Jeg er ved at løbe tør for diskplads

Hvis du ser en fejlmeddelelse om begrænset diskplads, kan det skyldes, at Dropbox ikke kan synkronisere filer til din computer, fordi din computers harddisk er fyldt.

Afsnit i artiklen:

Sådan ser du, om du er løbet tør for diskplads eller Dropbox-lagerplads

Hvis du ser fejlmeddelelsen "Startdisken er næsten fuld." på Mac eller "Du er ved at løbe tør for diskplads på [drevnavn]." i Windows, er der meget lidt plads tilbage på din computers harddisk.

Hvis du ser fejlmeddelelsen "Din Dropbox er fyldt.", er der ikke mere lagerplads på din Dropbox-konto.

Sådan tjekker du den ledige plads på din harddisk

Sådan tjekker du den ledige diskplads på en Mac-computer:

1. Åbn et Finder-vindue.
  2. Tryk på Cmd+Skift+C.
  3. Højreklik på harddiskikonet, og vælg Vis info. I pop op-vinduet kan du se, hvor stor kapacitet din harddisk har, og hvor meget plads der er tilbage.

Sådan tjekker du den ledige diskplads på en Windows-computer:

Åbn Computer, hvor du kan se, hvor meget ledig plads du har. Hvis du ikke kan det, skal du højreklikke på din harddisk og vælge Egenskaber i menuen.

Sådan fungerer Dropbox-lagerpladsen sammen med pladsen på din harddisk

Hvis Dropbox skal synkronisere fuldstændigt, skal du have mindst lige så meget ledig plads på din harddisk som mængden af data på din Dropbox-konto. Hvis du vil flytte filer fra en ekstern harddisk til din Dropbox-mappe, skal du både have tilstrækkelig plads på din Dropbox-konto og på din computers harddisk.

Dropbox synkroniserer filer til Dropbox-mappen på din harddisk, indtil harddisken ikke kan rumme mere. Når din harddisk er fyldt, bliver du nødt til at frigøre plads på den for at kunne synkronisere flere filer. Selvom din harddisk er fyldt, har du altid adgang til dine filer på dropbox.com.

Hvis din harddisk er mindre end din Dropbox-konto, eller du vil frigøre plads på din computer, kan du vælge, hvilke filer du vil synkronisere til din computer, via Selektiv synkronisering. Du finder dine indstillinger for Selektiv synkronisering i indstillingerne for Dropbox på computeren.