Hvorfor opdateres mine præferencer for selektiv synkronisering ikke?

Dropbox kan måske ikke opdatere dine præferencer for selektiv synkronisering i følgende tilfælde:

Du har ikke ret meget plads tilbage på harddisken

Der er måske ikke plads til at gemme de data, der kræves for at opdatere dine præferencer for selektiv synkronisering.

Du kan se, om det er tilfældet, ved at kontrollere den ledige plads på harddisken. Hvis der er meget lidt ledig plads på harddisken, og du ikke kan skabe plads ved hjælp af selektiv synkronisering, skal du skabe plads et andet sted end i Dropbox-mappen.

Filer eller mapper er i brug

Dropbox kan ikke synkronisere mapper (eller filerne i dem) selektivt, hvis de bruges i andre programmer.

Du løser problemet ved at lukke de programmer, der bruger filer i Dropbox-mappen, før du opdaterer præferencerne for selektiv synkronisering.

Forkerte filtilladelser

Hvis filerne i din Dropbox ikke har de korrekte tilladelser, kan Dropbox muligvis ikke synkronisere dem. Brug nedenstående menu til for at foretage fejlfinding af filtilladelserne i dit specifikke operativsystem.

Linux

1. Højreklik på Dropbox-menuen på menulinjen, og vælg Afslut. Se, hvordan du finder menulinjen.
  2. Åbn et Terminal-vindue, og kopiér og indsæt følgende kommandoer i Terminal.
    • Vigtigt! I kommandoerne herunder antager vi, at din Dropbox-mappe er placeret på standardstien. Hvis du har placeret din Dropbox-mappe et andet sted, skal du udskifte alle forekomster af ~/Dropbox med den fulde sti til din Dropbox-mappe angivet i anførselstegn. Hvis din Dropbox-mappe f.eks. er placeret på stien /Volumes/AndenPlacering/Dropbox, skal du udskifte ~/Dropbox med "https://www.dropbox.com/Volumes/AndenPlacering/Dropbox" i de følgende kommandolinjer.
    • Når prompten igen vises i Terminal, er den enkelte opgave blevet udført, og du kan angive den næste kommando. Hvis en kommando returnerer en fejl, eller den ikke reagerer inden for en time, kan du prøve at genstarte computeren og gentage disse trin.
  3. sudo chown "$USER" "$HOME"
    sudo chown -R "$USER" ~/Dropbox ~/.dropbox
    sudo chattr -R -i ~/Dropbox
    sudo chmod -R u+rw ~/Dropbox ~/.dropbox

4. Genstart Dropbox ved at gå til menuen Internet under Programmer.

Mac

1. Klik på Dropbox-ikonet på menulinjen. Se, hvordan du finder menulinjen.
  2. Klik på tandhjulet, og vælg Afslut Dropbox.
  3. Åbn appen Terminal (i /Programmer/Hjælpeprogrammer/Terminal).
  4. Kopiér og indsæt følgende linjer én ad gangen i Terminal. Tryk på Return efter hver linje.
    • Du bliver bedt om at angive adgangskoden til din computer (ikke adgangskoden til Dropbox), når du har indsat den første kommando. Adgangskodefeltet i Terminal forbliver tomt, mens du skriver adgangskoden. Når du har skrevet adgangskoden, skal du trykke på Return.
    • Vigtigt! Vi antager, at din Dropbox-mappe er placeret i standardstien. Hvis du har placeret din Dropbox-mappe et andet sted, skal du udskifte alle forekomster af ~/Dropbox med den fulde sti til din Dropbox-mappe angivet i anførselstegn. Hvis din Dropbox-mappe f.eks. er placeret i stien /Volumes/AndenPlacering/Dropbox, skal du udskifte ~/Dropbox i de følgende instruktioner med "/Volumes/AndenPlacering/Dropbox".
    • Når prompten igen vises i Terminal, er den enkelte opgave blevet udført, og du kan angive den næste kommando. Hvis en kommando returnerer en fejl, eller den ikke reagerer inden for en time, kan du prøve at genstarte computeren og gentage disse trin.
  5. sudo chflags -R nouchg ~/Dropbox ~/.dropbox ~/.dropbox-master
    sudo chown "$USER" "$HOME"
    sudo chown -R "$USER" ~/Dropbox ~/.dropbox
    sudo chmod -RN ~/.dropbox ~/Dropbox
    chmod -R u+rw ~/Dropbox ~/.dropbox

Rul til højre for at se mere af kodestykket

6. Genstart Dropbox ved at dobbeltklikke på Dropbox-ikonet i mappen Programmer.

Windows

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen. Se, hvordan du finder proceslinjen.
  2. Klik på tandhjulet, og vælg Afslut Dropbox.
  3. Tryk på Windows-tasten + R (på samme tid).
  4. Skriv cmd, og tryk på Enter for at åbne kommandoprompten.
  5. Kopiér og indsæt følgende linjer én ad gangen på kommandolinjen. Tryk på Enter efter hver linje.
    • Hvis din Dropbox-mappe ikke er placeret på stien C:\Users\DinBruger\Dropbox, skal du ændre den første kommando, så den peger på den faktiske placering. Hvis din Dropbox f.eks. er placeret i D:\Dropbox, skal du ændre kommandoen til:
      icacls "D:\Dropbox" /grant "%USERNAME%":(F) /T

Uanset, hvor din Dropbox-mappe er placeret, vil de øvrige kommandoer forblive uændrede.
    • Afhængigt af størrelsen på din Dropbox kan denne handling tage længere tid. Vent, indtil C:\ vises, inden du går til næste trin.
  6. icacls "%HOMEPATH%\Dropbox" /grant "%USERNAME%":(F) /T
    icacls "%APPDATA%\Dropbox" /grant "%USERNAME%":(F) /T

Rul til højre for at se mere af kodestykket

7. Gå til menuen Start, og vælg Programmer.
  8. Vælg Dropbox.

Windows XP

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen. Se, hvordan du finder proceslinjen.
  2. Klik på tandhjulet, og vælg Afslut Dropbox.
  3. Tryk på Windows-tasten + R (på samme tid).
  4. Skriv cmd, og tryk på Enter for at åbne kommandoprompten.
    • Hvis din Dropbox-mappe ikke er placeret på stien C:\Users\DinBruger\Dropbox, skal du ændre den første kommando, så den peger på den faktiske placering. Hvis din Dropbox f.eks. er placeret i D:\Dropbox, skal du ændre kommandoen til:
      cacls "D:\Dropbox" /grant "%USERNAME%":(F) /T

Uanset, hvor din Dropbox-mappe er placeret, vil de øvrige kommandoer forblive uændrede.
    • Afhængigt af størrelsen på din Dropbox kan denne handling tage længere tid. Vent, indtil C:\ vises igen.
  5. cacls "%HOMEPATH%\My Documents\Dropbox" /G "%USERNAME%":F /T
    cacls "%APPDATA%\Dropbox" /G "%USERNAME%":F /T

Rul til højre for at se mere af kodestykket

6. Gå til menuen Start, og vælg Programmer.
  7. Vælg Dropbox.

Du bruger symbolske links eller referencefiler

Vi fraråder på det kraftigste metoder, der føjer filreferencer (symbolske links, samlingspunkter eller netværksmapper) til Dropbox-mappen. Referencefiler kan ikke blot forstyrre præferencerne for selektiv synkronisering, men også medføre høj CPU-belastning, dårlig synkroniseringsydeevne, andre problemer med ydeevnen og unøjagtige oplysninger om pladsforbruget.