{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Kampagne: Thingiverse + Dropbox 20 GB

Hvis du er Thingiverse-kunde, kan du være berettiget til 20 GB Dropbox-plads i seks måneder. Betingelser for at være berettiget til denne Dropbox-kampagne:

• Thingiverse skal have givet dig besked om kampagnen
  • Du skal have downloadet en 3D-fil fra Thingiverse-websitet for første gang efter september 2018

Sådan indløser du Thingiverse-kampagnen

Hvis du er berettiget til kampagnen, skal du følge disse trin for at indløse dit kampagnetilbud:

1. Se kampagnemeddelelsen fra Thingiverse.
  2. Klik på knappen for at indløse tilbuddet.
  3. Thingiverse omdirigerer dig til Dropbox-godkendelsessiden.
  4. Log på, eller opret en Dropbox-konto.
  5. Godkend, at Thingiverse får adgang til dine Dropbox-kontooplysninger
    • Bemærk! Thingiverse får ikke adgang til dine filer eller mapper.
  6. Hvis du er berettiget til kampagnen, bliver du omdirigeret til en side, hvor du kan indløse tilbuddet.
  7. Klik på Send for at indløse din plads.

Sådan ser du, om du har fået kampagnepladsen

Sådan ser du, om du har indløst Thingiverse-kampagnetilbuddet på 20 GB plads:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Klik på Plan.
  5. Under Optjen mere plads bør du se en kampagne med navnet “Kampagnekupon” samt mængden af plads og den dato, du indløste kampagnetilbuddet.

Hvad sker der, når mit kampagnetilbud udløber?

Seks måneder efter, at du har indløst de 20 GB plads, bliver de automatisk fjernet fra din konto. Du vil fortsat have adgang til alt dit indhold – også hvis du overskrider din pladsgrænse. Hvis du er over din pladsgrænse, når kampagnetilbuddet udløber, kan du ikke gemme nye filer i Dropbox eller ændre eksisterende filer. Du kan få mere plads ved at opgradere til Dropbox Plus eller Professional.

Vilkår for Dropbox + Thingiverse-kampagnen

Denne kampagne er tilgængelig for de Thingiverse-kunder, der har downloadet deres første 3D-fil, og som er berettigede til kampagnen. De berettigede brugere kan indløse kampagnetilbuddet ved at (a) logge på deres Dropbox-konto eller oprette en ny Dropbox-konto, (b) godkende, at Thingiverse får adgang til deres Dropbox-kontooplysninger, og (c) indsende den viste kupon. Kampagnetilbuddet gælder for en enkelt Dropbox-konto med et privat abonnement, som i 6 måneder fra datoen for indløsningen vil få 20 GB ekstra lagerplads ud over den lagerplads, som Dropbox tilbyder brugere med gratis konti samt Plus- og Professional-konti. Kampagnetilbuddet kan ikke indløses, hvis brugeren er medlem af et team. Den enkelte bruger kan kun benytte sig af ét kampagnetilbud af denne type til en enkelt konto. Når kampagneperioden på seks måneder slutter, vil kampagnepladsen på 20 GB, som er blevet tilføjet til brugerens Dropbox-tjeneste, automatisk blive fjernet. Brug af Dropbox skal ske i henhold til Dropbox' servicebetingelser, politik for beskyttelse af personlige oplysninger og andre vilkår. Kampagnen er ikke tilgængelig i Kina, Cuba, Iran, Nordkorea, Sudan og Syrien.