Sådan henviser du venner til Dropbox og får mere lagerplads

Opdateret Nov 06, 2023

Du kan optjene gratis ekstra lagerplads ved at invitere venner til at prøve Dropbox.

Venner, der tilmelder sig via din henvisning, får 500 MB ekstra gratis lagerplads.

Sådan sender du en henvisning

Sådan inviterer du nogen fra dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Henvis en ven i højre side.
  5. Du kan invitere andre med et link eller en e-mail.
  • Sådan inviterer du med et link: Klik på Kopiér ud for Kopiér dit invitationslink, og indsæt linket der, hvor du vil dele det.
  • Sådan inviterer du via en e-mail: Skriv e-mailadressen på den eller de personer, du vil invitere, og klik på Send.
highlight icon

Henvisning fra mobilappen er i øjeblikket kun mulig for Dropbox Basic-brugere.

Android

1. Åbn Dropbox-mobilappen på din Android-enhed.
  2. Tryk på knappen Menu.
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Tryk på Inviter venner.
  5. Tryk på et navn på din kontaktliste for at vælge den pågældende person.
  6. Når du har valgt alle dem, du vil invitere, skal du trykke på ikonet med fluebenet for at sende invitationen.

Hvis du ikke kan se kontaktoplysningerne på en person, du gerne vil invitere, kan du bruge dropbox.com til at invitere vedkommende.

iOS

1. Åbn Dropbox-mobilappen på din iOS-enhed.
  2. Tryk på personikonet.
  3. Tryk på tandhjulet.
  4. Tryk på Fortæl venner om Dropbox.
  5. Tryk på Inviter venner.
  6. Indtast e-mailadresserne på alle dem, du vil invitere.
  7. Tryk på Send.

Sådan accepterer du en henvisning

Når du har henvist en person, skal vedkommende fuldføre følgende trin, før I begge modtager den ekstra lagerplads.

1. Klik på linket i e-mailen med henvisningen eller på det delte link, og følg vejledningen for at oprette en Dropbox-konto.
  2. Download og installer Dropbox-computerappen.
  3. Log på computerappen.
  4. Bekræfte kontoens e-mailadresse.

Sådan ser du statussen for dine henvisninger

Sådan tjekker du status på dine henvisninger:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Henvis en ven.
  5. Rul ned til Samlet optjent bonusplads.
  6. Under Fra henvisninger skal du se kolonnen Modtagerens e-mailadresse for at se statussen for en henvisning.
  • Invitation sendt: Din henviste person er blevet inviteret til at bruge Dropbox, men har endnu ikke tilmeldt sig Dropbox.
  • Venter på installation: Den henviste person har tilmeldt sig, men har ikke installeret eller logget på computerappen.
  • Venter på bekræftelse af e-mailadresse: Den henviste person har installeret og logget på Dropbox på computeren, men har ikke bekræftet sin e-mailadresse.
  • Gennemført: Både du og den henviste person har fået tildelt bonusplads.
  • Ikke kvalificeret: Modtageren er ikke kvalificeret til henvisningsprogrammet.
    • Det kan betyde, at modtageren allerede har en konto hos Dropbox, eller at modtageren forsøger at tilmelde sig fra den samme computer som dig.
    • Hvis du mener, at denne status er forkert, skal du tjekke din modtagers e-mailadresse og prøve igen.

Ofte stillede spørgsmål om henvisninger

Får jeg stadig kredit, hvis min ven tilmelder sig med en anden e-mailadresse?

Du optjener henvisningsbonusplads, så længe din ven opretter en konto ved hjælp af henvisningslinket i din invitation. Vedkommende behøver ikke at bruge den e-mailadresse, du har sendt invitationen til, for at tilmelde sig Dropbox.

Hvis din ven modtager henvisninger fra flere afsendere, er det kun afsenderen af det anvendte henvisningslink, der optjener bonusplads.

Tæller deling af en mappe som en henvisning?

Deling af en mappe tæller ikke som en henvisning.