Hvad er Dropbox Plus?

Fra 2. marts 2017 omdøbes Dropbox Pro til "Dropbox Plus". Ud over det ændrede navn sker der ingen ændringer af planen eller dens prissætning.

Hvis du bruger Dropbox Pro, vil du begynde at se det ændrede navn i marts 2017. Og fremover vil du kun se dette navn fra Dropbox.

Hvorfor foretager Dropbox denne ændring?

Mange Dropbox Pro-brugere anvendte først Dropbox Basic, vores gratis plan. Nogle brugere blev forvirret over navnet Pro på planen, når de opgraderede. Der var f.eks. nogle, der antog, at planen kun var beregnet til arbejdsbrug.

Selvom der er nogle fantastiske ekstra funktioner i Dropbox Pro, var lagerpladsen på 1 TB den vigtigste fordel og den primære årsag til, at de valgte at opgradere.

Vi opdaterede simpelthen navnet til "Dropbox Plus" for at afspejle, at denne plan har mere lagerplads end Dropbox Basic plus nyttige delingsfunktioner.

Bemærkning til eksisterende brugere af Dropbox Pro-planen: Funktionerne og prisen ændres ikke. Dropbox Plus giver stadig 1 TB plads, problemfri deling, fjernsletning af enheder m.m.

Hvad er det nye navn på planen?

Dropbox Pro hedder nu Dropbox Plus.

Bliver prisen ændret?

Nej. Hvis du bruger Dropbox Pro nu, ændres prisen for planen overhovedet ikke.

Bliver nogen af de tilgængelige funktioner ændret?

Nej. Nuværende brugere af Dropbox Pro har adgang til præcis de samme funktioner, når planens navn ændres til Dropbox Plus.

Vi opdaterede simpelthen navnet til "Dropbox Plus" for at afspejle, at denne plan har 1 TB plads, problemfri deling, fjernsletning af enheder m.m.

Sker der noget med min nuværende afregningsperiode?

Nej. Din nuværende afregningsperiode bliver ikke ændret. Den eneste ændring i forbindelse med afregning er, at navnet "Dropbox Plus" vil stå på fakturaer og kvitteringer.

Sker der ændringer af andre planer?

Nej. Der sker ingen ændring af Dropbox Basic-planen (den gratis plan) eller af Dropbox Business-planerne.

Betyder det, at Dropbox Pro ikke længere er tilgængeligt?

Dropbox Pro er stadig tilgængeligt med præcis samme funktioner og samme pris. Vi ændrer blot navnet på planen til "Dropbox Plus". Det betyder, at der nu er følgende tilgængelige Dropbox-planer:

Jeg så produktnavnet Dropbox Pro, men kan ikke finde ud af, hvor jeg kan købe produktet. Hvor er Dropbox Pro blevet af?

Dropbox Pro er nu Dropbox Plus. Funktionerne og prisen er præcis de samme, og det er selve planen også. Den eneste forskel er navnet.

Hvis du har set en omtale af Dropbox Pro, og du vil have mere at vide eller købe produktet, skal du gå til Dropbox Plus-siden.

Hvorfor hedder min plan stadig Dropbox Pro?

For langt de fleste kunder er navnet på planen ændret til Dropbox Plus. For en lille gruppe kunder, som har købt 2 TB eller 5 TB plads, beholder planen navnet Dropbox Pro.

Som for alle andre kunder på Dropbox Pro-planen gælder, at hverken funktioner eller pris ændres.

Hvad er Dropbox Plus?

Dropbox Plus tilbyder delingsstyring, beskyttelse til mistede eller stjålne enheder og 1 TB plads til dine billeder, videoer, dokumenter og andre filer. Læs videre for at se en oversigt over de specifikke funktioner, der er tilgængelige i Dropbox Plus.

Delingsstyring

Brugere af Dropbox Plus har større kontrol over det, de deler, og hvordan de deler.

• Adgangskoder til delte links – tilføj et ekstra sikkerhedslag, så kun personer med den særlige adgangskode til filen har adgang til dit link.
  • Udløbsdatoer til delte links – beskyt dine følsomme filer ved at indstille en udløbsdato til delte links. Efter udløbsdatoen holder det delte link op med at fungere.
  • Visningstilladelser – vælg, om modtagere kan redigere eller kun se filer i din delte mappe.

Beskyttelse til mistede enheder

• Fjernsletning – opbevar dine filer trygt i Dropbox, og slet dem fra en mistet eller stjålet enhed.

Mere plads til dine ting

Med Dropbox Plus får du 1 TB (1.000 GB) plads, så du kan opbevare flere billeder, videoer, dokumenter og andre filer i Dropbox.

Mulige tilføjelser

Dropbox Plus-abonnenter kan vælge at tilføje udvidet versionshistorik til deres abonnement. Hvis du tilføjer udvidet versionshistorik, kan du gå tilbage til en tidligere version eller gendanne en slettet fil når som helst inden for et år efter en redigering eller sletning.

Hvad er forskellen mellem Dropbox Basic og Dropbox Plus?

Dropbox Basic

Dropbox Plus

Plads

2 GB

1 TB

Delingsbåndbredde

20 GB/dag

Ca. 200 GB/dag

Henvisningsbonus

500 MB/henvisning

1 GB/henvisning

Delingsstyring

Ikke relevant

• Tilladelser for delte mapper
  • Passwords til delte links
  • Udløbsdatoer til delte links

Fjernsletning

Ikke relevant

Ja

Tilgængelige tilføjelser

Ikke relevant

Udvidet versionshistorik