Sådan ser du, om dine filer og mapper synkroniseres

Opdateret Dec 04, 2023

Dropbox-computerappen skal opdatere (eller "synkronisere"), når du tilføjer eller opdaterer filer på din Dropbox-konto.

I denne artikel beskrives det, hvordan du:

• Kontrollér, om din filer synkroniseres
  • Kontrollér synkroniseringsstatussen for dine filer og mapper
  • Ret den rækkefølge, dine filer synkroniseres i
  • Hvad kan du gøre, hvis dine filer ikke synkroniseres?

Du kan også se, hvordan du stopper og fortsætter synkroniseringen.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at synkronisere filer med Dropbox.

Sådan ser du, om dine filer og mapper synkroniseres

Sådan kontrollerer du synkroniseringsstatussen for alle filer og mapper:

1. Klik på Dropbox-ikonet på din proceslinje (Windows) eller menulinje (Mac).
  2. Synkroniseringsstatussen vises nederst i det viste vindue. Du kan få vist følgende:
    • Indekserer: Denne status betyder, at dine filer klargøres til synkronisering med din Dropbox-konto. Når filerne har denne status, afspejles ændringer i filerne ikke.
    • Synkroniserer [filnavn]: Denne status angiver, at en bestemt fil synkroniseres med din Dropbox-konto.
    • Synkroniserer [x] filer: Denne status angiver, at et bestemt antal filer er ved at blive synkroniseret med din Dropbox-konto.
    • Synkroniseringen er sat på pause indtil [x]: Denne status angiver, at du har sat synkroniseringen på pause. Du kan vælge at sætte synkroniseringen på pause i 30 minutter1 timeIndtil i morgen eller På ubestemt tid. Denne status viser tidspunktet for, hvornår pausen udløber.
    • Dine filer er opdateret: Denne status angiver, at dine filer er synkroniseret til din Dropbox-konto, og at de er opdateret.
    • Starter: Denne status betyder, at Dropbox-computerappen er ved at starte.
    • Opretter forbindelse til komponenter (kun på Dropbox til macOS på File Provider): Denne status er en del af startprocessen for Dropbox-computerappen, og den viser, at appen opretter forbindelse til alle de komponenter, der kræves for at køre på macOS.
highlight icon

Bemærk! Dropbox Backup-brugere vil få vist andre meddelelser til nogle af synkroniseringsstatusserne.

Sådan kontrollerer du synkroniseringsstatussen for en bestemt fil eller mappe

Sådan kontrollerer du synkroniseringsstatussen for en bestemt fil eller mappe:

1. Åbn Dropbox-mappen i Stifinder (Windows) eller Finder (Mac).
  2. Find den fil eller mappe, du vil kontrollere.
    • Bemærk! Du kan bruge søgelinjen øverst til højre til at finde filen eller mappen.
  3. Se synkroniseringsikonet ud for filen eller mappen. Få mere at vide om de forskellige synkroniseringsikoner, og se, hvad de betyder.

Vælg, hvilke mapper der skal synkroniseres med Selektiv synkronisering

Selektiv synkronisering giver dig mulighed for at vælge, hvilke Dropbox-mapper der skal gemmes på eller fjernes fra computerens harddisk.

Se, hvordan du bruger selektiv synkronisering.

Sådan ændrer du den rækkefølge, dine filer og mapper synkroniseres i

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac).
  2. Klik på fanen Synkroniseringshistorik nær toppen.
    • Dropbox Backup-brugere får i stedet vist Synkronisering og sikkerhedskopier.
  3. Hvis filerne og mapperne synkroniseres, vises de i den rækkefølge, de synkroniseres i.
  4. Peg på den fil, du vil prioritere.
  5. Klik på Synkroniser som det næste.

Hvad kan du gøre, hvis dine filer ikke synkroniseres?

Hvis synkroniserede filer eller mapper ikke vises lokalt på din enhed eller på din Dropbox-konto, er der flere måder, hvorpå du kan foretage fejlfinding og løse problemet.

Se, hvordan du foretager fejlfinding og løser problemet med, at filer ikke synkroniseres.

Ofte stillede spørgsmål om synkroniseringsstatussen

Hvad skal jeg gøre, når Dropbox-computerappen viser, at alt er opdateret, men der mangler filer?

Hvis din Dropbox-computerapp unøjagtigt rapporterer, at alt er opdateret, når du ved, at der mangler filer på din konto, kan der være flere årsager:

• Filerne er stadig i gang med at blive synkroniseret – Det kan tage ekstra tid at synkronisere store filer til din enhed.
  • Appen skal genstartes – Hvis en fejl har medført, at appen stopper synkroniseringen, kan du lukke appen og åbne den igen for at se, om det løser problemet.
  • Appen skal geninstalleres – Der kan være et problem med din installation af Dropbox-computerappen. Fjern appen, og geninstaller den for at se, om det løser fejlen.

Læs mere om fejlfinding i forbindelse med synkroniseringsproblemer.

Hvor kan jeg få adgang til synkroniseringsindstillingerne?

Synkroniseringsindstillingerne kan ændres på fanen Synkroniseringpræferencerne i Dropbox-computerappen.

Her kan du indstille, hvordan Dropbox behandler nye filer, vælge, hvilke mapper der skal synkroniseres, og flytte Dropbox-mappen til en anden placering på din computer.

Se, hvordan du kan få vist dine Dropbox-præferencer fra proceslinjen eller menulinjen