Hvad sker der, hvis indholdet af min Dropbox-mappe ikke kan være på min harddisk? Kan jeg vælge, hvilke filer der skal synkroniseres?

Dropbox synkroniserer filer til din computer efter størrelse. Først synkroniseres de mindste filer i Dropbox-mappen, og derefter fortsætter Dropbox med større og større filer, indtil der enten ikke er flere filer at synkronisere, eller du løber tør for plads på din harddisk.

Hvis du har flere filer i din Dropbox, end der er plads til på din harddisk, kan du vælge, at nogle af mapperne i Dropbox-mappen ikke skal synkroniseres til din computer. Du vælger mapperne ved at bruge selektiv synkronisering.

Selektiv synkronisering giver dig mulighed for at ekskludere de mapper, du ikke vil synkronisere, på den enkelte computer. Du kan f.eks. ekskludere dine hjemmevideoer fra synkronisering til din arbejdscomputer eller forhindre alle større filer i at blive synkroniseret til din bærbare computer. Du angiver din selektive synkronisering ved at vælge de mapper, du vil ekskludere, i dine indstillinger i Dropbox-programmet.

Bemærk! Vent, til mappen er helt uploadet (det grønne flueben vises), før du fravælger mappen i indstillingerne for selektiv synkronisering.