Sådan prioriterer du, hvilke filer der skal synkroniseres først

Denne funktion er kun tilgængelig for dem, der har en Dropbox Professional- eller Business-konto.

Når en fil synkroniseres, kan du vælge at prioritere den i Dropbox-appen på din computer, så den synkroniseres før andre filer. Du kan ikke prioritere mapper eller pakkefiler.

Sådan prioriterer du en fil i din synkroniseringskø:

1. Klik på Finder (Mac) eller Start (Windows), og klik derefter på din Dropbox-mappe.
  2. Træk og slip den fil, du vil synkronisere, til din Dropbox-mappe.
  3. Når der vises et blåt synkroniseringsikon på filen, skal du højreklikke på filen og vælge Synkroniser nu
  4. Filen prioriteres over alle de filer, du ikke har valgt til Synkroniser nu.

Bemærk! Hvis du opretter et delt link til en fil, bliver filen automatisk føjet til gruppen af prioriterede filer.