Er min HP-enhed kvalificeret til Dropbox' pladskampagne?

Afsnit i artiklen:

Hvad er Dropbox-kampagnen på HP-enheder?

Når du bruger Dropbox på en HP-enhed, som er omfattet af et kampagnetilbud, er det lettere end nogensinde før at få adgang til dine vigtigste dokumenter, billeder og videoer, uanset hvor du er, og dele dem med andre.

Hvis du har købt en personlig computer eller Android-tablet fra HP i udvalgte lande, kan du være kvalificeret til at få 25 GB ekstra Dropbox-plads.

• Hvis du har købt din HP-enhed inden den 23. oktober 2015, er de 25 GB bonusplads til rådighed i 6 måneder fra den dato, hvor du aktiverer dem.
  • Hvis du har købt din HP-enhed den 23. oktober 2015 eller derefter, er de 25 GB bonusplads til rådighed i 12 måneder fra den dato, hvor du aktiverer dem.

Hvilke HP-enheder er omfattet af Dropbox' pladskampagne?

Udvalgte nye HP-, HP Pavilion- og HP Envy-computere i USA, Storbritannien, Australien og New Zealand. Kampagnen gælder ikke for HP EliteBook, HP ProBook, HP Spectre og HP ZBook.

Kampagnevilkår og kvalifikation

Hvor længe er kampagnen gyldig?

• Hvis du har købt din HP-enhed inden den 23. oktober 2015, er de 25 GB bonusplads til rådighed i 6 måneder fra den dato, hvor du aktiverer dem.
  • Hvis du har købt din HP-enhed den 23. oktober 2015 eller derefter, er de 25 GB bonusplads til rådighed i 12 måneder fra den dato, hvor du aktiverer dem.

Hvis jeg har købt flere enheder, som er omfattet af kampagnen, kan jeg så indløse det samme tilbud flere gange?

Nej. Hver enkelt Dropbox-konto kan kun indløse den samme type tilbud én gang.

Kan jeg overføre min kampagneplads til en anden Dropbox-konto?

Nej, kampagnepladsen kan ikke overføres, når den først er blevet indløst.

Kan jeg benytte kampagnen på en istandsat eller brugt enhed?

Nej. Kampagnepladsen gælder kun for den oprindelige køber af den kvalificerede enhed.

Kan jeg indløse kampagnepladsen på min nuværende Dropbox-konto?

Kampagneplads for enheder, der er købt efter 1. december 2016, er kun tilgængelig for nye Dropbox-konti.

Hvorfor er jeg ikke kvalificeret til at indløse kampagnepladsen?

Der kan være en række forskellige årsager til, at du ikke er kvalificeret til at indløse kampagnepladsen:

• Du kan kun indløse den samme type kampagnetilbud én gang. Du kan for eksempel ikke indløse HP-kampagnen mere end én gang, heller ikke selvom du køber flere kvalificerede HP-enheder.
  • Dropbox-appen var ikke forudinstalleret på din enhed.
  • Du købte din enhed brugt eller istandsat, og den tidligere ejer indløste det kampagnetilbud, der var knyttet til enheden. Hver enkelt enhed kan kun optjene kampagneplads én gang.
  • Din enhed er muligvis ikke kvalificeret til kampagnetilbuddet på grund af undtagelser i forhold til nogle lande og forhandlere.
  • Du loggede på en eksisterende konto. Kampagneplads for enheder, der er købt efter 1. december 2016, er kun tilgængelig for nye Dropbox-konti.

Indløsning af kampagnetilbud

Hvordan indløser jeg denne kampagne?

Gør følgende for at modtage de yderligere 25 GB plads i din Dropbox-konto:

1. Brug installationsprogrammet, der findes på din kvalificerede enhed, til at forbinde den til Dropbox.
  2. Opret en konto eller log på via Dropbox-applikationen på din kvalificerede enhed for at forbinde den til Dropbox.
  3. Gennemfør mindst fem trin i vores guide Kom i gang inden for 90 dage efter, at du har forbundet din kvalificerede enhed til din Dropbox-konto.

Hvordan forbinder jeg min HP-computer med Dropbox?

Du installerer Dropbox på din HP-computer ved at klikke på Dropbox-ikonet på proceslinjen. Du ser et vindue, der ligner nedenstående:

HP-webflow 1

Du kan oprette en ny Dropbox-konto ved at udfylde oplysningerne på denne side. Klik på Log på, hvis du allerede har en Dropbox-konto. De enheder, der er købt efter 1. december 2016, skal forbindes til en ny Dropbox-konto for at kunne modtage kampagnepladsen.

Når Dropbox-installationen er fuldført, vises der en systemmeddelelse om, at du skal fuldføre Kom i gang for at modtage din kampagneplads.

Jeg kan ikke indløse kampagnepladsen på en kvalificeret enhed. Kan I hjælpe mig?

Hvis du ikke kan indløse din kampagneplads fra din kvalificerede enhed, skal du tjekke følgende:

• Har du gennemført mindst fem ud af syv trin i vores guide Kom i gang? Bemærk, at du skal gennemføre disse trin inden for 90 dage efter, at du har forbundet din Dropbox-konto til din HP-enhed.
  • Har du logget på en eksisterende Dropbox-konto? Vær opmærksom på, at for enheder, der er købt efter 1. december 2016, vil kampagnepladsen kun være tilgængelig, hvis de forbindes med en ny Dropbox-konto.
  • Loggede du på med en anden Dropbox-konto? Du kan kun indløse kampagnetilbuddet med den første Dropbox-konto, du brugte til at logge på Dropbox på den kvalificerede enhed. Kampagnetilbuddet kan ikke overføres mellem konti.
  • Har du indløst et andet HP-kampagnetilbud? Hver bruger kan kun indløse samme type kampagnetilbud én gang.

Kampagnens ophør

Hvordan kan jeg se, hvornår min kampagneplads udløber?

Du kan tjekke, hvornår din kampagneplads udløber, ved at gå til din kontoside og klikke på Vis optjent plads.

Hvad sker der, når min kampagneplads udløber?

Når dit kampagnetilbud udløber, vil din Dropbox-pladsgrænse automatisk vende tilbage til det, den var uden kampagnepladsen. Hvis du for eksempel har en Basic-konto, vil din grænse vende tilbage til 2 GB plus eventuel plads, som du måtte have optjent gennem henvisninger eller andre bonusordninger.

Hvis du er over din grænse efter udløbsdatoen, vil du ikke længere kunne gemme nye billeder, videoer og dokumenter i Dropbox. Du kan få mere plads ved at opgradere til Dropbox Plus.

Relaterede links:

Vilkår for Dropbox' kampagne til HP-enheder

På de HP-computere og HP-tablets, hvor Dropbox-programmet er forudinstalleret, er kampagnen tilgængelig for den første bruger, som (a) opfylder kriterierne i tabellen nedenfor og (b) gennemfører Dropbox' "Kom i gang"-vejledning inden for 90 dage efter at have forbundet sin HP-enhed med sin Dropbox-konto. Kampagnen gælder til en enkelt privat Dropbox-konto, som i en fastsat periode vil modtage ekstra lagerplads (se pladsmængde og varighed i tabellen nedenfor) ud over den lagerplads, som Dropbox tilbyder med gratis konti. Hver enkelt bruger er kun kvalificeret til ét kampagnetilbud af denne type til en enkelt konto. Kampagnen er muligvis ikke tilgængelig for de brugere, som tidligere har modtaget et Dropbox-kampagnetilbud gennem køb af en anden enhed end HP. Når kampagneperioden slutter, vil den kampagneplads, som er blevet tilføjet til brugerens Dropbox-tjeneste, automatisk blive fjernet. Brug af Dropbox skal ske i henhold til Dropbox' servicebetingelser, politik for beskyttelse af personlige oplysninger og andre vilkår, som findes på http://www.dropbox.com/terms. Kampagnetilbuddet kan ikke benyttes i Cuba, Iran, Kina, Nordkorea, Sudan, Syrien, Krim-regionen eller nogen andre lande, hvor tjenesten er forbudt.

Plads

Varighed

Eksisterende eller ny bruger?

Købsdato

25 GB 6 måneder Nye eller eksisterende brugere Købt før 23. oktober 2015
25 GB 12 måneder Nye eller eksisterende brugere Købt efter 23. oktober 2015 og før 1. december 2016
25 GB 12 måneder Kun nye brugere Købt efter 1. december 2016