Sådan optjener du endnu mere plads ved at invitere dine venner

Du kan optjene ekstra plads ved at invitere dine venner til at prøve Dropbox:

• Dropbox Basic-konti får 500 MB pr. henvisning og kan optjene op til 16 GB
  • Dropbox Plus- og Professional-konti får 1 GB pr. henvisning og kan optjene op til 32 GB

Sådan inviterer du nogen fra dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på avataren øverst på en side.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Vælg Plan.
    • Hvis du har forbundet en arbejdskonto og en privat konto, skal du klikke på fanen Personlig.
  5. Klik på Inviter en ven.

Når du har sendt henvisningen, skal den person, du har henvist, udføre følgende trin, før I begge modtager bonuspladsen:

Bemærk! Deling af en mappe tæller ikke som en henvisning.

Sådan inviterer du nogen fra din Android-telefon:

1. Åbn Dropbox-appen på din Android-enhed.
  2. Tryk på knappen Menu.
  3. Tryk på Indstillinger, og tryk derefter på Inviter venner.
  4. Tryk på et navn på din kontaktliste for at vælge den pågældende person.
  5. Tryk på fluebenet for at sende invitationen, når du har valgt alle de kontakter, du vil invitere til Dropbox.

Hvis du ikke ser kontaktoplysningerne for den person, du vil invitere, kan du bruge dropbox.com til at invitere dem, du vil.

Sådan inviterer du venner til at tilmelde sig Dropbox fra din iOS-telefon:

1. Åbn Dropbox-appen på din iOS-enhed.
  2. Tryk på personikonet.
  3. Tryk på tandhjulet.
  4. Tryk på Fortæl venner om Dropbox.
  5. Tryk på Inviter venner.
  6. Indtast e-mailadresserne på de venner, du vil invitere, i den e-mail, der åbnes.
  7. Tryk på Send for at e-maile invitationen.

Får jeg stadig kredit, hvis min ven tilmelder sig med en anden e-mailadresse?

Du optjener henvisningsbonusplads, så længe din ven opretter en konto ved hjælp af henvisningslinket i din invitation. Den e-mailadresse, som den person, du henviste, bruger til at tilmelde sig, behøver ikke at være den samme som den e-mailadresse, du sendte henvisningsinvitationen til.

Hvis din ven modtager henvisninger fra flere afsendere, er det kun afsenderen af ​​det anvendte henvisningslink, der optjener bonusplads.

Kan jeg optjene bonusplads for henvisninger, der er sendt fra mit gratis Dropbox-team?

Hvis du er medlem af et gratis team, kan du ikke modtage henvisningsbonus for din arbejdsteamkonto. Hvis du vil anvende en bonus på din private konto, skal du kontakte Dropbox' support.

Se status på de invitationer med Dropbox-henvisninger, du har sendt

Sådan tjekker du status på dine henvisninger:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på avataren øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger.
    • Hvis du har forbundet en arbejdskonto og en privat konto, skal du klikke på fanen Personlig.
  4. Klik på Plan.
  5. Klik på Vis al optjent plads under Optjen mere plads.
  6. Markér kolonnen Bonustype. For bonusplads, der findes på listen som Henvisning, kan du se status for henvisningen under Plads optjent.
  • Invitation sendt: Din henviste person er blevet inviteret til at bruge Dropbox, men har endnu ikke tilmeldt sig Dropbox.
  • Venter på installation: Den henviste person har tilmeldt sig, men har ikke installeret og/eller logget på Dropbox på computeren.
  • Venter på bekræftelse af e-mailadresse: Den henviste person har installeret og logget på Dropbox på computeren, men har ikke bekræftet sin e-mailadresse.
  • Gennemført: Både du og den henviste person har fået tildelt bonusplads.
  • Ikke kvalificeret: Modtageren er ikke kvalificeret til henvisningsprogrammet.
    • Det kan betyde, at modtageren allerede har registreret en konto hos Dropbox, eller at modtageren forsøger at tilmelde sig fra den samme computer som dig.
    • Hvis du mener, at denne status er forkert, skal du tjekke din modtagers e-mailadresse og prøve igen.