger og andre vilkår. Kampagnen er ikke tilgængelig i Kina, Cuba, Iran, Nordkorea, Sudan, Syrien og Krim-regionen.