{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Er min Acer-enhed kvalificeret til Dropbox' pladskampagne?

Afsnit i artiklen:

Hvad er Dropbox-kampagnen på Acer-enheder?

Når du bruger Dropbox på en Acer-enhed, som er omfattet af et kampagnetilbud, er det lettere end nogensinde før at få adgang til dine vigtigste dokumenter, billeder og videoer, uanset hvor du er, og dele dem med andre.

Udvalgte modeller af Acer-computere, der er købt i udvalgte lande efter juli 2018, kan være kvalificeret til ekstra 25 GB Dropbox-plads i 12 måneder fra købsdatoen. Dette gælder for de brugere, der opretter en ny Dropbox-konto via Acer Jumpstart-installationen.

Kampagnevilkår og kvalifikation

Hvor længe er kampagnepladsen gyldig?

Kampagnepladsen på 25 GB på udvalgte modeller af Acer-enheder er gyldig i 12 måneder fra den dato, hvor kampagnepladsen indløses.

Hvilke Acer-enheder er omfattet af kampagnen?

Kampagnen gælder i øjeblikket for udvalgte modeller af Acer-computere.

Hvordan kan jeg se, om min enhed er kvalificeret?

Din enhed kan være berettiget, hvis du får vist en meddelelse om at installere Dropbox og oprette en ny Dropbox-konto under Acer Jumpstart-installationen.

Du kan indløse kampagnepladsen ved at klikke på meddelelsen og følge trinnene til at installere Dropbox og oprette en ny konto. Du skal derefter gennemføre følgende to trin i guiden Kom i gang:

• Føj filer til din Dropbox-mappe
  • Installer Dropbox på en anden enhed eller på en anden computer, du bruger

Hvordan gennemfører jeg trinnene i Dropbox' vejledning Kom i gang for at indløse min kampagneplads?

Hvis jeg har købt flere enheder, som er omfattet af kampagnen, kan jeg så indløse det samme tilbud flere gange?

Nej. Hver Dropbox-konto kan kun indløse samme type kampagnetilbud én gang. Du kan for eksempel ikke indløse Acer-kampagnetilbuddet med 25 GB i 12 måneder mere end én gang.

Kan jeg overføre min kampagneplads til en anden Dropbox-konto?

Nej, kampagnepladsen kan ikke overføres, når den først er blevet indløst.

Kan jeg benytte kampagnen på en istandsat eller brugt enhed?

Nej. Kampagnepladsen gælder kun for den oprindelige køber af den nye, kvalificerede enhed.

Hvorfor er jeg ikke kvalificeret til kampagneplads?

Der kan være en række forskellige årsager til, at du ikke er kvalificeret til at indløse kampagneplads:

• Du har allerede indløst et kampagnetilbud på en Acer-enhed. Du kan kun indløse samme type kampagnetilbud én gang. Du kan for eksempel ikke indløse Acer-kampagnetilbuddet med 25 GB i 12 måneder mere end én gang, selvom du køber flere kvalificerede Acer-enheder.
  • Du loggede på en eksisterende Dropbox-konto. Denne kampagne kan kun benyttes til nye Dropbox-konti, der oprettes under Acer Jumpstart-installationen.
  • Du fik ikke vist en meddelelse om at oprette en ny Dropbox-konto under Acer Jumpstart-trinnene.
  • Du købte din enhed brugt eller istandsat, og den tidligere ejer indløste det kampagnetilbud, der var knyttet til enheden. Hver enkelt enhed kan kun indløse et kampagnetilbud én gang.
  • Din enhed er muligvis ikke kvalificeret til kampagnetilbuddet på grund af undtagelser i forhold til nogle lande og forhandlere.

Indløsning af kampagnetilbud

Hvordan indløser jeg kampagnepladsen på min Acer-computer?

Hvis din enhed er kvalificeret, skal du gøre følgende for at indløse din plads:

1. Klik på den meddelelse om at installere Dropbox og oprette en ny Dropbox-konto, der vises under Acer Jumpstart-trinnene, og fuldfør processen.
  2. Fuldfør følgende to trin i guiden Kom i gang:
    • Føj filer til din Dropbox-mappe
    • Installer Dropbox på en anden enhed eller på en anden computer, du bruger

Vigtigt: Du skal klikke på meddelelsen i Acer Jumpstart-trinnene, for at din computer er kvalificeret til kampagnepladsen. Hvis du springer dette trin over og selv installerer Dropbox på et senere tidspunkt, er du ikke berettiget til kampagnepladsen.

Forbind din Acer-computer med Dropbox

Hvornår skal pladsen senest være indløst?

Kampagnepladsen skal indløses inden for 12 måneder efter enhedens købsdato.

Jeg kan ikke indløse kampagnepladsen på en kvalificeret enhed. Kan I hjælpe mig?

Hvis du ikke kan indløse din kampagneplads fra din kvalificerede enhed, skal du tjekke følgende:

• Har du gennemført mindst to trin i vores guide Kom i gang?
  • Har du indløst plads i en anden Acer-kampagne? Hver bruger er kun kvalificeret til at indløse samme type kampagnetilbud én gang. Du kan for eksempel ikke indløse Acer-kampagnetilbuddet med 25 GB i 12 måneder mere end én gang.
  • Var din enhed istandsat eller brugt? Kampagnepladsen gælder kun for den oprindelige køber af den nye, kvalificerede enhed.
  • Installerede du Dropbox via meddelelsen i Acer Jumpstart-trinnet? Du skal installere Dropbox ved at følge meddelelsen i Acer Jumpstart-trinnene for at være kvalificeret.

Hvordan kan jeg se, om det lykkedes mig at indløse kampagnetilbuddet?

Du kan tjekke din kampagneplads ved at gå til din kontoside og klikke på Vis al optjent plads.

Kampagnens ophør

Hvordan kan jeg se, hvornår min kampagneplads udløber?

Du kan tjekke datoen for, hvornår du fik din kampagneplads, ved at gå til din kontoside og klikke på Vis al optjent plads. Bonuspladsen udløber 12 måneder fra den dato.

Hvad sker der, når min kampagneplads udløber?

Når dit kampagnetilbud udløber, vil din Dropbox-pladsgrænse automatisk vende tilbage til det, den var uden kampagnepladsen. Hvis du for eksempel har en Basic-konto, vil din grænse vende tilbage til 2 GB plus eventuel plads, som du måtte have optjent gennem henvisninger eller andre bonusordninger.

Hvis du er over din grænse efter udløbsdatoen, vil du ikke længere kunne gemme nye billeder, videoer og dokumenter i Dropbox. Du kan få mere plads ved at opgradere til Dropbox Plus.

Tidligere Acer-kampagner og kampagnevilkår

Dropbox har tidligere kørt flere andre kampagner for Acer-enheder. Hvis du har købt en Acer-enhed efter juli 2018, kan du være omfattet af kampagnepladsen på 25 GB, som beskrives i denne artikel. Hvis du har købt en Acer-enhed før december 2015, kan du få vist en ældre kampagne:

• Udvalgte modeller af Acer-computere til forbrugere, der er købt i udvalgte lande mellem januar 2014 og december 2015, kan være kvalificeret til ekstra 15 GB Dropbox-plads i tre måneder.
  • Nye Acer Iconia B1-810-tablets, der er købt i udvalgte lande mellem januar 2014 og december 2015, kan have været kvalificeret til 10 GB ekstra Dropbox-plads i tre måneder.
  • Udvalgte Acer-tablets købt før efteråret 2014 er muligvis omfattet af et andet kampagnetilbud.

Vilkårene for denne kampagne og de tidligere kampagner er beskrevet nedenfor.

Vilkår for Dropbox' kampagne med ekstra plads i 1 år for Acer-computere (aktuel kampagne)

For de Acer-computere, der er blevet købt efter juli 2018, og som fik vist Dropbox-meddelelsen i Acer Jumpstart-trinnene, vil kampagnen være tilgængelig for den første bruger, der (a) tilmelder sig Dropbox og (b) fuldfører to trin i Dropbox' guide "Kom i gang" (føjer filer til deres Dropbox-mappe og installerer Dropbox på en anden enhed eller en anden computer, de bruger). Kampagnen gælder for en enkelt Dropbox-konto med et privat abonnement, som fra datoen for indløsningen vil få 25 GB ekstra lagerplads i 12 måneder ud over den lagerplads, som Dropbox tilbyder brugere med gratis konti. Hver bruger er kun kvalificeret til ét kampagnetilbud af denne type til en enkelt konto. Når kampagneperioden på 12 måneder slutter, vil kampagnepladsen på 25 GB, som er blevet tilføjet til brugerens Dropbox-tjeneste, automatisk blive fjernet. Brug af Dropbox skal ske i henhold til Dropbox' servicebetingelser, politik for beskyttelse af personlige oplysninger og andre vilkår. Kampagnen er ikke tilgængelig i Kina, Cuba, Iran, Nordkorea, Sudan og Syrien.

Vilkår for Dropbox' kampagne med ekstra plads i 3 måneder for Acer-tablets (tidligere kampagne)

På de Acer-tablets, hvor Dropbox-programmet er forudinstalleret, er kampagnen tilgængelig for den første bruger, som (a) opretter en Dropbox-konto eller logger på en eksisterende konto, og (b) gennemfører Dropbox' guide "Kom i gang" inden for 90 dage efter købet af enheden. Kampagnen gælder for en enkelt Dropbox-konto med et privat abonnement, som i tre måneder vil have 10 GB ekstra lagerplads ud over den lagerplads, som Dropbox tilbyder brugere med gratis konti. Hver bruger kan kun benytte sig af ét kampagnetilbud af denne type til hver konto. Kampagnen er muligvis ikke tilgængelig for de brugere, som tidligere har modtaget et Dropbox-kampagnetilbud i forbindelse med et køb af en enhed fra en anden producent end Acer. Når kampagneperioden på tre måneder slutter, vil kampagnepladsen på 10 GB, som er blevet tilføjet til brugerens Dropbox-tjeneste, automatisk blive fjernet. Brug af Dropbox skal ske i henhold til Dropbox' servicebetingelser, politik for beskyttelse af personlige oplysninger og andre vilkår. Kampagnen er ikke tilgængelig i Kina, Cuba, Iran, Nordkorea, Sudan og Syrien.

Vilkår for Dropbox' kampagne med ekstra plads i 3 måneder for Acer-computere (tidligere kampagne)

På de nye Acer-computere, hvor Dropbox-programmet er forudinstalleret, er kampagnen tilgængelig for den første bruger, som (a) opretter en Dropbox-konto eller logger på en eksisterende konto, og (b) gennemfører Dropbox' guide "Kom i gang" inden for 90 dage efter at have forbundet den kvalificerede enhed med en Dropbox-konto. Kampagnen gælder for en enkelt Dropbox-konto med et privat abonnement, som i tre måneder vil have 15 GB ekstra lagerplads ud over den lagerplads, som Dropbox tilbyder brugere med gratis konti. Hver bruger kan kun benytte sig af ét kampagnetilbud af denne type til hver konto. Kampagnen er muligvis ikke tilgængelig for de brugere, som tidligere har modtaget et Dropbox-kampagnetilbud i forbindelse med et køb af en enhed fra en anden producent end Acer. Når kampagneperioden på tre måneder slutter, vil kampagnepladsen på 15 GB, som er blevet tilføjet til brugerens Dropbox-tjeneste, automatisk blive fjernet. Brug af Dropbox skal ske i henhold til Dropbox' servicebetingelser, politik for beskyttelse af personlige oplysninger og andre vilkår. Kampagnen er ikke tilgængelig i Kina, Cuba, Iran, Nordkorea, Sudan og Syrien.

Vilkår for Dropbox' kampagne med ekstra plads i 6 måneder for Acer-enheder (tidligere kampagne)

På de Acer-tablets, hvor Dropbox-programmet er forudinstalleret, er kampagnen tilgængelig for den første bruger, som (a) opretter en Dropbox-konto eller logger på en eksisterende konto og (b) gennemfører Dropbox' guide "Kom i gang" inden for 90 dage efter at have oprettet forbindelse mellem sin kvalificerede enhed og en Dropbox-konto. Kampagnen gælder for en enkelt Dropbox-konto med et personligt abonnement, som i seks måneder vil have 28 GB ekstra lagerplads ud over den lagerplads, som Dropbox tilbyder brugere med gratis konti. Hver bruger er kun kvalificeret til ét kampagnetilbud af denne type til en enkelt konto. Kampagnen er muligvis ikke tilgængelig for de brugere, som tidligere har modtaget et Dropbox-kampagnetilbud i forbindelse med et køb af en enhed fra en anden producent end Acer. Når kampagneperioden på seks måneder slutter, vil kampagnepladsen på 28 GB, som er blevet tilføjet til brugerens Dropbox-tjeneste, automatisk blive fjernet. Brug af Dropbox skal ske i henhold til Dropbox' servicebetingelser, politik for beskyttelse af personlige oplysninger og andre vilkår. Kampagnen er ikke tilgængelig i Kina, Cuba, Iran, Nordkorea, Sudan, Syrien og Krim-regionen.