Optjen mere plads ved at henvise venner

Du kan optjene ekstra plads ved at invitere dine venner til at prøve Dropbox:

• Basic-konti får 500 MB pr. henvisning og kan optjene op til 16 GB
  • Plus- og Professional-konti får 1 GB pr. henvisning og kan optjene op til 32 GB

Sådan sender du en henvisning:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på avataren øverst på en side.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Vælg Plan.
    • Hvis du har forbundet en arbejdskonto og en privat konto, skal du klikke på fanen Personlig.
  5. Klik på Inviter en ven.

Når du har sendt henvisningen, skal den person, du har henvist, udføre følgende trin, før I begge modtager bonuspladsen:

Bemærk! Deling af en mappe tæller ikke som en henvisning.

Hvor kan jeg finde status på de invitationer, jeg har sendt ud for henvisninger?

Sådan tjekker du status på de henvisninger, du har sendt:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på avataren øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik for at åbne fanen Plan.
    • Hvis du har forbundet en arbejdskonto og en privat konto, skal du klikke på fanen Personlig for at åbne den.
  5. Klik på Vis al optjent plads under Optjen mere plads.
  6. Under kolonnen Plads optjent kan du se status for henvisningen.

Få mere at vide om de forskellige henvisningsstatusser.

Får jeg stadig kredit, hvis min ven tilmelder sig med en anden e-mailadresse?

Du optjener henvisningsbonusplads, så snart din ven opretter en konto ved hjælp af henvisningslinket i din invitation. Den e-mailadresse, som den person, du henviste, bruger til at tilmelde sig, behøver ikke at være den samme som den e-mailadresse, du sendte henvisningsinvitationen til.

Hvis din ven modtager henvisninger fra flere afsendere, er det kun afsenderen af ​​det anvendte henvisningslink, der optjener bonusplads.

Kan jeg optjene bonusplads for henvisninger, der er sendt fra mit gratis Dropbox-team?

Hvis du er medlem af et gratis team, kan du ikke modtage henvisningsbonus i din arbejdsteamkonto. Hvis du vil anvende en bonus på din private konto, skal du kontakte Dropbox-support.

Android

Hvordan optjener jeg bonusplads ved at henvise fra Android-appen?

1. Tryk på menuknappen øverst til venstre i appen.
  2. Tryk på tandhjulsikonet (eller Indstillinger i ældre versioner af appen).
  3. Tryk på Inviter venner.

Dette genererer en e-mail med en unik henvisningskode. Du og den person, du henviste, optjener 500 MB bonusplads, hvis den henviste person gennemfører alle de nødvendige trin.

iPhone

Hvordan optjener jeg bonusplads ved at henvise fra iPhone-appen?

1. Tryk på fanen Indstillinger (tandhjulet) nederst på skærmen.
  2. Tryk på Fortæl venner om Dropbox.

Dette genererer en e-mail med en unik henvisningskode. Du og den person, du henviste, optjener 500 MB bonusplads, hvis den henviste person gennemfører alle de nødvendige trin.