Kan jeg uploade store filer til Dropbox?

Du kan uploade filer via computerappen eller mobilapps, uanset hvor store de er.

De filer, der uploades til dropbox.com, må højst være på 20 GB.

Alle de filer, der uploades til din Dropbox, skal være mindre end din lagerkvote. Hvis din konto f.eks. har en lagerkvote på 2 GB, kan du uploade én fil på 2 GB eller mange filer, som tilsammen fylder 2 GB. Hvis du har overskredet din lagerkvote, stopper Dropbox synkroniseringen.

Bemærk! Filer, der uploades via API'en, må højst fylde 350 GB.