Hvad er Dropbox Professional?

Dropbox Professional er den mest avancerede af vores tre planer til enkeltbrugere. Professional har de samme fantastiske funktioner som Dropbox Plus, herunder beskyttelsesforanstaltninger til mistede eller stjålne enheder og 1 TB lagerplads. Den har også nogle virkelig effektive funktioner, som ikke er indeholdt i andre planer til enkeltpersoner:

Smart synkronisering

Smart synkronisering er en Dropbox-funktion, der hjælper dig med at spare plads på din harddisk. Få adgang til alle filer og mapper på din Dropbox-konto fra din computer, stort set uden at bruge plads på harddisken. Smart synkronisering er tilgængelig for kunder med planen Dropbox Professional eller Dropbox Business. Med Smart synkronisering kan du:

• Vælge om individuelle filer eller mapper kun er tilgængelige online eller lokalt på din computer
  • Vælge en standardindstilling for synkronisering af nye filer og mapper, der deles med dig

Læs mere om Smart synkronisering i Dropbox.

Showcase

Showcase er en ny måde at dele på med Dropbox. Med Showcase kan du vælge filer fra din Dropbox-konto, anbringe dem på samme side og dele dem med andre. Du kan også holde styr på, hvem der kigger på, downloader og skriver kommentarer til filerne i en showcase. Showcase er en fantastisk måde at arrangere og præsentere dit arbejde på og tilføje din branding, brugerdefinerede layouts og filtekster.

Læs mere om Dropbox Showcase.

Prioriteret chatsupport

Dropbox Professional-kunder har adgang til prioriteret chatsupport. Det betyder, at vi ofte kan svare på spørgsmål i løbet af få minutter (inden for normal åbningstid).

Læs mere om supportmulighederne til Dropbox Professional.

Filversionshistorik

Med Dropbox Professional opbevarer vi versionhistorikken for dine filer i 120 dage (eller længere, hvis du har udvidet versionshistorik). Det betyder, at du kan fortryde en ændring af en fil op til 120 dage efter ændringen.

Læs mere om filversionshistorik.

Kontrolmuligheder for delte links

Dropbox Professional-kunder har større kontrol over det, de deler, og hvordan:

• Adgangskoder til delte links – tilføj et ekstra sikkerhedslag, så kun personer med en særlig adgangskode til filen har adgang til dit link.
  • Udløbsdatoer til delte links – beskyt dine følsomme filer ved at indstille en udløbsdato til delte links. Efter udløbsdatoen holder det delte link op med at fungere.
  • Visningstilladelser – vælg, om modtagere kan redigere eller kun se filer i en delt mappe.

Oversigt over seere

Med oversigten over seere kan Professional-kunder se, hvornår nogen, de har delt en fil med, sidst kiggede på filen, eller om de kigger på den i øjeblikket.

Læs mere om oversigten over seere.

Fuldtekstsøgning

Med fuldtekstsøgning kan du søge efter andet end navnene på dine filer. Funktionen scanner filnavne, filtypenavne og filindhold samt Paper-dokumenter for at hjælpe dig med at finde det indhold, du leder efter. Fuldtekstsøgning skelner ikke mellem store og små bogstaver og har tilpasset stavekontrol af dine søgeforespørgsler.

Læs mere om fuldtekstsøgning.

Hvordan køber jeg Dropbox Professional?

Du kan købe Dropbox Professional på to måder:

På dropbox.com

Du kan købe Dropbox Professional på vores website ved at gå til dropbox.com/plans.

Der, hvor du køber mobilapps

Hvis du vil opgradere fra Dropbox Plus til Professional på en iOS-enhed, kan du se flere oplysninger i denne hjælpeartikel. Se denne hjælpeartikel, hvis du vil købe Dropbox Professional der, hvor du køber mobilapps.

Hvad er forskellen mellem Dropbox Basic, Plus og Professional? Hvor meget koster planerne?

Du kan se en sammenligning af planerne på siden med en sammenligning af Dropbox-planer. Her finder du også priserne på planerne.