{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Dropbox kan ikke få adgang til registreringsdatabasen i Windows

Hvis du får vist en fejlmeddelelse om, at Dropbox ikke kan få adgang til din registreringsdatabase, betyder det, at Dropbox forsøger at få adgang til nødvendige kontooplysninger ved hjælp af registreringsdatabasen i Windows, men bliver nægtet tilladelse.

Som regel skyldes det, at der kræves adgangsoplysninger fra en gammel eller forældet brugerkonto for at få adgang til registreringsdatabasen. Du løser problemet ved at nulstille din adgangskode til Windows.

Hvis en nulstilling af din adgangskode ikke løser problemet, finder du yderligere fejlfindingsmetoder nederst i denne artikel.

Nulstil din adgangskode til Windows

1. Klik på Kontrolpanel i menuen Start i Windows.
  2. Åbn Brugerkonti.
  3. Klik på din konto, og tryk på Skift adgangskode.
  4. Indtast din nye adgangskode to gange, og tryk på Skift adgangskode.

Prøv at geninstallere Dropbox, når du har nulstillet din adgangskode. Installationen skulle nu fungere uden problemer. Hvis problemet fortsætter, er tilladelserne for visse filer i din mappe muligvis konfigureret forkert. Det kan du løse på følgende måde:

Ret mappetilladelser i Windows

1. Luk Dropbox fra Dropbox-menuen.
  2. Klik på menuen Start. Søg efter Kommandopromt, eller vælg Alle programmer > Tilbehør > Kommandoprompt.
  3. Kopiér og indsæt følgende linjer på kommandolinjen én ad gangen, præcis som de står her. Du indsætter kopieret tekst i Kommandoprompt ved at højreklikke og vælge Sæt ind.
    • cd %APPDATA%\Microsoft\Protect
    • attrib -s -h -r credhist
    • attrib +s +h credhist
  4. Genstart Dropbox.

Hvis ovenstående bestræbelser ikke har løst problemet, kan du muligvis fjerne posten fra registreringsdatabasen manuelt. Oplysningerne i registreringsdatabasen i Windows er særdeles følsomme, så du bør kun gøre forsøget, hvis du er fortrolig med at redigere i databasen.

Få flere oplysninger

Du finder baggrundsoplysninger i Microsoft Knowledge Base, herunder en fuldstændig og opdateret vejledning i, hvordan du redigerer registreringsdatabasen i Windows.

Fjern Dropbox-oplysninger fra registreringsdatabasen i Windows

Du skal have administratorrettigheder for at redigere din registreringsdatabase.

1. Klik på knappen Start. Indtast REGEDIT i søgefeltet, og tryk på Enter.
  2. Du finder ks-nøglen i følgende sti:
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Dropbox\ks.
  3. Højreklik på ks, og vælg Slet.

Reparer KeyStore-tilladelser

Hvis du får vist fejlmeddelelsen "ks-nøglen kunne ikke slettes: Der opstod en fejl under sletning af nøglen", skal du gøre følgende:

1. Højreklik på ks-nøglen.
  2. Vælg Tilladelser.
  3. Hvis dit logonnavn til Windows ikke vises under Gruppe- eller brugernavne, skal du trykke på Tilføj for at tilføje din konto.
  4. Vælg dit logonnavn fra Gruppe- eller brugernavne.
  5. Klik på afkrydsningsfeltet under Tillad ud for tilladelsen Fuld kontrol.

Tilføj dig selv som ejer

1. Klik på knappen Avanceret.
  2. Vælg fanen Ejer.
  3. Vælg dit navn på listen, og markér feltet ud for Erstat ejer af underbeholder og objekter.

Du får muligvis vist en fejlmeddelelse. Der er nogle objekter i registreringsdatabasen, hvor du ikke kan ændre ejerskabet. Som det beskrives i dette Microsoft-forum, er det helt normalt, og du kan ignorere advarslen.