Sådan foretages fejlfinding af problemer med diskplads

Opdateret Sep 05, 2023
Hvis du ser fejlmeddelelsen "Du er ved at løbe tør for diskplads" (Windows) eller "Din startdisk er næsten fuld" (Mac), så mangler din computer plads på harddisken.
highlight icon

Bemærk! Hvis du ser fejlmeddelelsen "Din Dropbox er fyldt", er du løbet tør for lagerplads på din Dropbox-konto, ikke på din harddisk. Sådan fejlfinder du problemer med din lagerpladsbegrænsning i Dropbox.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvordan Dropbox kan hjælpe dig med at spare plads.

Du har et par muligheder, hvis du er ved at løbe tør for plads på din harddisk:

Skab plads på din harddisk

Der er flere måder at skabe mere plads på din harddisk. Du kan f.eks. optimere lagerpladsen og flytte eller slette filer på din computer.

Brug selektiv synkronisering, eller indstil filer til kun at være online

Hvis Dropbox bruger for meget diskplads, kan du bruge selektiv synkronisering eller indstille filer til kun at være online, så du sparer plads på din computer.

Bemærk: Dropbox Basic-brugere kan ikke angive filer til kun at være online, medmindre de har opdateret til den nyeste version af Dropbox til macOS på File Provider. Hvis du er på Dropbox Basic, og du vil spare lagerplads på din enhed, kan du bruge selektiv synkronisering. Eller du kan opgradere din konto.