Begrænset diskplads sammenlignet med lagerplads i Dropbox

Hvis du har modtaget følgende fejlmeddelelse, kan det skyldes, at Dropbox ikke kan synkronisere filer til din computer, fordi din computers harddisk er fyldt op.

Hvis Dropbox skal synkronisere fuldstændigt, skal du have mindst lige så meget ledig plads på din harddisk, som du har lagerplads på din Dropbox-konto. Hvis du vil flytte filer fra en ekstern harddisk til din Dropbox-mappe, skal du både have tilstrækkelig plads på din Dropbox-konto og på din computers harddisk, hvis det skal kunne lade sig gøre.

Sådan ser du, hvor meget ledig plads du har på din harddisk:

Macintosh

1. Åbn et Finder-vindue.
  2. Tryk på Cmd+Skift+C.
  3. Højreklik på harddiskikonet, og vælg Vis info. I pop op-vinduet kan du se, hvor stor kapacitet din harddisk har, og hvor meget plads der er tilbage.

Vista/Win7/Win8/Win10

Når du klikker på Computer, kan du i vinduet Stifinder se, hvor meget ledig plads du har tilbage. Hvis du ikke kan det, skal du højreklikke på din harddisk og vælge Egenskaber i pop op-menuen.

Windows XP

Når du klikker på Min computer, kan du i vinduet Stifinder se, hvor meget ledig plads du har tilbage. Hvis du ikke kan det, skal du højreklikke på din harddisk og vælge Egenskaber i pop op-menuen.

Dropbox synkroniserer filer til din Dropbox-mappe, indtil din harddisk ikke kan rumme mere. Når din harddisk er fyldt, bliver du nødt til at frigøre plads for at kunne synkronisere flere filer. Selvom din harddisk er fyldt op, har du altid adgang til dine filer på dropbox.com.

Hvis din harddisk er mindre end din Dropbox, eller du vil frigøre plads på din computer, kan du vælge, hvilke filer du vil synkronisere til din computer via Selektiv synkronisering. Du angiver indstillinger for Selektiv synkronisering under indstillingerne for Dropbox på computeren.