Hvor mange filer kan jeg opbevare i min Dropbox-konto?

Opdateret Nov 07, 2023

Antallet af filer, du kan gemme i din Dropbox-konto, er begrænset af mængden af lagerplads i din Dropbox-konto. Hvis du løber tør for plads på din private konto, kan du overveje at opgradere til Dropbox Plus eller Professional.

Selvom du kan gemme så mange filer i Dropbox, som du har lagerplads til, har du muligvis ikke plads til at gemme alle filerne på din computer. Antallet af filer, du kan gemme på din computer, er begrænset af pladsen på harddisken. Hvis du er ved at løbe tør for ledig plads på din computer, kan du prøve at bruge selektiv synkronisering eller indstille dine Dropbox-filer og -mapper til Kun online.

Antal filer og ydeevnen i Dropbox til computeren

Dropbox-computerappens ydeevne kan blive forringet, hvis der synkroniseres mere end 300.000 filer til din computer. Det er en flydende grænse, der afhænger af hardwarespecifikationerne for den computer, som appen kører på. Nogle kunder kan synkronisere flere filer uden at få problemer.

Hvis du har mange filer gemt i Dropbox, og du gerne vil øge din computers ydeevne, kan du bruge selektiv synkronisering til at vælge, at kun bestemte filer skal synkroniseres til computeren. Du kan stadig få adgang til alle dine filer på dropbox.com og på de andre enheder, du har forbundet med din konto.

highlight icon

Bemærk! Grænsen gælder antallet af filer og ikke størrelsen på filerne. Det kan tage længere tid at synkronisere Dropbox-konti med et stort antal filer. Det er ikke nødvendigvis et tegn på et problem, hvis der opstår forsinkelser i synkroniseringen. Du kan justere indstillingerne for båndbredden for at forsøge at gøre synkroniseringen hurtigere.