Dropbox stopper med at synkronisere, kan ikke åbnes eller rapporterer en fejl

Hvis den version af Dropbox, du har installeret på din computer, opfører sig på en eller flere af følgende måder, er installationen muligvis utilgængelig eller beskadiget:

• Dropbox lukker, så snart det er åbnet.
  • Dropbox åbner ikke og rapporterer en fejlmeddelelse. Hvis fejlmeddelelsen er "OperationalError" eller "BrokenTempDirError", skal du rette tilladelserne for mappen %TEMP%.
  • Dropbox synkroniserer ikke og rapporterer, at du bruger en gammel version af applikationen.
  • Dropbox-ikonet på proces-/menulinjen synkroniserer kontinuerligt (indikeret af roterende pile på et blåt ikon) uden at opnå nogen form for fremgang.
  • Synkroniseringsstatussen i din Dropbox-menu er "Tilladelse nægtet" eller "Afvist af server".
  • Genvejsmenuen i Dropbox mangler.
  • Synkroniseringsikonerne vises ikke korrekt.

Hvis Dropbox ser ud til at hænge i længere tid under synkroniseringen, og der ikke vises nogen synkroniseringshastighed i statussen, skal du i første omgang sikre dig, at dit antivirusprogram ikke forstyrrer Dropbox-programmet. Der er tale om et kendt problem i forbindelse med antivirusprogrammer:

Hvis det sker for dig, kan du enten føje Dropbox til dit antivirusprograms hvidliste eller deaktivere programmet helt. Genstart derefter Dropbox.

TuneUp Utilities (Windows) optimerer også gerne din computer ved at fjerne Dropbox. Hvis TuneUp kører på din computer, kan det være en idé at deaktivere applikationen og geninstallere Dropbox. Du kan rapportere problemet med TuneUp gennem deres onlineformular.

Hvis du ikke har installeret noget antivirusprogram, eller du er sikker på, at det ikke forstyrrer Dropbox, er dine Dropbox-indstillinger sandsynligvis utilgængelige. Hvis dine indstillinger er beskadiget, kan du nulstille dem ved først at afbryde og derefter genoprette forbindelsen mellem din computer og din Dropbox-konto. Bare rolig. Der sker ikke noget med filerne i din Dropbox-mappe.

Var det ikke svar på dit spørgsmål? Spørg eksperterne i vores community.

Dropbox' forummer

Få flere oplysninger

Hvis du ikke kan løse problemet ved at afbryde og derefter genoprette forbindelsen mellem din computer og din Dropbox-konto, er der muligvis problemer med de tilladelser, der giver adgang til dine indstillinger. Hvis det er tilfældet, kan du fjerne dine indstillinger manuelt gennem en administrativ konto. Sådan gør du:

Linux

I Linux

1. Luk Dropbox ved at højreklikke på Dropbox-menuen på menulinjen og vælge Afslut.
  2. Åbn et terminalvindue, og kopiér og indsæt den følgende linje i terminalen (nøjagtigt som den er skrevet nedenfor):
    sudo chown "$USER" "$HOME"
    sudo chown -R "$USER" ~/Dropbox ~/.dropbox
    sudo chattr -R -i ~/Dropbox
    sudo chmod -R u+rw ~/Dropbox ~/.dropbox

Hvis Dropbox-mappen ikke er placeret på ~/Dropbox, skal du ændre alle ovenstående kommandoer, så de peger på den korrekte placering.
  3. Genstart Dropbox ved at gå til menuen Internet under Programmer.

Macintosh

I Mac OS X

1. Luk Dropbox ved at klikke på Dropbox-ikonet på menulinjen, klikke på tandhjulet og vælge Afslut Dropbox i pop op-menuen.
  2. Åbn din Terminal-app (placeret i /Programmer/Hjælpeprogrammer/Terminal).
  3. Kopiér og indsæt følgende linjer én ad gangen i Terminalen. Tryk på Return efter hver enkelt.
    • Indtast ikke kommandoer manuelt.
    • Du bliver bedt om at angive adgangskoden til din computer (ikke adgangskoden til Dropbox), når du har indsat den første kommando. Bemærk, at adgangskodefeltet i terminalen forbliver tomt, mens du indtaster din adgangskode. Tryk på Retur, når du er færdig.
    • Vigtigt! Vi antager, at din Dropbox-mappe er placeret på standardstien. Hvis du har placeret din Dropbox-mappe et andet sted, skal du udskifte alle forekomster af ~/Dropbox med den fulde sti til din Dropbox-mappe med anførselstegn omkring. Hvis din Dropbox-mappe f.eks. er placeret på stien /Volumes/AndenPlacering/Dropbox, skal du udskifte ~/Dropbox med "https://www.dropbox.com/Volumes/AndenPlacering/Dropbox" i de følgende kommandolinjer.
  4. sudo chflags -R nouchg ~/Dropbox ~/.dropbox
    sudo chown "$USER" "$HOME"
    sudo chown -R "$USER" ~/Dropbox ~/.dropbox
    sudo chmod -RN ~/.dropbox ~/Dropbox
    chmod -R u+rw ~/Dropbox ~/.dropbox

5. Genstart Dropbox. Dropbox er placeret i mappen Programmer.

Vista/Win7/Win8/Win10

I Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8

1. Luk Dropbox ved at klikke på Dropbox-ikonet på proceslinjen, klikke på tandhjulet i meddelelsespanelet og vælge Afslut Dropbox i menuen.
  2. Tryk på Windows-tasten + R (på samme tid). Indtast cmd, og tryk på Enter for at åbne en kommandoprompt.
  3. Kopiér og indsæt følgende linjer én ad gangen i kommandoprompt. Tryk på Enter efter hver enkelt. Sørg for, at du kopierer og indsætter kommandoerne (indtast dem ikke manuelt), da det kan forårsage betydelige problemer, hvis du laver fejl. Du kan kun indsætte dem ved at højreklikke og vælge Sæt ind.
    icacls "%HOMEPATH%\Dropbox" /grant "%USERNAME%":(F) /T
    icacls "%APPDATA%\Dropbox" /grant "%USERNAME%":(F) /T
    icacls "%LOCALAPPDATA%\Dropbox" /grant "%USERNAME%":F /T
    icacls "%PROGRAMFILES%\Dropbox" /grant "%USERNAME%":F /T

Hvis Dropbox-mappen ikke er placeret på stien C:\Brugere\DinBruger\Dropbox, skal du ændre den første kommando, så den peger på den aktuelle placering. Hvis din Dropbox f.eks. er placeret på D:\Dropbox, skal kommandoen se således ud:
    icacls "D:\Dropbox" /grant "%USERNAME%":(F) /T

Du skal ikke ændre de øvrige kommandoer. Bemærk, at det alt efter størrelsen på din Dropbox kan tage noget tid af gennemføre operationen. Vent på, at C:\ bliver vist igen.
  4. Genstart Dropbox ved at gå til menuen Start, vælge Programmer og til sidst Dropbox.

• Bemærk! Hvis du ikke kan se Dropbox under Programmer, skal du genstarte Dropbox ved indsætte %APPDATA%\Dropbox i et Windows Stifinder-vindue og dobbeltklikke på Dropbox.exe.