Sådan ser du størrelsen på Dropbox-filer og -mapper

Opdateret Jan 12, 2024

Hvis du ikke er sikker på, hvor stor en fil eller mappe er, kan du kontrollere størrelsen på dropbox.com.

For at se størrelsen på en fil på dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Filstørrelsen vises under kolonnen Størrelse.
    • Hvis du ikke kan se kolonnen Størrelse, skal du holde markøren over en af kolonneoverskrifterne og klikke på rullepilen og derefter klikke på Størrelse.

For at se størrelsen på en mappe på dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Hold markøren over en kolonneoverskrift, og klik på rullepilen, og vælg derefter Størrelse.
  3. Hold markøren over navnet på mappen, og klik på det afkrydsningsfelt, der vises til venstre.
  4. Tryk på "..." (de tre prikker) ud for den mappe, du vil beregne størrelsen på.
  5. Klik Beregn størrelse.
  6. Vent på, at størrelsen bliver beregnet. Mappens størrelse vises i kolonnen Størrelse ved siden af mappen, når beregningen er gennemført.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvordan du nemt kan sende store filer med Dropbox.